Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כיוון ראיתי לא פעם חבר'ה ששואלים שאלות לגבי שמירה על צבע הרכב חשבתי שיהיה נכון לכתוב פה משהו ..

אני בעל גולף דור 4 שנת 2001 ברוך השם האוטו לא עבר תיקוני צבע הצבע הוא צבע מקורי מקווה שגם לא יעבור

אז ככה אני שומר על הצבע ... קבלו את המלצתי

אני שוטף את הרכב אחת לשבוע לפחות .. פעם בכמה שטיפות בערך כל חודש וחצי אני עושה ווקס כדי לשמור על הצבע

קודם כל יש לשטוף את הרכב לנגב וליבש אותו לגמרי, לאחר מכן יש למרוח את הווקס על כל האוטו (יש כאלה שעושים חלק חלק)

לאחר שכל הרכב מכוסה בווקס יש להמתין כמה דקות שהווקס יתיבש ולאחר מכן להתחיל להוריד אותו עם חתיחת בד יבשה. אני נגד מכונות גם השיטפות וגם ההורדה של הווקס נעשת בצורה ידנית .. לאחר הורדת הווקס יש לשטוף את הרכב רק במים וליבש עם ג'ילדה ..

אני בטוח שלרובכם אני לא מחדש כלום אבל .. אני מאמין שאם אנשים יקפידו לעשות כך (שטיפות ידיניות ווקס כל תקופה) צבע הרכב ישמר לאורך זמן ....

04042009524.jpg

04042009525.jpg

04042009526.jpg

04042009527.jpg

04042009529.jpg

04042009530.jpg

04042009531.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
יש משהו ששכחת,לא עושים ווקס בשמש :wink:

זה בסדר היה מעונן זה לא נחשב :wink:

ועכשיו באמת לא עושים ווקס בשמש בגלל קצב התיבשות מהיר יותר של הווקס וכך הוא פחות פעיל על הרכב

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

יצא יפה מאוד!

באיזה ווקס אתה משתמש?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני לא מבין את ההגיון שבשטיפה אחרי הווקס , מדוע ולמה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני לא מבין את ההגיון שבשטיפה אחרי הווקס , מדוע ולמה?

האמת שרוב הפעמים אני כבר עייף מדיי ולא שוטף את הרכב לאחר הווקס ..

אבל תמיד נשארים פירורי ווקס יבש בכל מיני מקומות מעצבנים וחסרי גישה .. לכן שטיפה של הרכב במים תסיר את השאריות ממקומות שקשה להגיע ...

נ.ב בד"כ אני משתדל לעשות את הווקס בצל וזה מה שאני יעשה בעתיד

בקשר לווקס מחר אני יבדוק מה השם של החברה ויגיד .. אני מקבל אותו בבקבוק ממיכל גדול תעשייתי מאמין שיש גם בבקבוקים קטנים

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מעניין אותי בתמונה האחרונה שמופיעה בה 205 עם טסות מקוריות של 206.

לא נראה לי שהוא קנה את זה :-P

HONDA CIVIC LS

פורסם

תוצאות ממש יפות !

אני גם מחפש ווקס אבל תעשייתי ושיהיה בכמות גדולה, בהנחה שיותר זול מבקבוק קטן שעולה 50 שקל נגיד

איפה משיגים וכמה עולה ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני גם לא ממליץ למרוח ווקס על החלקי פלסטיקה השחורים.

אם זה מתייבש שם זה סיוט לנגב את זה וזה יכול להשאיר סימן לבן.

בנוסף, אני גם עובד חלק חלק ולא כל הרכב, בגלל שבעיקר בקיץ שממש חם הווקס מתייבש מהר מאוד ואם מורחים את כל האוטו, אז מה שמרחנו בהתחלה יהיה יבש שנגיע לנגב אותו וזאת עבודה ממש קשה.

פורסם
אחלה תוצאה.

אני הייתי שמח לדעת עם מה אתה מורח את הווקס ועם מה אתה מנגב אותו מהרכב?

האם מטלית מיקרופייבר טובה לדבר?

עם מטלית מיקרופייבר הכי טוב לנגב.

Nacamichi- אין טעם בכלל לנגב את הפלסטיקה השחורה, רק את החלקים בצבע הרכב.

פורסם

כמה הערות לגבי שימוש בווקס.

מורחים ווקס באזור מסויים ונותנים לו משהו כמו 2 דקות להתייבש ולנגב ולא על כל האוטו בפעם אחת.

חשוב מאוד להמנע ממגע של הווקס בחלקי גומי ברכב כמו בחלונות כי זה "אוכל" ומייבש אותם.

לא עושים ווקס כאשר האוטו עצמו חם או בשמש ישירות משום שהווקס יכול לגרום לצבע להסדק.

S2000

פורסם

לו רק הייתי מפרסם כל פעם שביצעתי ווקס :)

אתה משתמש ביותר מדי חומר דרך אגב.

לחלקים השחורים מומלץ להשתמש ב BLACK CHROME של טרטל.

מסכים עם השיטה של לעשות חלק חלק ולא את כל הרכב,למרות שזה לא מאוד משנה.

דרך אגב, אם אתה כבר עושה את כל הרכב - תעשה גם את החלונות, זה דוחה רטיבות ולכלוך מלהדבק. אני תמיד עושה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...