Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כתוב למשל שרכב עושה 7.6 ליטר ל 100 ק"מ,

איזו פעולת חישוב אני צריך לעשות כדי להגיע למספר הק"מ שהוא עושה ל 1 ליטר? (כלומר, ק"מ לליטר)

תודה

פורסם
אם כתוב למשל שרכב עושה 7.6 ליטר ל 100 ק"מ,

איזו פעולת חישוב אני צריך לעשות כדי להגיע למספר הק"מ שהוא עושה ל 1 ליטר? (כלומר, ק"מ לליטר)

תודה

פעולת חילוק. 100 לחלק ל 7.6 (ייצא לך 13.16 ק"מ לליטר)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אייל, אני לא מאמין שאתה שואל את זה... :roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אח"כ מתפלאים למה תלמידים בארץ נכשלים במתמטיקה

מתמטיקה ? נסה יותר בכיוון של חשבון :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צודק

מי שלא נתקל באנשים שלא חזקים במספרים זה קצת מוזר לו שאדם בן 20 לא ידע לבצע חישוב כזה

לא יודע מי מיכם חתם פעם בלשכה אבל אני נתקלתי שם בהמון אנשים כמוני וכמוך שלא זוכרים את ה הת'ז שלהם בע'פ :?

יותר מזה, הם לא יודעים איפה המספר כתוב להם בתעודה עצמה.

ועוד יותר מזה, הם לא יודעים לקרא אותם.

אני לא מדבר על קשישים/עולים חדשים/לקויי ראייה, אלא על חברה צעירים בגילאי 20-30-40 ילידי הארץ שאפילו יצא לי לשוחח עימם מידי פעם בהמתנה בתור ולא נשמעו כמו בור-ועם-הסולר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תסלחו לי, אבל הגזמתם. הבנאדם יודע לתפעל מחשב, להכנס לאינטרנט, לכתוב הודעה סבירה בלי שגיאות כתיב, להסביר את השאלה שלו באופן נורמלי, לתאר בדיוק מה הוא צריך לעשות (בעצם הוא כמעט עונה לעצמו בשאלה) - אבל לא לחשוב על איך לבצע פעולת חילוק פשוטה מאין כמוה? אפילו לא מדובר על אחוזים (שמצליחים לבלבל לא מעט אנשים) - פאקינג חילוק!

אני חושב שיש הבדל גדול מאוד בין "לא חזק במספרים" לבין דבר כזה. איך בנאדם שלא יודע לעשות את זה עבר בגרות 3 יחידות במתמטיקה? או את כיתה ד' בלי להכשל?

אני מכיר אנשים עם פחד ממתמטיקה. ב-99% מהמקקים זה פחד לא רציונלי ללא כל אחיזה במציאות. וכן, אני עדיין מתקשה להאמין ש"המון" אנשים לא יודעים לקרוא את מספר תעודת הזהות שלהם מתוך התעודה עצמה. איך האנשים האלו בכלל מתנהלים בחיים? פלא שהם הגיעו למצב כזה, בטח אפשר לרמות אותם בסופר ששקית חלב עולה 100 שקלים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...