Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה של ציוד

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ,ראשית סיבת המכירה:עברתי לאיביזה 20VT ושם יש כבר מערכת[צנועה בהרבה יותר] אבל אני אסתפק בה ואחסוך לי כאב ראש של התקנה [מי שמכיר 20VT יבין..]

הרכיבים :

1.סאב וופר KICKER CVR 03,סאב איכותי מאד מהדגם 03 ההכי מוצלח בסידרת הCVR.סאב חזק מאד 400RMS אמיתיים ונקיים.יורד ל28 הרץ,פאנצי מאד ,למי שמחפש סאב חזק מאד אבל עדין שידפוק ברמה איכותית.הסאב מגיע עם תיבה מקורית 1.2CF אטומה ,סאב במצב מעולה לא עבר תיקון אף פעם שמור ביותר בהתחייבות! הסאב 2 סלילים כל סליל 4 אוהם.

מחיר לסאב כולל התיבה:500 שקל,

--------------

2.פאנל איכותי ביותר ספינת הדגל של JVC דגם JVC-KD LHX550 3 יציאות 5V מוזהבות.כניסה לכרטיס זיכרון SD,קורא MP3 ,גולת הכותרת-מסך מגע, שלל צבעים ,אפשר להוריד אנימציות.פנל חשמלי,כולל שלט הגברה פנימית MOSFET50*4,יש אריזה ואחריות לעוד כשנתיים.מכשיר שמור ברמה .

מחיר :1000 שקל.

-------------

3.מונובלוק איכותי ביותר של SOUNDSTREAM דגם:EGA900D,מונובלוק מטורף ביותר מזיז כל דבר בתחום ההספק שלו,המונו קלאס D,בעל 3 פיוזים של 30 אמפר כל אחד[90A],כולל שלט באס בוסט והכבל,הספקים נקיים שלו ב4 אוהם 275RMS ב2 אוהם 450RMS ,ב1 אוהם 900 RMS,כולל מאוורר פנימי לקירור,כל הכיוונים האפשריים כולל גם פאזה,חיבורים איכותיים,בקיצור מונו רציני ביותר,לא צעצוע !

מחיר 1600 שקל!

-------------

קומפוננט איכותי ביותר של מורל דגם דוטק MKII בשילוב טויטרים MT22 [לא 11]

במצב מעולה שמור ,כולל הכל.

מחיר 550 שקל!

מי שצריך תמונות יחפש בגוגל לפי הדגמים שנתתי.

כל הרכיבים תקינים לחלוטין במצב דנדש,מעולם לא עברו תיקון.בהתחייבות!

אני מבקש רק לרציניים!

אני מחדרה ,נייד לפעמים למרכז[ראש העין,רמת גן]

אם הגעתם עד לפה,ואתם רציניים ומעוניינים בפריט אחד או יותר ממה שהצעתי,אתם יותר ממוזמנים לחייג אליי ונדבר.

833880 0545

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כמה עידכונים,שווה:

1.מחיר מונו יורד ל1500 שקל במקום 1600 סופי! מונו סוס.

2.סאב קיקר יורד ל450 במקום 500 שקל סופי! אחד הסאבים היותר מוערכים בתחום.

3.הרדיו דיסק מסך מגע של JVC יורד ל950 שח מחיר סופי,חדש עולה1400 שח ,אתם מקבלים אחריות לשנתיים.

4.הקומפוננט -נימכר!

5.נוסף למכירה מגבר איכותי מגבר של חברת זטק, XETEC VECTOR V-150.2,איכותי ללא פשרות,מעולה להגברה איכותית של זוג קומפוננט ,או רמקולים מאחור,או סאב איכותי,מגבר ברמה איכותית מותג עולמי,כולל קרוס אקטיבי במגבר,הספקים RMS 75*2,ובגישור 180RMS*1,לא מגבר סיני ,מגבר איכותי של מותג,כולל הקרטונים והספרות.שמור כחדש

מחיר נידרש עבור התענוג:500 שח!

מי שצריך תמונות יחפש בגוגל לפי הדגמים שנתתי.

כל הרכיבים תקינים לחלוטין במצב דנדש,מעולם לא עברו תיקון.בהתחייבות!

אני מבקש רק לרציניים!

אם הגעתם עד לפה,ואתם רציניים ומעוניינים בפריט אחד או יותר ממה שהצעתי,אתם יותר ממוזמנים לחייג אליי ונדבר.

833880 0545

אסף

פורסם

הקפצה ועידכון מחירים:

1.מחיר מונו יורד ל1350 במקום 1600 סופי!

2.הקיקר יורד ל400 במקום 450,סופי!

3.הרדיו דיסק יורד ל900 במקום 950סופי!

4.המגבר זטק יורד ל450 במקום 500.

*המוצרים עם הקרטון שלהם והניירת ,במצב מעולה שמורים מאד.

מחירים טובים לרכיבים טובים,לא זבל סיני בשקל 90!

רק לרציניים!8)

833880 0545

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה ועידכון מחירים חדש ומיוחד לפסח:

1.מחיר מונו יורד ל1250 [כימעט חצי מהמחיר שניקנה!!] אני מחדד ומזכיר מדובר במונו ששום מנו זבל סיני שתיקנו ב1300 שח חדש ,לא יתקרב לכוח שלו ובטח שלא לאיכות!תשקיעו כמו שצריך ,בחירה מעולה !

2.הקיקר -נימכר !

3.הרדיו דיסק יורד ל900 במקום 950סופי! מדובר על ספינת הדגל של החברה,פאנל ברמה מקצועית,אחריות לעוד שנתיים! חדש עולה 1400!

4.המגבר זטק יורד ל450 במקום 500.מגבר של 900 שקלים ומעלה ,איכותי ביותר להגברת במות קידמיות,מעולה להגברה של אליפסות וסאבים עד 250RMS

*המוצרים עם הקרטון שלהם והניירת ,במצב מעולה שמורים מאד.ניתן לבדוק במקום לפני שאתם קונים,כמובן ברכב שלכם !

רק לרציניים!8)

833880 0545

פסח שמח.

פורסם

הקפצה ועידכון מחירים סופי:

1.מחיר מונו 1250 [חצי מהמחיר שניקנה!!] אני מחדד ומזכיר מדובר במונו ששום מנו זבל סיני שתיקנו ב1300 שח חדש ,לא יתקרב לכוח שלו ובטח שלא לאיכות!תשקיעו כמו שצריך ,בחירה מעולה !

2.הרדיו דיסק 900 סופי! מדובר על ספינת הדגל של החברה,פאנל ברמה מקצועית,אחריות לעוד שנתיים! חדש עולה 1400!תבדקו בזאפ.

4.המגבר זטק במחיר מטורף של 450 שקלים.מגבר של 900 שקלים ומעלה ,איכותי ביותר להגברת במות קידמיות,מעולה להגברה של אליפסות וסאבים עד 250RMS.

*המוצרים עם הקרטון שלהם והניירת ,במצב מעולה שמורים מאד.ניתן לבדוק במקום לפני שאתם קונים,כמובן ברכב שלכם !

מחירים באמת סופיים[אין כבר לאן לרדת,לא מדובר פה בזבל סיני!] הנחה רק למי שקונה יותר ממוצר אחד!

רק לרציניים!8)

איזור בנימינה עד ת"א

833880 0545

פסח שמח

פורסם
הקפצה ועידכון מחירים סופי:

1.מחיר מונו 1250 [חצי מהמחיר שניקנה!!] אני מחדד ומזכיר מדובר במונו ששום מנו זבל סיני שתיקנו ב1300 שח חדש ,לא יתקרב לכוח שלו ובטח שלא לאיכות!תשקיעו כמו שצריך ,בחירה מעולה !

2.הרדיו דיסק 900 סופי! מדובר על ספינת הדגל של החברה,פאנל ברמה מקצועית,אחריות לעוד שנתיים! חדש עולה 1400!תבדקו בזאפ.[נימכר!]

4.המגבר זטק במחיר מטורף של 450 שקלים.מגבר של 900 שקלים ומעלה ,איכותי ביותר להגברת במות קידמיות,מעולה להגברה של אליפסות וסאבים עד 250RMS.

מחירים באמת סופיים[אין כבר לאן לרדת,לא מדובר פה בזבל סיני!] הנחה רק למי שקונה יותר ממוצר אחד!

רק לרציניים!8)

איזור בנימינה עד ת"א

833880 0545

פסח שמח

הרדיו דיסק נימכר!

833880 0545 ,רכיבים איכותיים במחירים ללא תחרות!

המונו והזטק ביחד 1650!

פורסם

הקפצה-

מונו 1250

זטק 450.

מי שיקח את שניהם .1650!

מחירי זנות למוצרים האילו!

אפשרות החלפה באזעקת ביפר,מחשב נייד.

833880 0545