Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכוווווווווווווולם...

אז ככה....

הגיעה הזמן להסיר מהקמארו שלי את שכבות האבק. הגיעו לארץ הקודש כל החלקים שהוזמנו מארה"ב וזה השלב להתחיל להרכיב את הקמארו...

הרעיון הוא כזה: במשך שבוע שלם, בוקר עד ערב, אני אהיה בסדנא אשר הקצתה לי מקום לצורך העניין ברעננה, שם אני מתכוון לפרק את הקמארו לחלוטין בכל הקשור למכלולים, שלדה, מתלים, מנוע, היגוי, פרונט וכו' ולהרכיבה מחדש עם חלקים חדשים לחלוטין.

המטרה: בניית מכונית אמריקאית אשר למעט המראה לא תהיה אמריקאית...כלומר..מכונית עם כוח ומומנט של מנוע V8 אך עם ביצועי כביש של מכונית ספורט מודרנית הנבנית בתצורה ועם מרכיבים טכנולוגיים מתקדמים...והתוצאה? ...אמריקאית שלא תתבייש להכנס לאף סיבוב, בכל מהירות.

אתם מוזמנים, חברי CF, להגיע בכל אחד מהימים לסדנא אשר את פרטיה אני אתן למי שמעוניין ולראות איך נבנית מכונית ממצב סטנדרטי לתצורהת PRO-STREET.

בין היתר יותקנו באוטו:

- דיפרנציאל חדש - נעילה מלאה(!)

- בלמים מחורצים מאווררים

- בולמי קוני

- TRACTION BARS - מונעים שקיעת הרכב בהאצה ומונעים תת היגוי

- מוטות ייצוב SWAY BARS קדמי ואחורי בקוטר מעל ל-3 ס"מ

- קורות חיזוק שלדה

- דודים פתוחים של FLOWMASTER

- תיבת הילוכים חדשה משופרת ומחוזקת של TCI

- כל הגומיות באוטו יוחלפו לפוליגרפיט, כולל כל הפרונט ומערכת ההיגוי

- תיבת הגה יחס קצר 12:1 RACING APPLICATION

- משאבות שונות ברכב - מאלומיניום

- מערכת הצתה MSD

- מגברי הצתה MSD

- רדיאטור אלומיניום

- מערכות בקרת יחסי אוויר/דלק וכו'

- האדרס 3 אינץ'

- אולי גם...מנוע...

- ועוד....ועוד...ועוד...

מבצע קמארו מתחיל ב 1/2/04 ברעננה, משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הערב המאוחרות, מי שמעוניין לבוא לבקר, שיתקשר אליי ל- 054-554944 . הפרוייקט כולו ייצולם ואני אעדכן את שלבי הפירוק וההרכבה באתר.

נפגש בג'מייקנה הבאה :wink:

ליאור ברוך.

(מנהלי פורום, אוף טופיק? רכב כללי? פורום דגמים? ( :shock: ) )

album_pic.php?pic_id=86

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאילו שעות אתה שם - אולי נקפוץ לבקר :D

אה כן.. פרטי הסדנא אתה מוזמן לשלוח בה"פ.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בן אדם אתה מדהים,

כל הכבוד לך על ההשקעה העצומה, אם מישהו מירושלים מעוניין

לנסוע לסדנא הנכבדה, שלא יעז לפסוח על ה"פ אלי.

וואו, כבוד איש אדיר :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

עם כל הכבוד, ויש כבוד!

ליאור, אל תשכח לתעד!

כל הכבוד בן-אדם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

באמת כל הכבוד :!:

רק שאלה אחת (אני שואל באמת מחוסר ידע, ולא מציניות)

שלדה זה דבר שאי אפשר לשנות.

הרכב במקור הוא עדיין אמריקאי, מה שאומר מפלצת בקו ישר, ובסיבובים :? .

איך זה שעל ידי החלפת בולמים ועוד כמה דברים אפשר להפוך רכב שכזה לרכב שבסיבובים יושב יפה מאוד?

הרי רוב הדברים שהחלפת שם הם יפים והכל, אבל רובם לא קשורים ליציבות\התנהגות (משאבות, מערכות הצתה, תיבת הילוכים, דודים חדשים, וכדומה).

אז....הסבר?

תודה... ושוב - כל הכבוד.

Back to the original - NC again.

פורסם
באמת כל הכבוד :!:

רק שאלה אחת (אני שואל באמת מחוסר ידע, ולא מציניות)

שלדה זה דבר שאי אפשר לשנות.

הרכב במקור הוא עדיין אמריקאי, מה שאומר מפלצת בקו ישר, ובסיבובים :? .

איך זה שעל ידי החלפת בולמים ועוד כמה דברים אפשר להפוך רכב שכזה לרכב שבסיבובים יושב יפה מאוד?

הרי רוב הדברים שהחלפת שם הם יפים והכל, אבל רובם לא קשורים ליציבות\התנהגות (משאבות, מערכות הצתה, תיבת הילוכים, דודים חדשים, וכדומה).

אז....הסבר?

תודה... ושוב - כל הכבוד.

אז ככה.....

לפני שנכנסנו לסיבוב....

Tractions Bars - ממוקמים מתחת לזוג המתלים האחוריים, קפיצי עלה ומונעים מהם לשקוע בהאצה וכמו כן בכניסה לסיבוב במהירות גבוהה מונעים מהרכב לשקוע גם אם הוא בהאצה, כך מופחת מאוד משמעותית תת ההיגוי.

עם הכניסה לסיבוב....

תיבת הגה מיוחדת עם יחס קצר (12:1 לעומת 18:1 במקור) ושתיים קצת סיבובים מקצה לקצה דואגת כי ההיגוי יהיה מדוייק וחד בכל שלב של הסיבוב, להבדיל מהגה "שט" טיפוסי לאמריקאיות.

עוד קצת בתוך הסיבוב....

מוט מייצב אחורי בקוטר 3.15 ס"מ וקדמי בקוטר 2.85 ס"מ דואגים כמעט לבטל את זווית הגלגול של האוטו, זאת גם בעזרת העובדה שהגומיות בכל המכונית מוחלפות לפוליגרפיט - חומר קשיח מאוד ועמיד מאוד המבטל את "שקיעת" הגומיות בלחץ משקל רב.

תוסיף לזה קורות חיזוק שלדה המחברים המותקנים במרכז המכונית ועוזרים לבטל את מומנט הפיתול, ובולמי קוני אשר יקשיחו וימנעו את "שקיעת" המכונית לכיוון ההפוך לסיבוב, ובכך ישפרו ויגדולו את המהירות אליה ניתן להכנס לסיבוב.

קצת לפני סוף הסיבוב....

נעילת הדיפרנציאל עוזרת להעברת כוח מלא לשני הגלגלים

תחילת היישורת....

מנוע V8 לוקח חלק בהזרמת סוסים ומומנטים רבים לעבר הגלגלים האחוריים, וכאן באה החלטה ושיקול דעת, או יציאה מהירה "דבוקה" לכביש במהירויות גבוהות, או דריפט ליציאה מדוייקת וחדה במהירויות קצת יותר נמוכות.

מכונית מורכבת ממכלולים רבים אשר לכל אחד מהם חלק חשוב בתפקודו של השני, לדוגמא, ההצתה, הדודים וכו' תורמים לעבודת מנוע מושלמת=כוח זמין וכך גם בכל המרכיבים המשלימים השונים המסייעים אחד לשני לעבוד.

מקווה שהסברתי קצת,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אכן מקצוען אמיתי!!

בהצלחה ותהנה!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

חחחח

כל הגורטעות האמרקאיות הללו....

סתם רכבים חסרי דמיון.....

מזל טוב ליאור!!!!!!

מקווה שנראה את הכל מורכב ומהר...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שהיה רק בהצלחה גבר !

ואני ישמח גם לקבל את הפרטיים בה"פ אם יהיה לי אפשרות לבוא מהצבא אני בטוח יביא לראות !

המשך יום נעים!

פורסם

אנשים לא נראה לי שהוא ישב ישלח לכולכם הודעה פרטית הוא נתן מספר תחלקו לאנשים עם פתק "נותנת"(או שלא :roll: ) ותתקשרו לשאול...

נ.ב אתה גר ברעננה?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...