Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט: The Watchmen

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ בחום על הסרט.

הבמאי הוא זאק שניידר (משלנו) השאפתני שביים את "300".

השחקנים אנונימים יחסית, מה שרק מוסיף לאווירה הלא קומיקסית של הסרט.

הסרט מעביר באופן יוצא מן הכלל את האווירה והרעיון בקומיקס וסה"כ מאוד נאמן למקור. למרות שלרעיון המרכזי בסרט יש פונטנציאל עצום להיות נדוש ופלצני הסרט מצליח להתחמק מהבעיה ושם הרבה דגש על הדמויות, הסיפור שמאחוריהן ועוד כמה עלילות משניות.

אם אהבתם את באטמן האחרון, כנראה תוהבו גם את זה. אישית, נהנתי ממנו אפילו יותר.

אתר הסרט: http://watchmenmovie.warnerbros.com/

אשמח לשמוע תגובות מאנשים שראו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

את הקומיקס קראת?

הגעת לסוף ?

אתה עדיין אומר שהם ניסו ליהיות נאמנים למקור?

מה עם הבחור ליד דוכן העיתונים? עדיין נאמנים למקור?

אני לא אומר שזה לא סרט טוב ודרך ראויה להציג את אחד מנובלות הקומיקס הכי טובות שיצרו אי פעם , אבל אלו לא בידיוק זוג המילים שהייתי בוחר להשתמש בהן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן לא התעמקתי ב12 חוברות הקומיקס (לא בבעלותי, עיינתי אצל חבר) אך הרושם שקיבלתי מהסרט היה דיי דומה, אולי אתה בתור אחד שמכיר את הנובלה לפרטי פרטים יכול להעיד טוב יותר על ה"נאמנות למקור". אם כי לא הרגשתי שום חורים בעלילה בסרט הארוך במיוחד, מעל 160 דק'.

אגב, אם כבר לאכול כפות מ"רעיונות מהפכניים" אין שני לNeon Genesis Evangelion.

http://en.wikipedia.org/wiki/Neon_Genesis_Evangelion_(TV)

אם כי לא נראה לי שמכירים את היצירה הזו יותר מדי אנשים. או שלמישהו יהיה סבלנות לצפות בכל הפרקים ובסרט הסופי כדי לנסות ולהבין את הרעיון המרכזי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הנאמנות היא סבירה כמו שציינתי - לא מוחלטת ויש כמה הבדלים מהותיים - אבל מה לא עושים כדי לקצץ בעוד חצי שעה מהסרט :)

לגבי NEON GENESIS - זו סידרה שאני עקבתי אחריה עוד כששודרה בקביעות - אכן מצוינת וגם פה - אני ממליץ לך בחום לקרא את סידרת הנובלות המקורית שעליה היא מבוססת - חוויה מאלפת וגם במקרה הזה עם כמה טוויסטים מהותיים מאוד בעלילה.

ד"א - יש גירסא חדשה של NEON GENESIS - סרט ארוך evangelion: 1.0 you are (not) alone - אחד מ3 (או 4) חדשים - מבוסס על השעות הראשונות בסידרה המקורית - אבל קצת שונה.

עוד פריט תרבות לא פחות מהפכני (עדיף לקרא , ואז להעיף מבט באיזה שנה זה נכתב ולהתחיל לחשוב מה הדברים שלא היו קיימים בשנים האלו :) ) - ENDERS GAME

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...