Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - דייהטסו שרייד 93 ידני.

ביצעו לי ניקוי קרבורטור ולאחר הניקוי שמתי לב שמתי שאני מפעיל מזגן אז המדחס אכן ניכנס לפעולה אך הוצאת האויר היא במצב של איוורור. אין כל תגובה גם בין חום לקור...עדיין איוורור רגיל שכזה.

רציתי לדעת אם יש דברים או חיבורים למיניהם שאני יכול לבדוק לבד ולנסות בעצמי לאתר את מקור הבעיה. ייתכן והמוסך שכח להחזיר איזה חיבור שקשור למזגן.

אני אציין שהמזגן עבד מצויין לפני שמסרתי אותו לניקוי הקרבורטור.

תודה מראש לעונים. :)

:)
פורסם

אתה בטוח שזה התחיל לאחר הטיפול בקרבורטור? כי לי נשמע פשוט שאין לך גז במערכת.

אתה אומר הרי שהמדחס נכנס לפעולה אזי חיבורי החשמל תקינים.

שני המערכות אינן קשורות זה לזה ככל הידוע לי ברכבים בכלל ובשרייד בפרט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שלום רב !

אין קשר ישיר, אך יש קשר עקיף, בין טיפול בקרבורטור, לבעיית מזגן ואני אסביר:

בפירוק קרבורטור בשרייד או באפלאוז, מנתקים כחמישה שישה צינורות וואקומים, המתחברים למכלולים שונים באזור הקרבורטור, כולל צינורית וואקום בחיבור למגבר טורים מזגן.

במקרה ויש טעות בהרכבה החוזרת של הצנרת, והצינורות לא חזרו למקומם, או הוחלף מיקומם, קורה הרבה ללקוחות שלי שמגיעים למוסך שביצע טיפול, או שיפוץ ראש או החלפת מנוע, מגבר טורים מזגן לא יכנס לפעולה, ואז בעת הפעלת מזגן , המנוע ירעד ולעיתים יתכבה, והמזגן לא יקרר בכלל סלד נמוך מאד.

קיים פוטנציומטר במערכת המזגן ברכב זה, שחש ברגע שסלד נמוך, המדחס נכנס לפעולה אך לא מקרר.

יש לחזור למכון הקרבורטורים, שירכיב את הצנרת למקומה הנכון, ובעיית המזגן תפתר.

כמו תמיד אני חוזר וטוען" שאין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים", ואם המזגן פעל היטב לפני נקוי הקרבורטור, הסיבה היא

לקוי בהרכבה של מכון הקרבורטורים .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

קרא בעיון את מה שכתבתי.

כתבתי בפרוש שאין קשר ישיר, אך ישר עקיף בין טיפול בקרבורטור, ולבכעות שהתדלו בהפעלת מזגן וחימום צא הנוסעים.

יתכן וניתוק צנרת וואקום, או הרכבה לא נכונה שלהם, מונעת פתיחת מדפים, המאפשרת כניסת אוויר חם, לתא הנוסעים. חזור לשם לתיקון הלקוי.

היכן ביצעת את הטיפול בקרבורטור במכון קרבורטורים או במוסך, והיכן?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...