Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

לאחרונה החלטתי כי יש לקנות לסיוויק 2006 שבסימלון רביעיית גלגלים חדשים.

מידת הצמיגים היא: 185/70/14, שכרגע הצמיגים הקיימים הם של ברידג'סטון.

הציעו לי רביעיית הנקוק עם קוד עומס H שעל פי המוכר זה מה שמוכרים לרכבים ממודל 2006, כל צמיג 325 שקל, כולל איזון.

איך הצמיגים של הנקוק?

האם יש חברה אחרת עדיפה במחיר הזה? התקציב הוא עד 1400 שקל.

והאם מישהו יכול להפנות אותי לכיוון פרונט או פנ'צרייה טובה באזור ירושלים.

תודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

אני לא שמעתי אף פעם שמסווגים רכב לפי שנה, ז"א מה הקשר שהרכב שלך משנת 2006 ולכן צריך להציע לו צמיג עם קוד H שמשמעותו סיווג מהירות מירבית מותרת לצמיג - 210 קמ"ש.

פורסם

לאחר חיפוש בפורום, הבנתי שדווקא ההנקוק לא כאלה מציאה, אלא עדיף ללכת על יוקוהומה,

מישהו יכול להמליץ לי על מקום בירושלים שמוכר אותם? תודה

Polo 2012

פורסם

שמעתי שדווקא הקלבר הוא צמיג שנותן תמורה טובה למחיר שלו ושהוא גם מבית מישלן,

מישהו יכול לתת לי עוד פרטים עליו.

תודה,

Polo 2012

פורסם

סיוויק שלום לגבי הצמיגים גם אני לא יודע שמסווגים צמיג לפי שנה או משקל אבל לא משנה

יש את צמיגי Maxxis שהם מ ע ו ל י ם!!!

אם אתה מגיע לת"א אז יש ברחוב סלמה אני לא זוכר בדיוק את המספר קוראים למקום צמיגי אנטון

בחור נוצרי נחמד יסדר לך אחלה של צמיגים בחצי מחיר בהבטחה .תהנה המקום נמצא ברחוב סלמה ממש ליד בניין המשטרה.

• תוכן חדש...