Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלפתי גומיות ציריה בצד ימין ברכב שלי לפני חודשיים נאלצתי להוסיף את שמן הגיר שנזל, לא היה לי כלי לפתיחת הבורג, הלכתי לחבר שהוא מוסכנק והיה לו המפתח הייעודי לכך.

הסתכלתי היום על הגומיות בציריה שבצד שמאל ונראו לי סדוקות,אז החלטתי להכין ידית בכך שיהיה לי זמן להחליף אותן אני אוכל לפתוח את הבורג הארור.

עשיתי סיבוב בגינה ומצאתי כלי מתאים חתכתי ועיבדתי קצת עם משחזת זווית , ולאחר זה נסיתי אותו על הבורג ואכן פתח אותו בקלות .

תמונות של הפרוייקט.

DSC02560.JPG

DSC02561.JPG

DSC02565.JPG

DSC02564.JPG

DSC02567.JPG

DSC02563.JPG

DSC02559.JPG

HONDA CIVIC LS

פורסם

אילתורים זה אחלה. אבל מה הרעיון בלהשקיע כל כך הרבה מאמץ בשיפצור של כלי שאפשר לקנות מוכן בכמה עשרות שקלים?

במיוחד אם אתה לא תקוע באמצע עבודה או משהו כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מישהו ימצא את זה באוטו שלך הוא יחשוב שאתה הולך לרצוח מישהו

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

חחח ,העניין שאתה תקוע בלי רכב שתלך להביא איתו את הכלי .

אז זאת ההזדמנות של האלתורים .

ואגב לא לקח יותר משתי דקות להכין אותו , אם יש לי משחזת טובה וידיים טובות זה לא לוקח זמן.

HONDA CIVIC LS

פורסם

הרעיון אח'לה מן אח'לה ונראה טוב,

החלודה לא נראת טוב וגם לא ממש בריאה לעור ולידיים

אנשים מחפשים קלשון כזה ישן ואותנטי לרתך על שערים ועבודות מסגרות מחוץ לבית ואתה הורס,

אני לא מזהה את גודל/מידת כניסת ראש הבורג אבל נראה לי שעם מאריך של ידית כוח חצי או רבע זה היה מתאים.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

המידה הינה 8 מ"מ על 8 מ"מ..

לא חסר קלשונים כאלה , בכל גינה אצלנו בכפר יש אחד או שניים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

ניתן לעשות עוד אחד רק , בגלל אלה שבאמצע אין להם קיפוף וקשה לקופף חומר כזה בתנאיים ביתיים, ואז כל הרעיון של הסיטונאות יורד :cry:

HONDA CIVIC LS

פורסם

כל הכבוד על היוזמה.

בתמונה של הגיר איפה שממלאים שמן המילוי ברור, אבל הניקוז לא רואים את הבורג.

יש אפשרות שאתה מעלה תמונה או מסביר בדיוק את המיקום?

תודה.

פורסם

מתי שיהיה לי זמן אני יעלה תמונה לבורג הניקוז, אבל בעיקרון זה בדיוק אותו בורג שנמצא למעלה אותה צורה רק המיקום שונה, אחד למעלה להוספת שמן גיר והשני בתחתית המיכל לריקון שלו .

HONDA CIVIC LS

פורסם
ניתן לעשות עוד אחד רק , בגלל אלה שבאמצע אין להם קיפוף וקשה לקופף חומר כזה בתנאיים ביתיים, ואז כל הרעיון של הסיטונאות יורד :cry:

נידמה לי שהפקק שמן של אגן השמן (פקק שמן מנוע ) גם צריך כלי יעודי רק בגודל אחר , אז תחשוב ליצר מהחלק השני של הקילשון .

אפרופו מכיר את סוועד מוחמד ואת בושנק באסם .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...