Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים,

תודה על ההתעניינות ולדאגה בדבר העלמותי מהפורום לזמן רב.

התגייסתי להגן על ישראל בתגובות ובמאמרים בבלוגים בעולם יחד עם מספר חברים וזאת למלחמה נגד ההסתה והשנאה כלפי ישראל , אנוכי שולט בצרפתית ובערבית וניצלתי זאת להסברה ולהגנה על המדינה היקרה שלנו ואין לנו אחרת !!!.

בנתיים אני עדיין עסוק בעבודת קודש זו.

למנהל האתר שלום, ידוע לי כי זהו פורום טכני אך בבקשה לאשר מכתב זה לחברים שכל כך דאגו לי.

תודה רבה.

דוד ברזילי

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שמח שוב ליראות אותך בפורום.:-)

בהצלחה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זריקת העידוד שקיבלת ממני בצורת צילצולים, עזרה. :-P

לגלות את הסיבה השנייה שנעדרת ?. לא, היא לא חשובה. העיקר שאתה שוב כאן.:-P

אל תיקח הכל ללב.

כן ירבו כמותך, חבר יקר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מחזק את ידיך, רוב הנזק הבינלאומי שנגרם לנו נובע מהסברה לא מספקת שלנו, ולא ממעשים כנגד כל אמנה בינלאומית.

מציע שתיתן לינקים למה שכתבת, בטוח יש כאן אנשים שיודעים להתבטא ויוכלו להוסיף.

• ספונסר פורום
פורסם

וולה מר ברזילי ההית יחידת חילוץ נהיית "יחידת הסברה" באר שבע .

סחטן כל הכבוד ,כבר דאגתי לך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...