Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכל חברי הפורם,

לפני יומיים האוטו עבר שיפוץ משאבת הזרקה, כשאספתי את הרכב מהמכון הכל היה תקין.

אתמול תגבור ההגה נעלם וחזר כמה פעמים לסירוגין, ולבסוף, הפסיק לעבוד בכלל.

זה הגה כוח הידראוולי, עם משאבה חשמלית.

האם יכול להיות קשר לשיפוץ ?

על פניו, לא נראלי שיש קשר, אבל שאלו אותי, כשכנסתי את הרכב לתיקון, האם יש בעיות עם הגה כוח, עניתי שאין, ואז מנהל העבודה במכון, נכנס לרכב, ובדק, שההגה מסתובב קל, לפני שקיבל את הרכב לעבודה.

פורסם

קודם בדוק הזנת מתח למשאבה, יש ממסר בקופסה ליד המצבר וגם מחשב ההזרקה מפעיל את הממסר.

לפעמים גם חיישן הצתה גורם לבעיות כאלו.

פורסם

תודה, דן, מחיפוש בפורום אני יודע פחות או יותר, מה הסיבות לבעיה.

השאלה שלי, היא האם יש טעם לבוא בטענות למכון שיפוץ, או שמדובר בצירוף מקרים ?

פורסם

באסה, זו המשאבה עצמה.

מכה קלה עם ידית של מברג על המשאבה החזירה אותה בינתיים לחיים.

פורסם

נכון. זה קורה לפעמים מחיבור רופף, ולזה יש יותר סיכוי לקרות לאחר ביקור במוסך מאשר שהפחמים של המנוע

של המשאבה פתאום יגמרו. אבל, לא נשלול עכשיו גם אפשרות של צירוף מקרים.

בכל אופן, אם זו המשאבה, שמעתי שזה לא סיפור בכלל לשפץ אותה.

פורסם

עשיתי כמה בדיקות ולא נראה לי, שזה רק חיבור חשמלי רופף.

פירקתי את הממסר הסגול בקופסת פיוזים ליד המצבר - המגעים שלו טובים, התושבת לא מותכת, נראה שגם כל הפיוזים בקופסה ללא סימני התחממות. משחק עם הצמה ליד המשאבה לא שינה שום דבר.

את חיישן הנמ"ע (חיישן הצתה) לא הצלחתי לפרק, הוא נמצא במקום בילתי אפשרי, מתחת לטרמוסטט, משחק עם הצמה שלו לא שינה שום דבר.

המכה, שננתי למשאבה הייתה ממש עדינה, לא מהסוג שמזעזעת את כל הרכב, מכה כמו שנותנים לסטרטר, כשהוא מסרב לעבוד.

אני לא יודע, אם זה צירוף מקרים או לא, אבל אחרי אותו ביקור במוסך האוטו איבד כ 2.5 ליטר מי קירור, שגם במקרה זה לא מובן לי איך זה קשור, אבל העובדה קיימת.

פורסם

פירוק חיישן הצתה בקנגו קל ביותר ! הרבה יותר קל ממגאן II.

יש לפרק מחשב מנוע ותסתכל אם עוד משהו מפריע לך, הספקתי כבר לשכוח, אולי מיכל עיבוי (רק מהתושבת שלו),

שני ברגים, והחיישן בחוץ.

אבל נראה לפי כל מה שאתה אומר שזו המשאבה.

פורסם

קודם קל, אני מודה מאוד לכל מי שענה לי,

ממשיכים לתקלה השניה - נזילת מיים :

אחרי התנעת מנוע קר, יש טיפטוף מיים די חזק, קשה לי לראות מאיפו ללא הרמת הרכב, אבל נראה כאילו שזה מתחת לפילטר שמן.

אחרי שהמנוע מתחמם, הנזילה נפסקת לחלטוין, אך במקום המיים שנזלו נמשך אוויר למערכת, נוצר פקק אוויר ברדיאטור, המאוורר לא נכנס לפעולה והמנוע מתחמם. אחרי ניקוז אוויר (אני מכיר שתי מקומות ניקוז - על הרדיאטור בצד ימין למעלה ובורג ניקוז על בית הטרמוסטט - האם יש עוד מקומות ?) הכל בסדר, עד שנותנים למנוע להתקרר לחלוטין, ואז הסיפור הזה חוזר.

יש למישהוא רעיון ?

פורסם

ממעקב אחרי רמת האחזקה לרכבך בשרשורים בפורום קשה לי להאמין שכל מקרי. ממליץ לך להכנס למכון דיזל לבירור הסוגיות הללו.

• תוכן חדש...