Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר שנת 98 אוטו' 1.8 - נזק בראש מנוע , מחייב החלפת מנוע ( עבר כ 280K )

( שייך לחברה של אחי )

מנוע מיבוא + התקנה , טיימינג טיפול + מחזירי שמן וכו' 3500 + 1500 עבודה + מע"מ = כ 5,500 ש"ח .

האם כדאי :?: או יש הצעות שנתקלתם בהם טובות יותר .( מוסכים המתמחים ברכב זה מאזור המרכז )

האם כדאי להחליף למנוע 1.6 מתאים - אם יש , והוא יותר אמין .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המחיר סביר ביותר.

אני שילמתי מחיר דומה במוסך ליטל בתל אביב.

הם היו מספיק הוגנים להתקין לי 4 מנועים שונים עד שהם מצאו מנוע במצב טוב.(גם אלה מייבוא הם דרק האמת)

השירות שלהם היה מצויין.

היתה לי פיג'ו דומה עם מנוע LFZ דומה.

בהצלחה

פורסם

עם הגיר של ZF האוטו לא משהו גם עם 1.8 אז לא כדאי לך לנסות אותו עם 1.6.

חפש לבד מנוע אצל היבואנים במסגר וברר מחירים.

אחר כך לא בעיה לבקש מהמקום שקנית שיוביל את המנוע למוסך שלך.

יש את תמיר יהושע באזור תעשייה בחולון ברחוב היוצר שמתמחה בפיג'ו סיטרואן מנסיון שלי הוא אמין מאוד ואולי הוא גם ישיג לך מנוע.

פורסם

הבעיה בללכת ולקנות לבד מנוע זה שאם המנוע עושה בעיות כמו שאצלי לפחות עשה - רעש,נזילות לך תסביר את זה לעסק שממנו קנית את המנוע והמוסך סביר להניח לא ממש יצא מגדרו לעזור.

במנועים משומשים גם מייבוא ומשנתון כזה שההיצע לא גדול גם ככה כדאי לעשות את התהליך אצל מי שיעזור גם אחרי - לחסוך 400-500 שח זאת לא חוכמה.

פורסם
האם כדאי להחליף למנוע 1.6 מתאים - אם יש , והוא יותר אמין .

אייל .

מנוע 1.6 היחיד שעשוי להתאים הוא B4A שמותקן ב-ZX 1600, זה מנוע ה-XU1600 המוזרק היחיד בהיצע (אני מתעלם לרגע מה-GTI למיניהם).

ה-1.6 של ה-306 הוא TU, ולא יתאים לגיר שלך.

בקיצור - אל תחפש צרות, תישאר עם LFZ (או שתגיד לאחיך להחליף חברה, פחות כאב ראש).

פורסם

תודה לכל המשיבים - המנוע יוחלף למנוע LFZ מיבוא ,

שמר - אחי ד"ר לכלכלה , וכלכלה זה מדע לא אמין ( השקעות לא רציונליות - סחורות עתידיות וכו' )

הוא מאוהב - וקשה להסביר לבחור מאוהב , שאחזקה שוטפת היא גם עלות :lol:

אז תמורת הפינוק של צרפתיה , משלמים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...