Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה בסיס טוב?

לדעתי חיפושית היא בסיס טוב יותר אם אתה מחליט להשקיע, או אפילו אסקורט מדור ראשון / שני.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני מאוד אוהב את הבודי של הרכב - דווקא של השנים האלה, ומכאן המודל.

אני מעוניין (מאוד) לשמור על המקוריות של הרכב עד כמה שניתן תוך אפשרות ל"ייצר" נתונים טובים יותר בכדי לקבל נוחות נסיעה מירבית/רכב מפנק (אם אפשר בכלל לקרוא כך לאונו).

פורסם

בסיס טוב? לא בטוח, פיאט בנו כאלה מאמצע ה80' כמעט עשור, אוטו קטן ומהיר מאוד שרוב השלדות לא שרדו את המנוע.

אפשר בקלות לבחון אותה במבחן הזמן ולראות כמה 205 וגולףGTI מסתובבות מאותה תקופה.

אין כ"כ טעם לשפר אטמוספרית, ולא בטוח ששתילה של 1.6 היא פרקטית.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

עד שלא תגדיר מה התקציב שלך הכל דיבורים באויר.

דיבורים באויר לא רצויים פה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בסיס טוב? לא בטוח, פיאט בנו כאלה מאמצע ה80' כמעט עשור, אוטו קטן ומהיר מאוד שרוב השלדות לא שרדו את המנוע.

אפשר בקלות לבחון אותה במבחן הזמן ולראות כמה 205 וגולףGTI מסתובבות מאותה תקופה.

אין כ"כ טעם לשפר אטמוספרית, ולא בטוח ששתילה של 1.6 היא פרקטית.

בסיס טוב יותר או פחות טוב ...

לא תמיד טריוואלי

טוב אולי יש מה שאכן פשוט יותר לשפר ויש לו פוטנציאל לפחות עבודה ...

אבל בתאכלס אפשר לשפר הכול !! ..

השאלה עד כמה כמה אתה אוהב תרכב ולפעמים עד כמה שזה כלכלי זהו מה תהייה התועלת !8)

עם לדבר אז הרבה מאוד השתלות זה לא כלכלי אז מה למכור בשיט ולקנות רכב אחד ולא להשתיל !?

נו באמת !:roll:

פורסם

fiat tipo כתב: השאלה עד כמה כמה אתה אוהב תרכב ולפעמים עד כמה שזה כלכלי זהו מה תהייה התועלת !:cool:

עם לדבר אז הרבה מאוד השתלות זה לא כלכלי אז מה למכור בשיט ולקנות רכב אחד ולא להשתיל !?

נו באמת !:roll:

לא כ"כ נעים לי כי הוא הפנה את זה אלי ואני ממש רוצה לענות, אלא שאין לי מושג מה הוא רשם כאן.

אני יודע שזה פורום שיפורים ולא שפות זרות וניבים, אבל אני ממש זקוק לפרשנות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

התקציב שלי עומד על כ-15K, ויכול להגיע עד לכל היותר ל-25K בהנחה שאחליף מנוע ברכב למנוע עם ביצועים טובים, ולא כולל רכישת הרכב ויישור קו מכני.

כשאני כותב ביצועים טובים הכוונה שלי היא להביא את הרכב לרמה טובה מבחינה מכנית (כמובן גם חיצונית) באופן כזה שישרת אותי באופן יומיומי כרכב מרכזי ושאני אהנה ממנו.

חלוקת התקציב (באופן גס ביותר) הנה באופן הבא:

3K לריפוד גג, דלתות ומושבים. (המחיר ריאלי?)

5K לצביעת הרכב (האם ניתן להשיג צבעי טוב במחיר הזה- בהתחשב בזה שהרכב קטן ואין למעשה עבודות פחחות?)

7K למקצה שיפורים מכני כללי.

• תוכן חדש...