Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מזל חרא יש לי בחיים תאמינו לי :cry:

כמו ילד קטן ומטומטם נסעתי בחנייה ליד הבית שלי וראיתי איזה כוסית שאני מכיר, אז נתתי גז בחנייה והרמתי אמברקס כדי להיכנס יפה בין 2 מכוניות שחנו כדי שהיא תתלהב...

נכנסתי יפה בין 2 המכוניות, אבל הורדתי כנראה מוקדם מדי את האמברקס ואז עדיין הייתה תאוצה באוטו וקיר היה מולי, ובלם הרגל לא עזר הכי הרבה, ונכנסתי בקיר. :-(

כל הקדימה של האוטו נשרט וחלק נפל :(

איך אני אוכל לסלוח לעצמי? זה האוטו שאני הכי אוהב, זה הצד השני שלי :(

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות הבחורה זרקה לך את המספר שלה (סימן שאלה)

איך אני אוכל לסלוח לעצמי?

מכל הבעיות שיש לך כנהג ורכב אחרי תאונה זו השאלה שמדאיגה אותך

עצוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשביל מה לעשות שטויות אני לא מבין אותך?!?!

בשביל לעשות פוזות על מישהי שתגיד "וואוו" ואז תמשיך בדרכה?

יש לך מזל גם שלא קרה לך שום דבר!

בוא אני אספר לך משהו קטן. אני לפני כמה ימים גם עשיתי תאונה ובנס מאלוהים לא קרה לי שום דבר רק בגלל טיפשות נכנסתי במעקה בטיחות והתגלחתי עליו 50 מטר בלי שום קשר לפוזה.

אל תשחק בדברים האלה בחיים! אני לא רוצה להשמע כמו אבא שלך כי נראה ממנו מספיק שמעת , אבל את הלקח ואת המסקנות הבנת לבד מהאירוע שלך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מקווה שישארו GTI דור 5 נקיות ביום שיהיה לי תקציב לשדרג....

חבל שאתה עושה שטויות , ותסתכל על חצי הכוס המלאה : לא התנגשת במכוניות עצמן.

לדעתי דווקא יש לך מזל בחיים : יש לך רכב כזה כבר כנהג חדש, ואתה לא נאלץ לשלם מחיר יקר מדי על השטויות שאתה עושה. לזה אני קורא מזל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן, אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה אם ילד היה עומד שם במקרה, כנראה שהייתי מסיים את הקרירה שלי בנהיגה לשנים הקרובות. :-(

כל הטמבון נשרט וחלק חצי נפל...

יש לי ביטוח מקיף אבל אני לא יודע אם הוא מכסה נזקים כאלה :-(

פורסם

אח, הנעורים, הנעורים...

לפעמים שכר הלימוד הוא זול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דבר ראשון המקיף מתקן הכל!

מה שכן יש השתתפות עצמית וכמובן הפרמיה עולה, כי לא יהיה לך העידר תביעות.

לפעמים עדיף לשלם על הנזק לבד ולא לערב ביטוח!

עם קצת בגרות יכולת למנוע את זה!

בלי שום קשר, קורס נהיגה מתקדמת (באופן אישי) היה יכול ללמד אותך איך עושים את זה כמו שצריך. וחשוב מזה

היה מראה לך בתנאי אמת ש.. :

א': לא משנה כמה פעמים עשית את זה, תמיד יהיו דברים שלא תיקח בחשבון. (כמו שאמרת : ראיתי כוסית ועשיתי את זה. זה אומר שלא חשבת יותר מידי על התוצאות) (זה לא פשוט כמו שזה נראה. בשביל לעשות את זה נכון, ומדויק ,צריך להתאמן!!)

ב': גם עשית את זה 500 פעם, נדיר מאוד שכל הפעמים יראו אותו הדבר! ולכן אתה לא יכול לקחת סיכון ולנסות את זה ועוד במקום ציבורי!!!

אחד ההבדלים העיקריים בין נהג מיומן לנהג סטנדרטי, הוא המודעות!!! ובגרות!!!

להיות מודע ולהכיר במגבלות וביכולות שלך/ של הרכב!!!

תגיד תודה שלא היה נזק בגוף!

זה היה שכר הלימוד שלך!!

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
דבר ראשון המקיף מתקן הכל!

מה שכן יש השתתפות עצמית וכמובן הפרמיה עולה, כי לא יהיה לך העידר תביעות.

לפעמים עדיף לשלם על הנזק לבד ולא לערב ביטוח!

עם קצת בגרות יכולת למנוע את זה!

בלי שום קשר, קורס נהיגה מתקדמת (באופן אישי) היה יכול ללמד אותך איך עושים את זה כמו שצריך. וחשוב מזה

היה מראה לך בתנאי אמת ש.. :

א': לא משנה כמה פעמים עשית את זה, תמיד יהיו דברים שלא תיקח בחשבון. (כמו שאמרת : ראיתי כוסית ועשיתי את זה. זה אומר שלא חשבת יותר מידי על התוצאות) (זה לא פשוט כמו שזה נראה. בשביל לעשות את זה נכון, ומדויק ,צריך להתאמן!!)

ב': גם עשית את זה 500 פעם, נדיר מאוד שכל הפעמים יראו אותו הדבר! ולכן אתה לא יכול לקחת סיכון ולנסות את זה ועוד במקום ציבורי!!!

אחד ההבדלים העיקריים בין נהג מיומן לנהג סטנדרטי, הוא המודעות!!! ובגרות!!!

להיות מודע ולהכיר במגבלות וביכולות שלך/ של הרכב!!!

תגיד תודה שלא היה נזק בגוף!

זה היה שכר הלימוד שלך!!

עודד.

אני בערב אנסה לצלם תמונה של האוטו.

אבל לפי מה שראיתי צריך להחליף את כל הטמבון הקדמי, את הפס השחור הזה איפה שהלוחית רישוי ואת החלק שמעליו, שלושת החלקים ניזוקו.

עדיף להפעיל את הביטוח אני מאמין?

פורסם

תנסה קודם לברר כמה ההשתתפות העצמית במקרה כזה, ובכמה הפרמיה תעלה בשנה הבאה, במקרה של תביעת הביטוח.

אחרי זה גש לפחח ותברר כמה יעלה תיקון בלי לערב את הביטוח. (גש לכמה פחחים)

תעשה חשבון ותראה מה יוצא לך הכי משתלם.

לדעתי לא שווה לערב את הביטוח בזה. אבל זאת דעתי, בלי לדעת באמת מה גובה הנזק.

גם אם ההפרש הוא 500-600 ש"ח. (זאת אומרת שתיקון לבד יהיה יקר ב500-600 ש"ח) עדיין לא שווה לערב ביטוח.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה אם ילד היה עומד שם במקרה, כנראה שהייתי מסיים את הקרירה שלי בנהיגה לשנים הקרובות.

אם היה שם ילד אז מה שהיה מדאיג אותך זה השלילה שהיית מקבל? :screwy::loco::screwy::loco::screwy:

מה עם הילד הנכה/ פצוע או מת? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תנסה קודם לברר כמה ההשתתפות העצמית במקרה כזה, ובכמה הפרמיה תעלה בשנה הבאה, במקרה של תביעת הביטוח.

אחרי זה גש לפחח ותברר כמה יעלה תיקון בלי לערב את הביטוח. (גש לכמה פחחים)

תעשה חשבון ותראה מה יוצא לך הכי משתלם.

לדעתי לא שווה לערב את הביטוח בזה. אבל זאת דעתי, בלי לדעת באמת מה גובה הנזק.

גם אם ההפרש הוא 500-600 ש"ח. (זאת אומרת שתיקון לבד יהיה יקר ב500-600 ש"ח) עדיין לא שווה לערב ביטוח.

עודד.

לפי מה שאתה אומר זה רק פחחות, השאלה היא אם אני צריך להחליף את כל הטמבון לחדש, מזה אני חושש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...