Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מבקש המלצה לעו"ד טוב המתמחה בעיניני מקרקעין/ סכסוכי שכנים מאיזור יוקנעם/ חיפה/ עפולה/ רמת ישי/ טבעון והסביבה, על מנת לתבוע שכן על התקנת 2 מדחסי מזגן מתחת לחלוני ללא אישור.

התביעה אמורה להיות מוגשת בלשכת המפקח על רישום מקרקעין בנצרת.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

אם מדובר על בניה חדשה, תוכל לפנות למוקד העירוני למחלקת פיקוח לשם הגשת תלונה על שינוי חזית.

אחרת אתה נכנס לסרט די ארוך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם כך, אסור לתלות מזגנים אלא במקומות המיועדים לכך, פנה למחלקת הפיקוח לשם אכיפת החוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם תרצה עו"ד חיפאי טוב שמתמחה בנדל"ן- פנה ליואב לוינסון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חשבתי שהתכוונו בביטוי "בניה חדשה" לעצם התקנת המזגנים. המזגנים הם שהותקנו מלפני כמה חודשים (בסוף הקיץ האחרון).

בכל אופן יצרתי קשר היום אחה"צ עם האגודה לתרבות הדיור (שוב. בפעם המיליון. עד שהם זזים), הם נתנו לי טלפון של אחראי על איכות הסביבה, והוא הפנה אותי לאיזו ועדה (לא בדיוק הבנתי). אמרו לי מהערייה ממחלקת איכות הסביבה שאסור לשכן להתקין מזגנים איפה שבא לו ועוד ללא אישור, שצריך להזמין בדיקת רעש ושיעיפו לו את המזגנים מהר מאוד. מחר אצור קשר שוב.

בכל מקרה תודה על ההמלצות, יש לי כבר כמה מספרי טלפון (המליצו לי גם בתפוז), ולאחר שיהיה לי הוכחות ביד (תוצאות בדיקת רעש למשל) אוכל להגיש את התביעה. אתמול לא יכולתי להירדם עד 2:00 כי לשכנים היה קר, ומערכת אני לא יכול להפעיל להם ב-2 בלילה.

• תוכן חדש...