Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי שלחה לי מייל : יש ניידות סמויות וגלויות שתופסות על נסיעה בנתיב השמאלי מעל 40 שניות שלא לצורך 1000 שקל קנס ו 10 נקודות - יש דבר כזה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה שכן, עכשיו אולי משאיות ואוטבוסים ילמדו להישאר בנתיב הימני:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

טוב מאוד. הייתי מוסיף אפילו עוד 0 אחד.

נשבר לי לנהוג בכביש החוף בשעה 12 בצהריים במהירות של 70 קמ"ש רק כדי לגלות אחרי רבע שעה שלי זיגזוג (זהיר ביותר) רכב שנוסע 85 קמ"ש בשמאלי כשלימינו משאית שנוסעת באותה המהירות.

פורסם

כנראה שבאמת רוצים למלא את קופת המדינה .

(בתנאי שיצליחו לאכוף את העבירה הזאת)

עד עכשיו ידעתי - כדי להתקדם יותר מהר בכבישי הארץ צריך לעבור לנתיב הימני ביותר (כל "המומחים" לנהיגה נמצאים באופן קבוע בנתיב השמאלי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הזמן הכי טוב לעקוף בימני, זה בפקק כי כל החכמים יוצאים לעקוף בשמאלי:lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הלוואי.

אבל לא. לצערנו.

40 שניות ? כלומר 39 שניות מותר לנהג לחסום את השמאלי ? ובכך גם לא לאפשר לאחרים לעקוף אותו מימין ? :shock:

אם כבר היו מיישמים את החוק - לא אמורים לחכות 40 שניות. נהג שחוסם את הנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה אמור לקבל דו"ח. מייד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הלוואי ויתחילו לאכוף את זה כמו שצריך

נראה לי הקטע של ה40 שניות זה כדי למנוע תירוצים שונים ומשונים

אשתי היתה ברכב של מישהו שקיבל כזה דוח על כביש הסרגל

השוטר במפורש אמר שהוא כבר זמן מסויים אחריו

ואחרי שהבחור לא חזר לנתיב גם כשהכביש היה פנוי , הוא נתן לו קנס

אבל לא יודע אם זה היה 1000 שקל , נראה לי פחות

:wink:
פורסם
אחותי שלחה לי מייל : יש ניידות סמויות וגלויות שתופסות על נסיעה בנתיב השמאלי מעל 40 שניות שלא לצורך 1000 שקל קנס ו 10 נקודות - יש דבר כזה ?

אם זה מתוך מייל, היתי בודקת את האמינות של השולח וממי זה נשלח.

לפי ספר החוקים והעברות שנמצא מולי, נסיעה שלא בימין הדרך גוררת אחריה קנס של 250 ש"ח ו 6 נקודות.

אלא אם כן החוק שונה והעונש הוחמר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבל שהשאלה והתשובות מתמקדות בקנס

צריך להתמקד בצורך בנהיגה נכונה וזהירה. היא העיקר ולא הקנס.

יום נעים לכולם, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם

אין חוק כזה, זה מייל שקרי כמו רוב המיילים שנשלחים היום. אבל כמובן שגם נסיעה של 6 שניות בנתיב השמאלי שלא לצורך - עלולה לגרום לקבלת דו"ח. מנגד, נסיעה של דקה שלמה בנתיב השמאלי כשאין אף כלב על הכביש בשעה 03:00 (אבל כשבאמת אין כלב על הכביש), לא תמיד תפריע למישהו.

Xbox12341

פורסם

מעצבן אותי לראות תגובות של אנשים שמתעצבנים מנסיעה "איטית" כביכול בנתיב השמאלי..

בד"כ לפי ידיעתי המהירות המותרת בבינעירוני היא 90, כולל איילון וכולל רוב הכבישים בארץ.

אז לא, אתם לא בדיוק נוסעים "כחוק" ב 100.

אני מתאר לעצמי גם שמי שהגיב פה בדיון נוהג לסנוור אנשים שנוהגים בנתיב השמאלי ולהידבק להם לתחת עד שירדו לנתיב ימינה באופן קבוע.

פורסם

מר פיפוש, אתה מחליט איזה חוק טוב יותר? תקפיד לכל הפחות על דרך ארץ. לנהוג בנתיב שמאלי, גם ב-90 קמ"ש או אפילו ב-100, זה לא דרך ארץ וזה בוודאי לא תואם את דרישות החוק. על פי החוק מותר לך להיות בנתיב השמאלי אך ורק לצורך עקיפה. מכיוון שהסיכוי לעקוף מישהו תוך נסיעה ב-90 קמ"ש הוא קלוש עד תאורטי, אין לאדם שנוסע במהירות זו מה לעשות בנתיב השמאלי.

אני, אגב, משער שאתה מאותם יצורים אנטיפתים וחסרי כל נימוס שנוהגים להתנחל בנתיב השמאלי ולחשוב שאם הם לא יזוז לזה שבא אחריהם הם מקרבים את גאולת העולם, לא פחות ולא יותר. בושה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...