Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעת נורות PHILIPS XTREME +80% + תמונות והתקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

קיבלתי לאחר כשבוע וקצת את הנורות הנ"ל ( PHILIPS XTREME +80% ) , הנורות איך לא, הזומנו מהאתר שאני רק אוהב אותו: http://www.autolamps-online.com/halogen/index.htm

משלוח בחינם כמובן, כמו כן, מגיע משלוח מהדואר ישירות לדירה דרך מעטפה עם בועות אוויר + כל המידע שלכם שדרכו הזמנתם באתר.

המשלוח לארץ חינם והדואר גם מביא את זה ישירות לדירה, אולי זה קשור לכך שהם בעצם מימנו את זה כבר? האתר? (יש לציין שדרך האתר ישנה הנחת מפעל גם כן כבר כלולה במחיר). חברת הדואר הינה ROYAL MAIL ? אח ניחא, מה שטוב טוב.

הקופסא בליסטר מאוד איכותית, הנורות מוחזקות טוב מאוד אפילו מעולה במנגנון פלסטיק, במרחק זו מזו, האיכות של הנורות עצמן, מעולה גימור מושלם פשוט ומדהים, איכות יצור A++ ללא כל ספק.

מיוצרות בגרמניה כמובן, עומדות בתקן כמובן, כמו כן קיבלתי בנוסף לבקשתי, למרות שהם לא עושים זאת אבל אני לקוח חוזר, נורות חנייה של BLUE VISION, זה פשוט להשלים מראה ביחד איתם, אם לא ילך נמצא כבר משהו כמובן לחנייה (יש לכם הצעות? אשח לקבל).

מחר (עקב הגשם של היום אצלנו) אני אחליף את ה- DIAMOND VISION H7 שיש לי כרגע והלדים (לציין שאלו לדים של 6 לדים בחנייה, הגרסא הדקה שכן נכנסת לפנס) ואעשה השוואה בין האור,עוצמה וכו' ואביא תמונות כמובן מחר ללא ספק בערב! אז תצפו למבחן השוואה קטן.

כמובן, למי שרוצה סטים איכותיים ומקוריים של קסנון ( HID ) במחירים נורמאליים יפנה לאתר הזה, כמובן אתר אם של האתר המוקרוי של אוטו למפס, קיטים אלו של פיליפס מקורי. להנאתכם:

http://www.hid-online.com/hidonline/applications/carkits.htm

הינה התמונות של פיליפס אקסטרים שקיבלתי היום הביתה:

New camera pic 239 (Large).jpg

New camera pic 240 (Large).jpg

New camera pic 241 (Large).jpg

New camera pic 222 (Large).jpg

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המנורות נראות בהחלט ברמה גבוהה, נחכה למחר לראות עוצמה.

רק תיקון קטן ROYAL MAIL היא לא חברת שילוח, זוהי הגדרה למשלוח אווירי מהיר.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

הפיליפס הללו עדיפים על הדימואנד ויז'ון?

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

קיבלתי אותם היום אבל רק חלק ממהזמנה רק H7 למרות שהזמנתי גם 9005

אני מבואסס הקופסא נראת קשיחה אבל היה עליה סדק למרות שהנורות לא נפגעו

DSC00105.jpg

DSC00106.jpg

פורסם

אין לך מה להתבאס, יכול להיות שזה נפגע ממשהו כבד שישב על החבילה שלך.

אני לא אתפלא אם הנזק נגרם בסניף הדואר בארץ.

בכל מקרה כל עוד לא נשברו הנורות, לא אמורה להיות בעיה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כן הנורות בסדר

רק חבל שהנורות העיקריותת לא הגיעו (9005) זה בכלל עצבן אותי

פניתי אליהם באיימל נקווה שהם יטפלו בזה

פורסם

זה קורה.

תן להם צ'אנס להוכיח את עצמם.

אנחנו כישראלים (בד"כ), ישר קופצים: דפקו אותנו, עשו לנו, מניאקים וכו'.

צריך לזכור שאנחנו לא מדברים פה על ישראל, והסיכוי שדפקו אותך הוא קלוש.

כנראה שנפלה טעות ואני מאמין שהם יתקנו אותה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כן ההגעה בדרך כלל שבוע וקצת, אפילו קיבלת באותו יום שרשת שכבר יש שבוע :). הם טובים בקטע הזה.

בקשר לנורות, הן מבודדות אחת המשנייה, האריזה עצמה, עשוייה מתומכות קשיחות בצדדים והחלון פרספקס שקו, שמגן גם כן, כמו כן המנגנון שעליו יושנות הנורות, כל עוד אין פגיעה פיזית בנורות עצמן, אין מה לדאוג. זעזוע וכו' זה דבירם שגרתיים בשילוח דברים, תתאר לך איזה מסכנים אלו שהזמינו מסין או יפן ששם התרסק מטוס מטען.:roll:

אתה הולך להנות מהמראה החדש, פשוט אני החלפתי בגלל הסיבה העיקרית היא, יותר עוצמת אור ופחות דמוי קסנון (גם בעקבות בקשת אבא שלי שלא כל כך היה נראה לו מלכתחילה אבל זרם עם זה).

היום בערב אני מפרסם תמונות לקראת השעה 9 וחצי אני מאמין על ההבדלים ותמונות שוות מאוד. שווה לחכות.

שאלה לי אלייך לירון, האם קיבלת אורות חנייה של SILVER VISION?

בקשר לנורות הנוספות שהזמנת, אני אישית, באמת הייתי נותן צ'אנס וכי יש סיכוי שהחבילה בדרך ושם שלחו אותה יום אחריי? זה גם היה לי פעם.

מה גם, תמדי עדיף לבדוק באימייל לפניי כן שההזמנות שלך אכן במקומן וברגע שהם מקבלים אמייל מלקוח שבודק האם הכל תקין, הם יותר מידאגו שהכל יהיה תקין אצלך :).

שירות הלקוחות שלהם מצויין לכן לא אמורה להיות בעיה בעניין זה, הנורות חנייה שקיבלתי זה עקב בקשתי, הם אמרו מכיוון שאני לקוח חוזרו הם לא רגילים לעשות זאת אבל נתנו לי תסט במתנה... טוב אולי הוא כל כך יקר אבל פה בארץ, היה עולה כמה עשרות שקלים על כזה דבר, ישראלים.

פורסם

כן הזמנתי גם נורות חנייה של סילבר ויזן

שלחתי להם איימיל על כך שלא קיבלתי את הנורה שלי

ה H7 הם לחבר לא בישבילי

הם לא ענו לי עדיין אבל נקווה שיטפלו בזה כמו שצריך כי בנתיים אני סתם בבאסה שלא הגיע לי כלום

פורסם

ובכן, החלפת הנורות בוצעה.

שיפור משמעותי ביותר ועד עצום בחוזק האור ובהירות האור, פתאום מרגישים שיש מנורות מקדימה שעושות את העבודה.

בלילה, האור צהוב לבנבן ככה שעדיין יש איזה משהו שמייחד טיפה.

התמונות לשיפוטכם, אבל יש לציין כי העוצמה של ה DIAMOND VISION התגלתה כחלשה מאוד, עקב הציפוי כפי שאמרתי מקודם, יש להם ציפוי יחסית עבה, נכון האור כחלכחל לבן ונעים לעיין, אבל מבחינת עוצמת אור ובהירות אור? אין מה להשוות.

ניתן לראות בתמונות את הריכוז של האלומה על הקיר כשהיא מאוד מאוד בהירה ועוצמתית, ריכוז עצום של אור.

וכן לשאלה שנשאלה פה לא מזמן ה DIAMOND VISION אינם חוקיים באירופה וארצות הברית, מוטבע על הנורה מאחורה במתכת.

הינה התמונות, תהנו, בכללי, מרוצה מאוד ובאמת שיפור עצום. (סלחו על הכתב הלבן הנוראי בצייר, לא היה יותר מדי זמן ם האוכל והתמונות והתגובה).

New camera pic 244.jpg

New camera pic 246.jpg

New camera pic 254.jpg

New camera pic 285.jpg

New camera pic 277 (Large).jpg

New camera pic 288.jpg

New camera pic 275.jpg

פורסם

רואים בבירור יתרון בעוצמה ל-extreme.

הנורות באור חניה הן ה-blue vision? הגוון נראה זהה - זה אמור להיות כך?

פורסם

תתחדש , אחלה נורות.

את שלי קניתי דווקא בארץ דרך חבר , מחזיקות כבר כחצי שנה , באמת קיים הבדל בין נורה רגילה לזו.

ממליץ.

סטס.

פורסם

תודה רבה.

כבר חשבתי נעלמת איפשהו בעיר GOLF, מאוד השתדלתי כמובן לא להפריע לבאים לט"ו לצפייה בכוכבים עם סשיין צילומים. :lol:

ואכן כן, הנורות חנייה הן של BLUE VISION ובאמת משלימות מאוד מאוד את הסט, בעצם במצלמה זה יצא קצת לבן יותר מבמציאות, אבל עדיין בלילה, האור באמת צהוב לבנבן ודי נעים לעין, כמו כן, אין מה להשוות בעוצמת הנורה וריכוזה ופיזורה, ניתן לשים לב כי הפיזור רחב יותר מאשר ב DIAMOND VISION.

החנייה של BLUE VISION מצופות בכחול על מנת לתת אפקט לבנבנן יותר ולא צהוב נטו.

באמת הבנתי היום עד כמה הנורות של ה- DIAMOND היו חלשות יחסית, עקב הציפוי העבה שיש עליהן יחסית וזה מה שחזיתי בהתחלה.

באמת נהנה מכל רגע, גם אם זה אומר לסבול קצת ולהוריד לדים ואת הנורות העיקריות ( DIAMOND VISION) עם כל הצער שבדבר.

• תוכן חדש...