Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה בפולקסווגן פולו קלאסיק 2000 שלי הופיעו בעיות של חוסר סחיבה, backfire וכיבוי מנוע במהלך נסיעה.

מאז עברתי 5 מוסכים "שמתמחים" בפולסווגן . באוטו הוחלף :

מד זרימת אוויר – 1000 ₪

צינור אוויר – 200 ₪

כויל- 500 ש"ח

כבלי הצתה- 200 ש"ח

וכמובן נותק אמוביליזר

למזלי פליטת CO2 הייתה תקינה, אחרת זה היה עולה לי בחיישן חמצן.

שימו לב ! כל מה שנעשה נעשה על ידי "מומחים" שאמורים להבין במה שהם עושים.כמובן שכל מוסך ניקה באוטו מצערת,הוספתי חומר BK44 ושילמתי על בדיקה פעמיים.

לא עזר שום דבר.אוטו זייף והוציא רעשים מהאגזוז.עברתי על כל הפורומים באינטרנט.שמתי לב ששם של מוסך רון מוזכר בכולם לחיוב.ביום שישי הזה ביקרתי במוסך של רון בתל אביב ברחוב המסגר 31.

לא תאמינו בחור לא ביקש אגורה על הבדיקה.

רון הצמיד לאוטו בחור בשם אנדרי –בחור סופר מקצועי.תוך 10 דקות הם מצאו לי תקלה.

כן כן לא חיישנים, לא כויל ולא אמוביליזר תקלה הייתה במשאבת דלק.

רון הציע לי לקנות משאבה חדשה אני העדפתי מהפרוק (יצרתי קשר עם טי דגי חלפים)

תוך שעתיים אוטו נסעה כמו חדש.

סיכום

עלות של התיקונים מיותרים –מעל 3000 ₪ +עיבוד זמן הדיר ועצבים.

עלות משאבה+בדיקה+עבודה+פילטר דלק במוסך רון 970 ₪ כולל מע"מ

רון תודה ,תודה על המקצועיות ,אמינות , שירות אישי ומהיר אותו קיבלתי מכם.אתה וצוות עובדים הייתם קשובים לבעייתי שחררתם רכב במהירות עם זאת באיכות העבודה מרשימה ומקצועית.

לכל מי שיש לו בעיה מוסך רון מומלץ בחום

www.rongarage.co.il

אלכס

עוד לקוח מרוצה של מוסך רון

פורסם

לצערי הרב, בהרבה מקרים מוסכים לא מבצעים את הבדיקה הראשונית והחשובה של לחץ דלק וספיקת מש' הדלק (כמות הדלק בפרק זמן מוגדר).

גרועה גם השיטה של החלפת חלקים סתם ולא כאלו שממש מתגלים בבדיקה שהם פגומים.

אני יודע שרון הוא טכנאי רכב (זאת ההגדרה הנכונה עבורו) שתמיד שואף למצוא ממש את גורם התקלה ללא ניחושים, אלא בעבודה שיטתית ולפי סדר פעולות הגיוני וזאת תוך כדי חשיבה וניתוח הנתונים.

בברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה לחלוטין לא שכיחה לפולו קלסיק מהשנים האלו ,

אבל בכל זאת בדיקה פשוטה של לחץ דלק הובילה לפתרון ,

הרכב עבד עם לחץ של 1.5 באר בכל סלד במקום 2.5-3.0

מפתיע שלא נגרם נזק למנוע כתוצאה של תערובת עניה כל כך לאורך זמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אלו נזקים עלולים להגרם כתוצאה מתערובת עניה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

הנזקים הנגרמים למנוע ( בנזין בלבד) מתערובת דלק דלה מידי מתחלקים למעשה ל - 2 ,

נזקים טרמים - (המנוע או אותו צילינדר בודד), יעבוד חם מידי עקב תהליך שריפה ממושך מידי ושטח גדול של הצילינדר וחלל השריפה יתגלה לאש - התוצאה - שריפת שסתומים ,התכת מצת,שריפת אטם ראש,שריפת בוכנה ,ודטונציות שמגבירות עוד את הנזקים והעומסים המכאנים והטרמים לחלקי המנוע.

למע ההצתה שלא בנוייה לעבוד בתערובת ענייה - בעיקר לסליל\ים ההצתה אשר צריכים כעט לעמוד בעומס חשמלי רב יותר ולייצר מתח גבוה יותר בעקבות ההיתנגדות הרבה והדרישה הרבה יותר לפריצת ניצוץ עקב התערובת הענייה בצלינדר.

ולבסוף גם חיישן החמצן (במידה וקיים) שהיום הוא מוברג ישר ביציאה בסעפת הפליטה אשר יעבוד בטמ"פ שהוא לא תוכננן להן.

בברכה.

חיים יוד.

• ספונסר פורום
פורסם

בנוסף למה שכתב חיים תערובת ענייה גורמת גם להתחממות

המנוע לפליטת זיהום מאד גבוהה ורעילה ולהרס של הממיר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...