Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה, אם אני לוקח ראש ידית קנוי נגיד מאוטו-דיפו או נגיד מחו"ל, האם ההברגה זהה בשניהם-ולא תהיה לי בעייה להחליף את הידית האורגינאל?

תודה לעונים ולעוזרים.

*אם זה לא הפורום המתאים עמכם הסליחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא זה לא אוניברסלי. ולמיטב ידיעתי זה גם לא מתברג.

אתה קונה ידית עם חור כלשהו איתה אתה מקבל סט של גומי\פלסטיק בגדלים שונים. כולם מבחוץ אותו גודל כדי להכנס לחור של ידית עצמה ותוך גומיות שונות יש לך חורים בגלים שונים כדי להתאים למות של ההילוכים באוטו שלך. זה טיפה קשה להסביר.

עכשיו מניסיון זה לא ממש מדוייק ולא מתלבש פרפקט אז רוב הסיכויים שאתה תצטרך להפעיל חשיבה הנדסית שיש לך כדי להכניס את זה טוב ולקבע את זה טוב. זה עשה לי דיי כאב ראש אבל אחרכך סתדרתי והיה בסדר גמור, אבל ללא ספק מקורי הכי טוב.

פורסם

יש גליל חלול מפלסטיק שיושב בין הראש של הידית למוט הילוכים ומקבעים אותו עם 3 ברגים שלוחצים עליו. כבר היו לי 2 כאלה מאוטו דיפו ואחרי כמה זמן הם התחילו להשתחרר, חיזקתי את הברגים, ואחרי זה גיליתי שהברגים פשוט עברו דרך הפלסטיק והוא התחיל להתפורר.

אם מישהו יודע איפה משיגים משהו יותר איכותי אני אשמח לדעת.

הערה: יכול להיות שבידית של גיר אוטומט זה מתחבר בצורה אחרת.

פורסם

או קי לחדד את נקודה. יש מכוניות בהן זה מתברג יש כאלה שלא וגם גודל ההברגה לא סטנדרתי. ידיות aftermarket בדרך כלל לא מתברגות ויש להן מיני חיבורים שונים שאמורים להיות אוניברסליים אצל חלקם זה יותר מוצלח ואצל חלקם פחות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני זומם לקנות מחו"ל ידית בצורת גולגולת. האם מישהו קנה וניסה להתאים אותה לרכב שלו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האוניברסליים מורכבים ע"י ברגים, שרוולים וכל מיני פטנטים שמתרופפים די מהר. מניסיוני זה קורה גם עם אוניברסליים של חברות מכובדות כגון momo. חוץ מזה אי אפשר לשים אותם בחלק מהרכבים כגון רנו שיש להם מנגנון לרוורס בידית.

משהו יותר טוב נמצא בקטלוג החלפים של יצרן הרכב.

ידית בצורת גולגולת? סביר להניח שהברגים יתרופפו מתישהו ואז היא גם תימאס עליך, ותוכל למצוא לה שימושים אחרים, כגון אזהרה מפני חומר מסוכן.

ידית מומלצת במיוחד נמצאת בסימלון (ובמכונית) שלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ברנו יש כמה ידיות שאפשר להתקין כל עוד הן לא נכנסות עמוק מידי ומפריעות לניצרה לעלות.

הכי טוב לרנו אלה הידיות של גרסאות הספורט למיניהן שמגיעות עם כיסויי עור.

• תוכן חדש...