Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

חזרתי מבדיקה של מרצדס A-CLASS A190 שנת 2001

להלן הבדיקה , אני צריך את עזרתכם כי אין לי ידע בזה.. :)

תודה,

מנוע , מערכת קרור, מערכת דלק ,מערכת הצתה

לא תקין:

בלאי פנימי גבוהה ,רעש מערכת תזמון +שסתומים -לטפל ,רעשים ונקישות פנימיות 3, נזילות שמן , סימני שרפת שמן ,מדיד שמן פגום ,להחליף שמן ולחזור לבדיקה ,לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה , לבטל רעשים ולחזור לשמיעת מנוע ,חייב ניקוי מנוע ומספרו ולחזור לבדיקה.

קורוזיה ונזילת מים + ניקוי מערכת קירור , תינורות מיפ פגומים + מתכת , רצועה פגומה ,לטפל בכל מערכת קירור ולחזור לבדיקה , סיבובי מנוע לא יציבים , לטפל במערכת הזרקת הדלק ,צינור אוויר פגום ,לתאם מנוע . לטפל במערכת הצתה ,

מתג התנעה פגום ,

העברת כח:

חילוף הילוכים מאוחר לתקן ולחזור , נזילת שמן תיבת הילוכים .

לחץ דחיסה נמדד באמפרים : -- מה זה אומר?

13 13 13 12

פורסם

לירוי שלום,

ביקשתי "עזרה בקריאת הבדיקה" ...

אז אני חושב שהתגובה שלך לא רלוונטית ....

תודה בכל אופן ,

אשמח לעזרה בקריאה ,הכנסתי רק את מה שלא תקין.

פורסם

היחס דחיסה תקין אבל בכל זאת יש כמה בערות מוזרות שלא מופיעות בד"כ ככסת"ח.

המנוע כנראה צריך טיפול מקיף (רצועות, מחזירי שמן, כיוונים וכו') ובנוסף המספר שלו לא קריא (במקרה הטוב הוא קצת מלוכלך משאריות השמן, במקרה הרע מדובר במנוע שלא מאושר ברישיון ואז אתה בבעיה).

על פניו הרכב נראה טיפה מוזנך (צינורות מים קרועים) אבל אם השלדה יצאה נקיה אז שווה לקפוץ למוסך כדי לבדוק את חומרת התקלות ועלות התיקון שלהם, אולי בעל הרכב יסכים לתקן את הבעיות (או לקזז במחיר) ואז אולי יהיה שווה לשקול קניה של האוטו (עדיין אסור לשכוח שרכב שעבר הזנחה עלול לעשות בעיות בעתיד, מצד שני למצוא היום רכב מושלם זה לא דבר פשוט ולכן צריך לקחת הכל בפורפורציות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
היחס דחיסה תקין אבל בכל זאת יש כמה בערות מוזרות שלא מופיעות בד"כ ככסת"ח.

המנוע כנראה צריך טיפול מקיף (רצועות, מחזירי שמן, כיוונים וכו') ובנוסף המספר שלו לא קריא (במקרה הטוב הוא קצת מלוכלך משאריות השמן, במקרה הרע מדובר במנוע שלא מאושר ברישיון ואז אתה בבעיה).

על פניו הרכב נראה טיפה מוזנך (צינורות מים קרועים) אבל אם השלדה יצאה נקיה אז שווה לקפוץ למוסך כדי לבדוק את חומרת התקלות ועלות התיקון שלהם, אולי בעל הרכב יסכים לתקן את הבעיות (או לקזז במחיר) ואז אולי יהיה שווה לשקול קניה של האוטו (עדיין אסור לשכוח שרכב שעבר הזנחה עלול לעשות בעיות בעתיד, מצד שני למצוא היום רכב מושלם זה לא דבר פשוט ולכן צריך לקחת הכל בפורפורציות).

אגב השלדה לא נקיה ואני יודע את זה מראש , הוחלפה דלת ויש מכה בשדה האחורית צד שמאל .

המוכר מסדר לי טיפול ב1000 ש"ח שיטפל בכל הדברים הנ"ל ו"יאפס" את הרכב למצב מושלם .

המילה האחרונה שלו היא 26.5 אש"ח

מה אתם אומרים?

פורסם

ברגע שהמוכר אומר לך שהוא יסדר את כל הבעיות ב 1000 ש"ח זה אמור להרתיע אותך.

לא מפורטים הבעיות שיש למע' הזרקה ולמע' התזמון של השסתומים.

לפי מה שניראה לי הסכום שידרש כדי לסדר את כל הבעיות האלה הוא הרבה מעבר ל 1000 ש"ח.

אומנם לא ראיתי את הרכב אבל על פניו לסדר הכל יעלה לך בסביבות 2000 - 3000 ש"ח לפחות.

כי לעשות טיפול + לנקות מנוע מבפנים ומבחוץ + טיימינג + מע' קרור + מע' תזמון שסתומים תלוי מה יש שם (צריך לפתוח ראש מכסה שסתומים + נזילות מהגיר ומהמנוע.

אני לא יודע מה המחירון של הרכב אבל לא הייתי קונה רכב כזה!!!

למה מרצדס?

מה המחירון?

גש למוסך שלך או מוסך שאתה סומך עליו ובקש הצעת מחיר לסידור כל התקלות שיש ברכב הזה, כולל ירידת ערך על תיקוני צבע ופח שהזכרת.

אם אתה מאיזור המרכז דבר איתי בפרטי אני יפנה אותך למוסך אמין שידע לתמכר לך את העלות עבור התיקון של כל הליקויים שעלו בבדיקה.

בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

עם הנתון של המכה בשלדה אני בכלל לא הייתי הולך עם האוטו ומבזבז 400 ש"ח על בדיקה.

אתה נראה לי להוט מדיי על האוטו וזה מעוור אותך. לפי דעתי זו קניה לא חכמה (במיוחד לאחר שציינת את המכה בשלדה והעובדה שאתה סטודנט).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמו קודמי, לא ניתן לסדר את הרכב ב 1000 ש"ח, אם אתה ממש רוצה את הרכב קח את הרכב למוסך מורשה של מרצדס תן להם את הבדיקה ותדע בדיוק את עלויות התיקון של הרכב, הם יבדקו את הרכב ויגידו לך מה כסת"ח ומה באמת דרוש תיקון, בנוסף כדאי להתחבר למחשב של הרכב לראות אם כריות האויר תקינות ושאר המערכות הממוחשבות שאותם לא ניתן לבדוק בבדיקה רגילה במכון , ועלות תקונם יכול להגיע לחצי סכום הרכב (מחשב ABS, כריות אויר וכד')

בנוסף בקש לראות את היסטוריית הרכב שקיימת במוסך (אם יש).

אל תשכח שכל תקלה בקכב כזה עולה הרבה יותר מרכב מקביל מחברה אחרת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...