Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק זול = דלק רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

אני מתדלק בתחנה שמצאתי ב-FULLTANK והיא הזולה באזור (תחנה של TEN).

היום יצא לי לדבר עם מישהו, שהוא די מבין בכל מה שקשור למכוניות. לדבריו, תחנות הדלק שמוכרות דלק (95) במחיר הרבה יותר זול מאחרות, מדללות אותו כדי להרוויח והדלק בתחנות האלה פחות איכותי.

האם יתכן שטענותיו נכונות? איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

יש ויש. יש תחנות זולות שמוהלות ויש תחנות יקרות שמוהלות.

תדלוק בתחנה יקרה לא מבטיח שהדלק שם לא יהיה מהול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש תחנות שבודקים את איכות הדלק שלהם כל כמה זמן (הן דואגות לפרסם את זה בשלטים לא קטנים בתחנה).

כעיקרון בתחנות גדולות יחסית הכי טוב לתדלק כי רוב הסיכויים שלא ימהלו שם.

פורסם

אני מתדלק קבוע בטן, ומדי פעם בסד"ש, שניהם ב-30 - 32 אגורות הנחה. מעולם לא היתה לי סיבה לחשד קל שבקלים לגבי איכות הדלק.

:turn-l:
פורסם
יש תחנות שבודקים את איכות הדלק שלהם כל כמה זמן (הן דואגות לפרסם את זה בשלטים לא קטנים בתחנה).

כעיקרון בתחנות גדולות יחסית הכי טוב לתדלק כי רוב הסיכויים שלא ימהלו שם.

מינהל הדלק עורך בדיקות אקראיות בתחנות השונות.

לתחנה יכל להגיע דלק מהול, במידה והנהג פתח את הפלומבות, ועשה "קומבינה", אך הדבר אינו נפוץ מכיוון שהנהגים שנתפסו פוטרו, ונאלצו לשלם קנסות גדולים לכן הסיכוי לכך נמוך מאוד.

ובתחנות הגדולות גם לא הכי בטוח לתדלק, אם תעבור על הרשימות שמפורסמות בכל תקופה ניתן למצא תחנות גדולות, שבהן מהלו לא פעם אחת דלק באופן קבוע.

מומלץ לתדלק בתחנה קבועה ומוכרת, ולא לתדלק באופן מזדמן בכל תחנה ברגע שהמיכל מסתיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי תידלוק בתחנות גדולות ומוכרות יותר תמיד עדיף ויש מצב שזה שדיברת איתו צודק תמיד תוכל לקחת דגימה ולבדוק

אותה.

אני תדלקתי בטן כמה פעמים ולא עלה בי חשד כלשהו.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

זה ממש לא נכון, וכל מי שעקב אחרי רשימות תחנות הדלק המוהלות שפורסמו בשנים האחרונות בוודאי ראה שגם תחנות "גדולות" של חברות "מוכרות" מהלו פעם אחר פעם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לרוב הסכנה היא בתחנה בבעלות פרטית (היא יכולה להיות שייכת לסונול אבל מנהל אותה אדם פרטי ולא עובד של סונול).

אגב מדובר מנסיון לגבי תחנה באיזור עמק בית שאן, שלאחר תדלוק, התגלו בעיות ברכב,

נשלחה דגימה מהמיכל למעבדה ונמצא שהדלק לא עמד בתקן של אוקטן 95, וכמו כן נמהל עם

חומר דליק אחר.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אני מתדלק קבוע בטן, ומדי פעם בסד"ש, שניהם ב-30 - 32 אגורות הנחה. מעולם לא היתה לי סיבה לחשד קל שבקלים לגבי איכות הדלק.

סד"ש נתניה,מוהלים .95 אחוז מים ו5 דלק

האוטו היתנהג מוזר מאוד קירטועים וכו'

לא רק אצלי.שמעתי עוד תגובות

ובמחקר עד שעשו אז סדש היה בין המוהלים...

לדעתי 3 החברות שהכי כדאי לתדלק זה דלק,פז,סונול

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
סד"ש נתניה,מוהלים .95 אחוז מים ו5 דלק

האוטו היתנהג מוזר מאוד קירטועים וכו'

אין ספק שעל 95% מים האוטו שלך קירטע :lol:

איפה זה סד"ש נתניה? אני לא מכיר.

מי שמוהל, לא מוהל במים. דלק לא מתערבב טוב עם מים ולא צריך בדיקת מעבדה כדי להוכיח זאת. מספיק לשים בצנצנת ולחכות כמה דקות עד שהמים והדלק יפרדו לשתי שכבות ברורות.

האם יש לך ראיות? כמו שאמרתי, אני ממלא בשתי תחנות בקביעות ומעולם לא חשתי בגמגום קל שבקלים.

:turn-l:
פורסם

בפעם היחידה שתדלקתי בסד"ש (נתניה) ו2 תחנות שונות של טן , הרכב לא "אהב" את איכות הדלק, ומרגישים את זה ישר.

כרגע אני מתדלק ברוב המקרים דלק "דרגון" , שהוכחתי סטטיסטית במדידות לאורך יותר משנה שאותה כמות שלו מספיקה לעוד כ 50 ק"מ על אותו מיכל ביחס לתדלוק במקום אחר. קצת הזוי, אני יודע, אבל זאת עובדה.

ואם אין ברירה אז בדור-אלון ,וזאת למרות שאם אתדלק בפז , יש לי שם הנחה דיי גדולה מאיזה כרטיס שאני מחזיק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני כבעלים של wrx בחיים לא אתדלק לא בסדש לא בטן ולא חארטות..:| כרטיס פזומט לדלק 98 לתחנה קבועה בפז ליד הבית

בנתניה, תחנה שאני בהחלט סומך עליה ונהנה להרגיש שהרכב "אוכל באהבה" את הדלק ובתיאבון בריא:lol:.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

קרה לי לפני שנתיים שנכנסתי לטן בנשר, היתה שם הנחה לא קטנה.

תידלקתי ב 100 ש"ח :lol:, יצאתי מהתחנה וברמזור הראשון הרכב כבה ולאחר מכן לא סחב טוב, לאחר תידלוק מחדש בפז נהריה הכל חזר להרגלו.

• תוכן חדש...