Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי בד בגגות קבריולט- שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מחפש להחליף את הגג בגולף, ישנם בשוק (בחו"ל) המון ספקים שמתחייבים לתואם מקורי גם באיכות וגם במראה.

יש גם המון המלצות.

בקיצור, ישנם סוגי בד, יש ויניל ויש קאנבס והבדל המחירים ביניהם הוא כמעט כפול (הקאנבס יותר יקר).

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה האיכויות, והכי חשוב האם המקורי שמגיע על הרכב הוא ויניל או קאנבס כי הגג שלי נראה ומרגיש כמו בד ולא כמו סקאי.

בקיצור האם הויניל נראה כמו סקאי או כמו בד.

תודה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
היי.

אני מחפש להחליף את הגג בגולף, ישנם בשוק (בחו"ל) המון ספקים שמתחייבים לתואם מקורי גם באיכות וגם במראה.

יש גם המון המלצות.

בקיצור, ישנם סוגי בד, יש ויניל ויש קאנבס והבדל המחירים ביניהם הוא כמעט כפול (הקאנבס יותר יקר).

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה האיכויות, והכי חשוב האם המקורי שמגיע על הרכב הוא ויניל או קאנבס כי הגג שלי נראה ומרגיש כמו בד ולא כמו סקאי.

בקיצור האם הויניל נראה כמו סקאי או כמו בד.

תודה

המקור הוא ויניל, אני אצלי בגולף החלפתי לויניל, באיכות גבוהה ולאחר שנה, נראה כמו חדש.

אם אני לא טועה זה עלה 150 דולר לפני משלוח.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

וניל הוא סוג של חומר סינטטי ובד"כ גגות מחומר זה נשמרים בארץ 5-10 שנים, תלוי היכן חונה הרכב ומה עובר על הגג מבחינת מזג אויר, שמש,מזהמים וכד'.

הקנבוס הוא למעשה אריג מצמח הקנבוס, שממנו עושים גם סוליות חשיש לעישון,זה חומר טבעי ועמיד ויתרונו בכך שהוא עבה ומבודד רעש וחום/קור.

כבעלים בהווה ובעבר של רכבים אספנות פתוחים הסתפקתי בגגות וניל שנתנו תמורה טובה להשקעה. קח בחשבון שמעבר למחיר הקניה יש מחיר להובלה וככל שהחבילה כבדה יותר דמי המשלוח עולים יותר.

יתכן שברכב יום יומי יש יתרון בבידוד הטוב של הקנבוס והוא ישפיע בחורף על החימום ובקיץ על המיזוג.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה.

האם מבחינת המראה, הויניל לא נראה מבריק כזה?

אני מכיר ויניל שהוא מבריק כמו ניילון ואת זה אני לא רוצה.

אני חושש רק מהמראה, הרכב הוא לא יומיומי אלא לשימוש כיפי בלילות הקיץ:lol:

גידי, האם את העבודה ביצעת לבד או עם בעל מקצוע, האם יש מכס על הגג? אשמח לטיפים, תודה:wink:.

חבר מועדון 13925

פורסם

מנצל שירשור

האם יש מישו שתופר גגות לרכבי קבריולה פה בארץ?

לפותח השירשור האם אתה קונה את הבד ותופר את צורת הגג בארץ או שמא קונה בד כגג בצורתו כבר

פורסם
תודה.

האם מבחינת המראה, הויניל לא נראה מבריק כזה?

אני מכיר ויניל שהוא מבריק כמו ניילון ואת זה אני לא רוצה.

אני חושש רק מהמראה, הרכב הוא לא יומיומי אלא לשימוש כיפי בלילות הקיץ:lol:

גידי, האם את העבודה ביצעת לבד או עם בעל מקצוע, האם יש מכס על הגג? אשמח לטיפים, תודה:wink:.

הגג נראה אריג מט. יפה מאוד, עם מעט מים או חומר שימור הוא מבריק ויפה,

ממש לא כמו ניילון... תגיע אלי ותוכל לראות מקרוב.

לא תצליח לבד מכיוון שצריך להעביר את חלון הזכוכית לגג החדש ולפרק את כל הזרועות של הגג,

תן לבעל מקצוע ואל תסתבך. (משהו כמו 800 ש''ח, 4 שעות עבודה)

שילמתי 600 ש''ח מס קניה ומכס.

כנס לקישור הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-RABBIT-cabriolet-80-to-94-convertible-top-roof_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1205Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem270339170945QQitemZ270339170945QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

ל: ilovemini אני מתכוון לרכוש גג מוכן ולא לתפור בארץ, ממה שראיתי הבעיה בגגות שנתפרו בארץ היא לא הבד...:roll:

לגידי, תודה על הקישור, כבר שוחחתי איתו אתמול.

אתה בטוח לגבי פירוק הזרועות?

אצלי הבעיה היא שמסגרת החלון המקורית שבורה ולכן היא קרעה את הגג בפינה הימנית התחתונה, רכשתי כבר מסגרת משומשת במצב טוב שאני צריך להחליף יחד עם הגג.

אופציה נוספת היא לרכוש את הגג עם חלון פלסטיק ויש בעד ונגד גם כאן.

פירוק החלון לא נראה לי כמו בעיה מיוחדת, רק לגבי הזרועות שאתה מציין אני לא בטוח.

לגבי המכס ומס קניה, אם יש לי משפחה בארה"ב שיוכלו לקבל עבורי את החבילה, לארוז מחדש ולשלוח לי בלי לציין כי מדובר בחלקי רכב, האם אוכל לחסוך את המכס ומס הקניה?

חבר מועדון 13925

פורסם

אחד היתרונות הבולטים בגג קאנבס הוא המראה היוקרתי יותר מהויניל.

שים לב שמכוניות עם גג בד שנחשבות יקרות - מגיעות במקור עם גג קאנבס.

האמת היא שזה כבר מעבר לקאנבס. יש בדים שנקראים stayfast או sunfast ואמורים לעלות באיכותם על המקור.

יתרון נוסף הוא שמשדכים להם (בחום) - בד פנימי לתוספת בידוד ומראה וגימור משופר.

החסרון מעבר למחיר הוא שהתחזוקה קשה יותר, מתלכלך וקשה לנקות באמצעים קונבנציונאליים.

ויניל נמצא במספר סוגי גימור: מחוספס, חלק, וכן נמדד במשקל סגולי, כשעבה - יקר יותר בהתאמה.

עוד בויניל - כדאי שהתפרים יהיו גם מולחמים למניעת דליפות.

גג ויניל קל יותר לתחזוקה ועמיד לא פחות.

בשני הגגות יש אפשרות לגימור איכותי יותר, דוגמת קנטים מעובים סביב החלונות או תפירה כפולה.

לא בדקתי עבור הגולף, אבל אצלי לספיידר קניתי גג ויניל שהומלץ לי על התאמתו לרכב ממשתמשים אחרים.

פורסם

תודה ג'ק

אכן ישנם המלצות ברשת למספר יצרנים לגגות לגולף.

כמו כאן: http://www.cabby-info.com/top.htm#Differences

ואכן יש את ה stayfast אבל המחיר שלו הוא כמעט פי 3 מהויניל הרגיל.

אני לא חושב שאתפשר על הזול ביותר אבל אוכל להרשות לעצמי את היקר בויניל (אני מקווה שהוא לא סתם יקר יותר מהויניל האחרים).

שוב למי שיודע האם משלוח לארה"ב ואז שליחה לכאן ממשפחה יכולה להוזיל את עלויות המכס והמיסים?

חבר מועדון 13925

פורסם

שוב למי שיודע האם משלוח לארה"ב ואז שליחה לכאן ממשפחה יכולה להוזיל את עלויות המכס והמיסים?

שליחה ע"י קרוב משפחה זהה בדיוק לשליחה ע"י המוכר,

קרוב המשפחה חייב לציין מה יש בחבילה ומה עלות הפריט וכמו כן החבילה כמעט בטוח תעבור למכס בגלל הגודל ותאור החלק.

הכי טוב אם הקרוב שלך יכול להביא את החלק במזוודה או עם חבר של הקרוב שלך שמגיע בקרוב לארץ.

אני משתדל לא לשלוח יותר חבילות ישירות לארץ, גם בגלל המכס, גם בגלל העיכוב וגם בכלל התשלום החדש לדואר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שליחה ע"י קרוב משפחה זהה בדיוק לשליחה ע"י המוכר,

קרוב המשפחה חייב לציין מה יש בחבילה ומה עלות הפריט וכמו כן החבילה כמעט בטוח תעבור למכס בגלל הגודל ותאור החלק.

הכי טוב אם הקרוב שלך יכול להביא את החלק במזוודה או עם חבר של הקרוב שלך שמגיע בקרוב לארץ.

אני משתדל לא לשלוח יותר חבילות ישירות לארץ, גם בגלל המכס, גם בגלל העיכוב וגם בכלל התשלום החדש לדואר.

תודה.:wink:

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...