Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבההה זמן שהרכיבים שכבו בבית וכל פעם דחיתי את זה - ההתקנה יצאה לדרך.

אצנו רצנו אני והפז'טה שלי לעפולה, ליחיאל מ4X4 של אפי.

הרכב: 306 3 XSI דלתות

הרכיבים:

• סט קומפ': פוקל K2P
  • HU: אקליפס 7200 MKII
  • מגברים: Xetec Xircuit 240.2, Nakamichi PA-502, JL Audio 500/1
  • סאב: בקרוב

ניתן לתמונות לדבר..

DSCF6827 (Large).JPG

DSCF6828 (Large).JPG

DSCF6830 (Large).JPG

DSCF6832 (Large).JPG

DSCF6833 (Large).JPG

DSCF6837 (Large).JPG

DSCF6838 (Large).JPG

DSCF6839 (Large).JPG

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי מה לומר חוץ ממושלם.

נראה כאילו זה יצא ככה מהחברה.

2 שאלות:

1. באחת התמונות יש איזה צמיג שמבצבץ לו מאחורה שנראה כמו של איזה בהמה אמריקאית - במה מדובר?

2. יחיאל (או מי שזה לא יהיה בפוזה של התופרת) - אתה גם מקצר מכנסיים? כי פשוט קניתי השבוע ג'ינס חדש ו...:lol:

פורסם
אין לי מה לומר חוץ ממושלם.

נראה כאילו זה יצא ככה מהחברה.

2 שאלות:

1. באחת התמונות יש איזה צמיג שמבצבץ לו מאחורה שנראה כמו של איזה בהמה אמריקאית - במה מדובר?

2. יחיאל (או מי שזה לא יהיה בפוזה של התופרת) - אתה גם מקצר מכנסיים? כי פשוט קניתי השבוע ג'ינס חדש ו...:lol:

תודה

זו באמת בהמה - שברולט קפריס קלסיק 66, של אפי. יש שם גם אל קמינו בתמונות

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

קודם כל תתחדש.

שנית,לדעתי,ההתקנה בדלתות מושכת את העין יותר מידי(במיוחד באוטו שהוא יחסית נדיר כמו XSI).מי שעובר ליד האוטו לא יכול שלא לשים לב לצהוב המבצבץ מהסמל של הפוקל.ז"א-מי שמבין-פוקל=מערכת איכותית.סה"כ באמת יופי של רכיבים ויופי של התקנה,אבל ליתר בטיחון,את הכיסוי לרמקולים תעשה בצבע שחור ולא בהיר כמו שנראה בתמונות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...