Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:

יש לי בעיה ברכב,כאשר אני נוסע,פתאום הרכב מפסיק לנסוע.לרוב המקרים זה קורה בזמן שתנק הדלק עומד על רבע מיכל.ולעיתים רחוקות זה קורה גם אפילו שתנק הדלק נמצא על 3/4 מיכל. דבר שגיליתי-שאני מכבה את הרכב ומדליק אותו שוב אני מצליח לנסוע שוב כמה קילומטרים טובים.או שהרכב ממשיך בנסיעה ממש כרגיל.האם זאת בעיה ידועה?אני פשוט לא מצליח להבין מה זה.

אודה לאדם שיוכל לעזור לי.

ממש מסקרנת אותי הבעיה הזאת.

תודה רבה אלי.

פורסם
הרכב מפסיק לנסוע.

המנוע כבה ? הברקסים נתפסים ? המנוע מקרטע ? הגיר מחליק ?מה בדיוק קורה כשהרכב "מפסיק לנסוע" ?

חשבת על לגשת למוסך ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היי, גם להורי יש פוקוס 2004, בעבר הייתה לנו תקלה שהרכב היה מתחיל להשתנק ולא היה סוחב, זה היה לעיתים נפתר בכיבוי והנעה מחדש, לעיתים צריך לתת לאוטו לנוח, הוחלפה לנו משאבת דלק באחריות ומאז הבעיה לא חזרה.

אם אלו הסימנים אצלך, הייתי מציע לבדוק את הכיון הזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי דעתי יש בעיה עם מערכת האזעקה , ככל הניראה יש לך עלוקה על המשאבת דלק אותה עלוקה אמורה למנוע את הפעלת המשאבת דלק במידה ולא נוטרלה האזעקה . כניראה שהעלוקה עושה בעיות או שהיא מתחממת יתר על המידה ומתחילה לנתק את המשאבת דלק ואחרי שאתה מכבה ומניע מחדש האזעקה מתקררת קצת ואתה מצליח ליסוע עוד קצת.

או לחלופין משאבת דלק לקראת סיום תפקידה.

פורסם
לפי דעתי יש בעיה עם מערכת האזעקה , ככל הניראה יש לך עלוקה על המשאבת דלק אותה עלוקה אמורה למנוע את הפעלת המשאבת דלק במידה ולא נוטרלה האזעקה . כניראה שהעלוקה עושה בעיות או שהיא מתחממת יתר על המידה ומתחילה לנתק את המשאבת דלק ואחרי שאתה מכבה ומניע מחדש האזעקה מתקררת קצת ואתה מצליח ליסוע עוד קצת.

או לחלופין משאבת דלק לקראת סיום תפקידה.

אתה מציע שקודם אני אלך לחשמלאי לנתק את הקודנית?

פורסם

אין צורך בסטטיסטיקות או הימורים. נגשים למוסך ומחברים שעון לחץ דלק ורב מודד להזנת מתח של המשאבה.

אם וכאשר לחץ הדלק נופל, מביטים ברב מודד ורואים האם מדובר בהזנת מתח שנעלמת (עקב קודן או ממסר) או משאבת הדלק החליטה להתפגר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
75% מהסיכוי שיש לך בעיה במשאבת דלק.

אפרופו חזרתי שוב לנושא הבעיה שענית לי מלפני כחודש ימים בערך:

היום :לאחר שאני כבר יצאתי מדעתי ושום מוסך מקורי שפניתי אליו ,לא יודע לענות לי בדיוק מהי הבעיה הזאת.

השאלה שלי היא פשוטה: האם גם כשהרכב במצב הנראה "תקין" לנסיעה ,גם יהיה אפשרי לבצע בדיקה זאת?

אודה לך מאוד אם תעזור לי בתשובתך.

תודה איש יקר.

אלי.

פורסם
75% מהסיכוי שיש לך בעיה במשאבת דלק.

אפרופו חזרתי שוב לנושא הבעיה שענית לי מלפני כחודש ימים בערך:

היום :לאחר שאני כבר יצאתי מדעתי ושום מוסך מקורי שפניתי אליו ,לא יודע לענות לי בדיוק מהי הבעיה הזאת.

השאלה שלי היא פשוטה: האם גם כשהרכב במצב הנראה "תקין" לנסיעה ,גם יהיה אפשרי לבצע בדיקה זאת?

אודה לך מאוד אם תעזור לי בתשובתך.

תודה איש יקר.

אלי.

פורסם

הסימנים מצבעים על משאבת דלק ..

בדרך כלל ברכבים שלא דואגים למלות מיכל מלא ומרבים לנסוע עם כמות קטנה של דלק במיכל גורמת לבעיה זו. משאבת הדלק שיושבת בתוך מיכל הדלק לא מכוסה כולה בנוזל (דלק) ולכן מחממת יתר על המידה, וחייה מתקצרים .

כמו שתיארת את התקלה אכן אני מכמעט בטוח ב100% שזו משאבת דלק

מכיון שבעיה כמו שלך היא לא תקלה קבועה אלה חוזרת בדיקת לחץ הדלק ע"י שעון יכולה לא לעזור לדוגמא

ברכב מסוים הייתה את אותה בעיה עם אותם סימנים בדיוק הרכב נלקח לבדיקה עם שעון לחץ הבוחן נסע ונסע ונסע ונסע ולא קרה כלום המשאבה פעלה כמו שצריך וגם לחץ הדלק (כמו שמרפי אומר שרופא מגיע כבר לא כואב) כמובן שלא נלקח כסף על הבדיקה ..

הבעיה הופיע לפעמים פעם ביום לפעמים פעם בשבוע ולפעמים 4 פעמים ביום לכן בעיות מהסוג הזה קשה לבדוק

בכל מקרה אני חושב שזו המשאבה

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בדרך כלל ברכבים שלא דואגים למלות מיכל מלא ומרבים לנסוע עם כמות קטנה של דלק במיכל גורמת לבעיה זו. משאבת הדלק שיושבת בתוך מיכל הדלק לא מכוסה כולה בנוזל (דלק) ולכן מחממת יתר על המידה, וחייה מתקצרים .

כמו שתיארת את התקלה אכן אני מכמעט בטוח ב100% שזו משאבת דלק

מכיון שבעיה כמו שלך היא לא תקלה קבועה אלה חוזרת בדיקת לחץ הדלק ע"י שעון יכולה לא לעזור לדוגמא

ברכב מסוים הייתה את אותה בעיה עם אותם סימנים בדיוק הרכב נלקח לבדיקה עם שעון לחץ הבוחן נסע ונסע ונסע ונסע ולא קרה כלום המשאבה פעלה כמו שצריך וגם לחץ הדלק (כמו שמרפי אומר שרופא מגיע כבר לא כואב) כמובן שלא נלקח כסף על הבדיקה ..

הבעיה הופיע לפעמים פעם ביום לפעמים פעם בשבוע ולפעמים 4 פעמים ביום לכן בעיות מהסוג הזה קשה לבדוק

בכל מקרה אני חושב שזו המשאבה

דרור: תודה רבה לך.

פורסם

אבל דלק זורם גם בתוך המשאבה אז למה שתתחמם יתר על המידה?

• תוכן חדש...