Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמתנה לירוק ובעצירות ארוכות אני תמיד מעביר את תיבת ההילוכים האוטומטית שלי לניוטרל.

זה כדי לאפשר למנוע בריחה של הרכב אל הרכב שמלפנים אם בטעות הרגל מחליקה מהדוושה וגם כדי לתת לרגל ימין קצת לנוח מהלחיצות.

חוצמזה לדעתי זה חוסך בדלק ואפילו בבלאי של הבלמים, כי המנוע לא משולב.

מישהו אמר לי שהבלאי שאני גורם לתיבת ההילוכים הוא בעשרות מונים יותר מהנוחות והחסכון הנ"ל.

מה דעתכם?

חולה הגה שנגזר עליו לנסוע רק 40 ק"מ ליום :x

פורסם

ממש לא נכון.

לדוגמא, אם תציץ בספר רכב (בשלי לפחות),

כתוב שם שאין להשאיר את הרכב בD בעצירה ממושכת.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

לא מומלץ לעשות את זה, אתה גורם להפעלה של הבוכנה שמשלבת להילוך והבוכנה שסוגרת את הBAND על הסאנגיר.

מבחינת בלאי של בלמים, אל תדאג לגבי זה כי אין שחיקה של הרפידה שאתה עומד, וגם הבוסטר לא "נשחק".

מבחינת צריכת דלק - זה לא משמעותי.

ולמרות כל זאת אני לפעמים משלב לסרק שאני עומד ברמזור שרק התחלף ואני יודע שהוא ארוך, כדי למנוע שחיקה של כנפי ממיר המומנט ולמנוע התחממות של השמן (בעיקר בעיר).

פורסם

היו על זה כבר מיליון דיונים בפורום, אבל הנה בקצרה, במיוחד בשבילך -

מיותר להעביר לניוטרל, זה לא תורם לשום דבר, וגורם לבלאי מיותר.

כשאתה אומד ברמזור עם גיר משולב לדרייב, אין שום בלאי, כי שום חלק בגיר לא מסתובב. אין בלאי לבלמים, כשהגלגלים לא מסתובבים. אין בזבוז מיתר של דלק, ואם יש, הוא זניח עד כדי כך, שלא תוכל להרגיש בהבדל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...