Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה,לא יודע מה איתכם,אני אהבתי! :-D

העבירו את הדברים במקצועיות ובהומור (באמת שהיו קטעים שהצחיקו מאוד :-D),בהחלט יש למה לצפות! :mm_yeah::mm_yeah:

הדבר היחיד שאותי איכזב היה האורך של הפרק ;)

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השרשור הזה ירכז את דעותינו ודיונינו על התוכנית החדשה "טסט ראשון". אני חושב שמגיע לה שרשור ולו מכיוון שסוף סוף אפשר לומר שיש כאן תוכנית רכב נורמלית. נהנתי מהצפייה, היה מעניין, זורם, אינטראקציה טובה בין און לגיא ויופי של אייטמים. כל הכבוד!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו הסתיים הפרק הראשון.

אני מאוד אהבתי!

השילוב בין יכולות ההגשה של טלנט (גיא אריאלי) ונהג מקצועי (און יעקובסון) היה מצויין.

אהבתי מאוד את צילומי האקשן ממבחן הקליאו מול ה- 207.

כן ירבו!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תוכניתץ בת***ה אני חייב להגיב על כמה בעיות שצצות להן במהלך הצפייה:

1. כנראה שאי אפשר להפיק תוכנית רכב ללא ספונסר [תוכנית אילדיס=יבואנית צמיגים, יעקובוסון=חברת לשיווק דלק.]

2. יותר מדי מופנת לאוהבי הרכב לא לעמך.[לא לעשות את אותו הדבר כמו אילדיס...

3. הפינה על היסטוריה מאוד נחמדה ומצוינת.

4. רחשי המנוע כאשר און או גיא מדברים זה מציק. מומלץ להשתמש במיקרופונים אישיים להבא.

5. לי זה מציק כאשר אני רואה יותר מדי שזה דומה להילוך חמישי, אבל מי שם לב חוץ מאיתנו??

6. לינק לצפייה ישירה אין עדיין..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אהבתי מאוד את התוכנית!

רק הקטע שגיא ירד את המדרגה היא קצת משעמם, אבל בסך הכול יש למה לצפות!

התוכנית רק בימי חמישי?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אפשר קצת פרטים?

על מה מדובר ומתי?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אהבתי את התוכנית

אבל מה היא שונה מהתוכנית שהייתה עם אלי אילדיס?!

התוכניות משודרת ימי חמישי בשעה 20:30 בערוץ הראשון!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לפני כמה דקות הסתיימה התכנית הראשונה בערוץ 1.

רק רציתי להגיד לכל מי שאוהב מכוניות וספורט מוטורי - יש לכם סיבה לתכנת תזכורת חדשה בפלאפון.

תכנית מעולה, מוגשת בטוב טעם על ידי און יעקובסון וגיא אריאלי, ורואים שמי שקובע את התכנים פשוט מבין ואוהב מכוניות. דיבורים לעניין, נתונים טכניים חשובים על הרכבים שנבחנים, וגם נסיעה על מסלול (מה שיש בארץ כמובן).

בין היתר היו מבחן השוואתי בין 207GTI וקליאו ספורט החדשות, מבחן ליונדאי i10 החדשה.

והיהלום שבכתר (מבחינתי לפחות) - גרסת השוואת זמנים בין הקפות של סלב'ס (מישהו אמר טופ-גיר), רק במכונית ראלי על מסלול עפר !

נראית כמו האיוו האדומה של ג'וני.

בקיצור - תראו בעצמכם

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/1457598

* לידיעה - אין לי ולו מניה אחת בערוץ אחד או ביצירת התכנית.

פורסם

רשמים מהתוכנית היום:

קודם כל באתי עם ציפיות גבוהות מדי, אחרי כל מה ששמעתי וראיתי עוד לפני השידור ציפיתי לקצת יותר. בשביל מה לצלם רנו 5 טורבו ו205 GTI אם הן בכלל לא משתתפות במבחן ההשוואתי? חבל גם שקיצרו מאוד במילים על צמד המכוניות וישר עברו לנהיגה אחד מול השני, אז שמענו על המנועים והביצועים, אבל יצאתי עם טעם קל של החמצה. איפה לבדוק תכל'ס את יכולת המכונית? (כמו שעושים בFIFTH GEAR) גם קטע ההאצה ששודר חבל שלא אמרו מראש מה נתון ההאצה המוצהר של יצרן, כדי לברר מי באמת מאיצה מהר יותר.

ההאמר היה קצר ולא מספיק, כאילו "סתם" לראות האמר צולח מכשול (רציני למדי) ב2 דקות. למרות זאת היה נחמד.

המבחן לI10 היה כבר יותר לעניין, אבל שוב מעט מדי מילים על המכונית וחבל.

הקונספט של און בתור המאסטר ואריאלי בתור המתלמד המתלהב נחמד לעיתים אבל למבחני רכב הוא לא מתאים בכלל.

למרות זאת, היו כמה קטעים חביבים מאוד ובהחלט יש למה לצפות בהמשך.

Insane things comes from insanely people.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...