Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אמנם רוב האנשים כאן בפורום שואלים, אך ע"מ לענות על שאלות עתידיות, אני אסכם חודשיים עם סיריון 2008:

מבחוץ: עיצוב חמוד, עגלגל - לא שהרכב כזה מרשים בכללי, אבל יחסית לקטגוריה של מיני מכוניות.......

חוץ מזה שבנות מתות עליו........

מבפנים: מרחב פנים יחסית גדול, המון תאים, מאוד שימושיים, מאוד פרקטיים, בעיקר למי שלוקח הכל לרכב (משקפי שמש, דיסקים, מסמכים, what ever....) - מתחת לתא הכפפות - תא אכסון, מתחת לרדיו דיסק (מואר בלילה), מקום לכוסות, בקיצור -איפה לא?

אחלה שימושי.

לוח שעונים מכוער טילים!!!

מנוע קטן, 1.3 , רועש כמו מכסחת דשא!!!

ב - 80 קמ"ש צפונה מלא רעשי רוח.

חסכונית בטירוף.

מד דלק דיגיטלי - סתם גימיק נחמד ולא שימושי - אבל נחמד!

רדיו דיסק מקורי מובנה - ואפילו טוב.....

מושבים לא נוחים!!!!!

בסוף מתרגלים להכל - עדיין, מושב נהג לא נוח!!

אם אני משווה אותה ל - Getz, שנראה לי שהיא המתחרה העיקרית שלה - אז ה - Getz לדעתי הרבה יותר שקטה (מנוע 1.4) אבל הרבה פחות חסכונית.

הלוח שעונים של הגטס הרבה יותר יפה (כמו שאר המשפחתומטיות), אבל הרדיו דיסק לא מקורי.

הכיסא יותר נוח.

לדעתי עדיפה הגטס.

שורה תחתונה:

סיריון פרקטית, חסכונית, וקטנה.

במילים אחרות - רכב לבחורה.........

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

הסיריון 2006 ליסינג שלנו אוטוטו סוגרת שלוש שנים אצלנו.

אם להתייחס לנקודות שכתבת, אז לוח השעונים הוא אכן נקודת תורפה ולדעתי הוא מצועצע ולא מספיק מפורט.בדגמים החדשים יותר (מ2007 אם אני זוכר נכון) גם את הגימיק החביב היחידי שהיה בלוח השעונים, מד הסל"ד החיצוני, הוציאו. חבל.

אבל חוץ מזה תא הנוסעים מעוצב לא רע בכלל, כמו שכתבת מאוד פונקציונלי ועם המון תאי אכסון.

המושבים כנראה לא הכי טובים שפגש ישבני אבל לא כאלו נוראים. בגטס המצב לא טוב בהרבה :wink:

ואם כבר גטס, אז בהשוואה בין שניהם הסיריון לא נחותה משמעותית מבחינת תאוצה למרות הפרשי הסמ"ק אבל היא בהחלט חסכונית יותר ותצרוכת הדלק של הגטס גבוהה בערך ב 15%-20% מהסיריון. הסיריון מרווחת יותר בתא הנוסעים, בעיקר בספסל האחורי. מצד שני, תא המטען שלה קטן יותר והאמת שהוא גם די קטן יחסית לכל רכב אחר שפגשתי (להוציא אולי סמוראי/ג'ימיני/ויטארה קצרים).

בשורה התחתונה אנחנו די מרוצים מהסיריון שלנו, למרות שלרוב היא לא ננהגת ע"י בחורה.

לקחה אותנו לכל פינה בארץ, מהחרמון ועד לאילת, בלי להניד עפעף ובלי שום בעיה. האמינות עד כה טובה, למעט נורית Check Engine שנדלקה פעמיים למספר שעות וכבתה, כנראה בעקבות דלק בעייתי, לא היו בעיות בכלל.

סופר מיני קטנה, חביבה, חסכונית ועושה רושם שגם אמינה, שתיהיה לדעתי אופציה מעולה כמשומשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...