Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בשרשורים קודמים איך חברים פה בפורום השתילו שעון חום או שעון סל"ד במקום השעון האנלוגי המעפן..

שאלתי איך לפרק אותו ואיך לנסר כך שיכנס שעון החום במקומו .. פירקתי את לוח השעונים הרי יש שם מין לוח אלקטרוני גמיש כזה ..שמחבר את הכל .. והוא כמעט ומכסה את לוח השעונים מצדו האחורי "צבעו ירוק"

תודה לעונים..

למי שיש תמונות לביצוע העבודה שיצרף ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

לגבי החוט שיוצא מהשעון ומתחבר ליוניט ..האם אני אמור לקלף את החוט הקיים שאחראי על הדלקת נורית הסטופ.. אצלי צבעו אדום והוא נמצא מעל הטרמוסטט .. או איפה לחבר בדיוק ? לגבי שאר הדברים אני יסתדר מבית הפיוזים אני אקח ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

כן אתה צריך לחבר את חוט האות לחיישן שציינת,אבל אינו אחראי על הדלקת נורית STOP אלה הוא נועד במקור להיות חיישן עבור שעון חום שצרפתים לא שמו בדגמים אלה אם אנני טועה ויתקנו אותי המומחים.

התמונה מראה לאיפה אתה צריך להתחבר

P3020352.jpg

פורסם

לגבי לוח שעונים אליך לפרק את הפלסטיק הקדמי דרכו אתה רואה את מחוונים,אחרי שתפרק אותו יש לפרק את הלוחית של שעון המעצבן (מוחזק ע"י שני ברגים קטנים),אתה מפרק את השעון המעצבן לגמרי,את הפחית הרחבתי בעזרת משחזת. בחלקו האחורי היכן שיושב "מין לוח אלקטרוני" שצבעו ירוק יש לקופף אותו טיפה,לא בצורה חדה אלה בעדינות כך שהסיבים לא יפגעו וליצור פתח גם בעזרת משחזת,ככה היה צריך לעשות אצלי בכל אופן כי עומקו של שעון היה רב מדי,ואם לא הייתי מוריד את הפלסטיק אזי שעון היה בולט מדי

מקווה שעזרתי

פורסם

אם אני מחבר ליוניט הרי הוא מגיע למנורה של החום ..אז למה שאני לא אכח חשמל מהחוט שנמצא איפה שלוח השעונים האחראי למתן האור בעת שהרכב מתחמם.. שם קצר יותר ואותו חוט עקרונית

אני טועה ???

HONDA CIVIC LS

פורסם

את שעון החום כבר השתלתי בהצלחה יצא ממש יפה.. מינוס לקחתי מהחיבור שהיה לשעון הזמן.. פלוס לקחתי מהרדיו. אבל נשאר לי את ה S .. שזה הכבל המתחבר ליוניט.. ""יש כבל שבא מהיוניט דרך קיר האש אל לוח השעונים "" למה שאני לא אתחבר מהקצה שנמצא בתוך הרכב .. ולא אעשה עבודה כפולה בלמשוך חוט עד ליוניט ...

למי שמבין בזה שיעזור לי ..

אני נוסע עכשיו בלי לוח שעונים ...

דחוף לי ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

חיברתי את הכל ובדקתי את שעון החום הוא מתחיל לעבוד ב85 C ...

משכתי כבל חשמל 2.5 מהיונט ..וחיברתי לשעון ..

יצא יפה .. אבל בסוף נשברה לי הפלסטיקה איפה שהבורג שתופס את לוח השעונים.. חוררתי את הפלסיטקה ותפסתי עם אזיקון..

אני יחליף את כל הדש מתי שאני אמצא ..חיפשתי בצפון בפירוקיות ..אין לאף 205 מפורקת פלסיטקות בכלל...

כמה תמונות מהפריוקט..

DSC02497.JPG

DSC02495.JPG

DSC02493.JPG

HONDA CIVIC LS

פורסם

פתחתי היום לתקן כמה סדקים בחופה, וראיתי לנכון להראות לכם מאיפה לקחתי חשמל לשעון החום שחיברתי.

תמונה מצורפת.

המשך יום טוב.

DSC02514.JPG

HONDA CIVIC LS

פורסם

רשמתי שהוינטה נכנסת לפעולה ב85 מעלות . אבל המחוג אצלי עומד על 90, הרי ישנה סטייה של 5 מעלות . בעמידה הוא עומד על 70-80 מעלות . ובנסיעה בכביש מהיר בין 60-70 מעלות .

עדיף מלחכות לאור האדום עד שיוצג.

החיבור שלי התבצע על היוניט הקיים . "לא בוטלה ההתראה של האור האדום"

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...