Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!!

בשעה טובה לאחר ייעוץ רב כאן בפורום, הרכבתי היום רביעיית צמיגי מרנגוני טריו מידה 185/70/14 על הסיוויק שבסימלון.

לאחר נסיעה רגועה יחסית האוטו מרגיש ממש טוב לדעתי, ההגה ממש רך בניגוד לברידג'סטון השחוק, ממש נהנתי לנהוג!

יש לציין שהצמיג הינו צמיג שרק לפני שבוע הגיע לארץ שיוצר בשבוע ה0909! מצורפות תמונות.

בכל מקרה, לפני שהגעתי לפנצ'רייה בירושלים, הייתי בעוד פנצ'רייה די מוכרת באזור ולדעתי ניסו לעבוד עליי,

הבחור הציע לי רביעיית טויו במחיר של 1450 שקל, שאין ספק שזה מחיר מצויין לכל הדעות, הבעיה שעל הצמיג היה רשום רק "TOYO" לא עם הלוגו הרגיל שלהם ועל המדבקה היה רשום "TOYO TIRES", משום מה זה היה לי די מופרך אז פשוט הלכתי משם.

צירפתי תמונה בכל מקרה כדי לדעת באמת מה הסיפור.

החלפת צמיגים_ 006.jpg

החלפת צמיגים_ 010.jpg

החלפת צמיגים_ 009.jpg

החלפת צמיגים_ 013.jpg

החלפת צמיגים_ 015.jpg

החלפת צמיגים_ 001.jpg

Polo 2012

• תוכן חדש...