Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

התקנתי היום ברכב אזעקת ביפר שך רב בריח ואח"כ בספרון הוראות שיש עוד כל מיני פונקציות שהתכנאי שמתקין יכול לתכנת. בהתקנה הוא גם התקין כפתור תכנות במקום מוסתר, והוא הראה לי איפה הכפתור.

השאלה שלי אם אני יכול לתכנת לבד את הפונקציות שרשומות בספרון הוראות. יש לי ידע בדברים האלה וידיים די טובות.

יש דרך להשיג את ההוראות של התכנות ע"י הלחצן המיוחד? מישהו יודע יותר מפורט איך עושים את זה?

תודה רבה!

פורסם

הוראות לתכנות נמצאות בתרשים ההתקנה של האזעקה.

אתה יכול לגשת למתקין שלך, תבקש שיתכנת לך בפעם הראשונה איתך ביחד,

לא מסובך, עניין של כמה דקות.

פורסם

במידה ומדובר בMVP#625 אז סרקתי לך תהנה..

אגב לא צריך לצאת מהתכנות כדי לתכנת מספר דברים.. פשוט אחרי שהוא מאשר אתה עושה את הבא..

scan0001.jpg

scan0002.jpg

scan0003.jpg

כרגע כלום =[

פורסם

יש לי את האזעקה שנתיים,אף פעם לא פתחתי את הוראות ההתקנה,עכשיו אני יודע את טבלת התכנות.:-)

שאלה:

האם צריך מנגנון חיצוני כולשהו לפתיחת באגז דרך השלט?כמו מנגנון להרמת חלונות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אצלי במאזדה 3 אי אפשר לפתוח את הבגאז' דרך השלט. אולי אפשר להוסיף משהו אבל לא בדקתי את זה עדין.

איזה רכב יש לך?

פורסם

לאנטיס 2001.אצלי ברכב אפשר לפתוח רק ע"י המפתח,אז חשבתי אולי אפשר לכוון שהשלט יפתח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כדי לפתוח בגאג' על ידי שלט צריך פתיחת בגאג' אלקטרונית שאליה המערכת תוכל להתחבר, אם אתה פותח את הבגאג' באופן ידני אין לך אפשרות לעשות את זה דרך השלט של האזעקה.

• תוכן חדש...