Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מי שלא יודע יש לי פג'ו 205 שנת 88 1400 ידני מנוע XY

נתחיל את ההסבר בכך שהפילטר דלק שלי נימצא בידיוק אחרי המשאבת דלק!

ברגע שאני מושך הילוכים ומגיע למהירות של 110-120 האוטו מתחיל לחתוך כי חסר לו דלק(נכבה נדלק נכבה נדלק)באגרסיביות!

פתחתי מכסה מנוע העליתי טורים וקלטתי של כשהמנוע עובד בסרק הכוסית של הפיטר דלק(שבא מיד אחרי המשאבת דלק)שלוש רבעים מלאה לאחר כמה שניות בטורים גבוהים הכוסית מתחילה להתרוקן!

למיטב הבנתי(שהיא לא גדולה)המשאבת דלק לא עומדת בדרישות של המנוע ולא מצליחה לספק את כמות הדלק הנדרשת, ובגלל זה המנוע מתחיל להיחנק.

העם זה נכון?

העם יכול להיות עוד בעיות שלא שמתי לב אליהם?

אשמח לשמוע פתרון מה צריך לעשות כדי שזה יפתר כי נסיעה בעליות דיי בעייתית בגלל שאני לא יכול לסוע בטורים יחסית גבוהים או כשאני פותח מצערת עד הסוף(הדוושת גז עד הרצפה)זה גם קורה.

בתודה מראש לעוזרים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עם זה נכון? עם המשאבה נגמרת כבר או שסתם לא מספיק גדולה? כמה יעלה לי משאבה חדשה? וכמה צינורות דלק יוצאים לי מהמיכל דלק, כי אני נראה לי ראיתי שתים אבל אני לא מוצא לאן הולך הצינור השני?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

משאבה יותר גדולה לא צריך. אם זה עבד 20 שנה, אז הגודל מתאים.

יכול להיות שהדיאפרגמה בתוך המשאבה קצת קרועה, מה שפוגע בספיקה (או, המוט הדחיף שנוגע בגל הזיזים שחוק, למיטב ידיעתי זו התקלה הנפוצה, כי הספיקה נפגעת).

לא יודע כמה עולה משאבה, אבל לא נראה לי שזה סיפור יקר.

פורסם

יכול להיות שיש לך כניסת אוויר מאיפה שהוא (ניחוש)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא סביר. הפילטר יושב 5 ס"מ אחרי משאבת הדלק במכוניות הללו. אם אני זוכר נכון (כבר עברו כמה שנים טובות) - הבעיות שכתבתי הן הנפוצות.

פורסם
מאיפה אתה בארץ? אולי אני אוכל לעזור לך

אני מאזור שזה ליד חולון!

האמת יש מין נזילה מהאזור של איפה שהמשאבה מתחברת לבלוק מנוע!

שמר הבעיות הנפוצות שהזכרת זה סיפור יקר לסדר והעם אני יכול לעשות אז זה לבד עם ידע בסיסי במכונאות?

פורסם

מה שכתבת מחזק את אפשרות הדיאפרגמה הקרועה.

הח' המשאבה לוקחת דקה ורבע (2 ברגים, אאל"ט 11 מ"מ).

עם זאת - אולי שווה לקחת למוסך, כיוון שאם לא זו התקלה - קנית משאבה ללא צורך.

פורסם

תודה רבה לכולם!

דיברתי עם אורן מחר על הבוקר אני יגש אליו ועל הדרך סוף סוף אני יחליף פילטר שמן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הוחלפה משאבת דלק אצל אורן!

הבעיה עדיין לא נפתרה אורן מאמין שיכול להיות שחיקה של הפיקה שמפעילה את המשאבה שזה אומר החלפת קמשאפט, שזה לא ראלי בגלל העלות!

האפשרות השניה שאורן העלה זה החלפת המשאבה המכנית במשאבה חשמלאית וזה לדברוו יפתור את הבעיה.

יום ראשון אני קופץ אליו עם האוטו הוא יבדוק יותר לעומק יעשה את ההחלפה וניראה.

בשביל שמר עלות משאבה מה דגם הזה בערך 120 ש"ח

עידכונים בהמשך.

פורסם

חזרתי היום לאורן לבדוק את הבעיה שוב לאחר שהחלפת משאבת הדלק לא פתרה לגמרה את הבעיה.

הוחלף צינור דלק לאחר שהובחן כקטן מדי ואז נבדקה תצרוכת הדלק, לאחר האורן הגיעה למסקנה שבסרק יש יותר שאיבת דלק מבטורים גבוהים אורן הגיע למסקנה שמדובר בבעיה איפה שהוא בקו הדלק.

האוטו הורם על ג'ק ואז אורן גילה פיטר דלק ששמו ליד המיכל דלק(לצורך הבהרה זה פילטר שני שלא ידעתי על קיומו)שניראה כאילו לא הוחלף מעולם לאחר החלפתו(אורן העביר את הפילטר שהיה במכסה מנוע ליד המיכל דלק במקום הישן)יצאתי עם האוטו לבדיקה והבעיה נפטרה כאילו לא היתה.

לסיכום הבעיה העיקרית היתה הפילטר דלק שהיה כול כך סתום לשאחר הוצאתו עדיין נישאר דלק בפילטר והוא לא יצא אפילו.

המון תודה לאורן מ"אורן שירותי רכב" על הטיפול האמין ישבתי לו קצת על הראש והוא הסביר לי הכול בכייף ובחיוך.

אני ממליץ עליו בחום רב!

הינה תמונות של הפילטר הסורר:

15022009906.jpg

15022009907.jpg

15022009908.jpg

• תוכן חדש...