Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מקום שעושה טבילה בניקל לחלקי פלסטיק לרכב

שמעתי על מקום שנקרא גלונומטה

חלק אומרים שניתן לטבול פלסטיק וחלק אומרים שלא

מישהו יכול לעזור בנושא?

תודה רבה!

פורסם
למיטב ידיעתי גלוונומטה מבצע ציפוי ניקל וכרום רק לחלקי מתכת, אבל ברר איתו (שמו רפי) בטל' 03-5373260.

בברכה - רפי לין :-)

תודה רבה רפי

אבל הוא לא עושה לצערי

עוד מישהו יודע ? אני יודע שזה אפשרי כי ראיתי על האוטו שלי ציפוי ניקל על פלסטיק

פורסם

מתוך "אודות החברה"

"המתכות המשמשות לציפוי מוצרי הפלסטיק כוללות נחושת, ניקל, כרום מבריק, ניקל סטני, כרום סטני, זהב מבריק, זהב סטני, כסף ורודיום."

הבעיה היחידה היא שעיקר העיסוק שלהם הוא בקבלת מוצרים הישר מהמזריק לצורך יצור סדרתי. אני מקווה שיסכמו לקבל חלקים שפורקו מרכב. בכל מקרה, זה בית מלאכה קטן ולא איזה מפעל עם דירקטוריון. שווה לדבר עם בעל הבית ולבקש.

האמת, לא אותם חיפשתי. עבדתי לפני שנים (ובמקצועי הקודם...) עם חברה אחרת שעסקה בדברים כאלה. הם ישבו באיזשהו מושב במרכז, ובפעם היחידה שהייתי אצלם (הם היו באים לקחת סחורה מאיתנו) , ראיתי פגושי פלסטיק משומשים ממתינים לציפוי. בכל מקרה, איני מצליח לאתר אותם או לכל הפחות לשלוף את שמם מזכרוני הדהוי...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...