Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדברי השוטר: " אחד הנהגים שתקעתי לו דו"ח שאל, מה קרה המשטרה התקדמה?"

15250649gw9.png

w602.png

"ידיעות אחרונות"

מאת מאיר תורג'מן

29/1/09

עמוד 16

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בגלל מאה דוחות שלא קריאים, הם בזבזו את כספי משלם המיסים כדי להתקין מדפסות ומחשבים כדי להדפיס דוחות דיגיטלים.

כל הכבוד למדינת ישראל.

פורסם

טחח, רק תחשבו כמה זמן יקח לשוטר ממוצע וותיק ללמוד להשתמש במחשב. עם בדיקות אלכוהול קשה לחלקם להסתדר.

לא מטריד אותי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עכשיו אני רואה אזרח מחכה שעה כדי שהשוטר ידפיס דוח של 3 שורות כי הוא מתקשה למצא אותיות במקלדת :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה שבטוח, זה יחסוך הרבה שרשורים בפורום בנוסח "קיבלתי דו"ח והשוטר כתב את השם שלי עם צ' סופית במקום פ' סופית, אפשר לבטל את הדו"ח?" :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לפי מה שהבנתי מהכתבה, בטח יהיה לך משפטים מוכנים של עיברות .

רק לבחור אחת וזהו.

הכי הגיוני שזה מה שיעשו לשוטרים, הרי בלי מושג במחשבים ובלי תעודת בגרות אין הרבה סיכיו שיצליחו להשתלט על המחשב..

יש לי שכן שהוא שוטר תנועה, הוא טוען שהוא בוחן רכב. פעם שטפתי את האוטו שלי ביסודיות, (אני שוטף כל שבועיים) הוא מגיע אלי ואומר לי אל תשטוף כ"כ הרבה פעמים אתה מזיק לצבע (עשיתי ווקס לרכב).

ואז הוא נותן לי דוגמא הנה אני כל הזמן שטפתי את הרכב שלי (פיאט טמפרה) וסתכל איך היא נראית עכשיו, הוא מראה לי סמניי דהיה של צבע ולכלוך שהפך ליהיות חלק מהאוטו.

ובכלל הרכב שלו נראה כאילו אחרי מלחמה, אגזוז מאחורה רופף, במקום פנס נורמלי כנראה הוא היה בתאונה ויש לו פנס בסגנון מודרני אבל במקום פלסטיק יש לו ניילון נצמד .

פורסם

לא יכולים להיות משפטים מוכנים מהסיבה שהשוטר צריך לכתוב תאור של המקרה ולא כל המקרים דומים במיוחד כשהוא עוקב אחריך ממקום X עד מקום Y ויש שונים בשמות של המקומות וכ"ו.

יתכן אולי סיפור שאליו השוטר יצרך להכניס רק נתונים אבל לא סיפור מלא ומוכן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז למה שלא יוריד לעצמו את האוטו מהכביש + 1000 שקל קנס.

ולעניין המדפסות: גם פה תהיה בעיה, שוטר עוצר אותך על מהירות, בא להדפיס לך דוח ואופ נגמר הדיו/טיונר מה עושים? :oops:

פורסם

לפי מה שאני הבנתי יהיו משפטים מוכנים מראש והשוטר יצטרך רק לבחור ולהשלים את החסר.

בסגנון משחק שנותנים לילדים קטנים שיתרגלו את האוצר מילים שלהם.

פורסם
טחח, רק תחשבו כמה זמן יקח לשוטר ממוצע וותיק ללמוד להשתמש במחשב. עם בדיקות אלכוהול קשה לחלקם להסתדר.

לא מטריד אותי.

בכל ניידת משטרה כיום יש מחשב עם מסך (מה שאתם מכנים "מסוף") ותאמין לי שהם יודעים להפעיל אותו מצויין, כולל הקלדה של דוחות שונים (לא דוחות תנועה) והדפסתן (לא בניידת, נשלח לתחנה באמצעות טכנולוגיה חדשה). השינוי כאן בעצם מאפשר להדפיס דוח תנועה בניידת עצמה.

לא יכולים להיות משפטים מוכנים מהסיבה שהשוטר צריך לכתוב תאור של המקרה ולא כל המקרים דומים במיוחד כשהוא עוקב אחריך ממקום X עד מקום Y ויש שונים בשמות של המקומות וכ"ו. יתכן אולי סיפור שאליו השוטר יצרך להכניס רק נתונים אבל לא סיפור מלא ומוכן.

תהיה תוכנה חדשנית עם כל סעיפי האישום מותקנים - "נהגת ברכב הנ'ל...", ולשוטר נותר רק לבחור את מספר התקנה או פקודת התעבורה. הדבר היחיד שהשוטר יצטרך לרשום לבד זה הכתובת, נסיבות העבירה (ה"סיפור", מה שמעכב כיום את רישום הדוח), את מספר הרכב ואת מס' תעודת הזהות, הכל חוץ מזה יושלם באופן אוטומטי.

אם משך רישום דוח תנועה היום הוא X, אני מאמין שבמחשב זה ייקח X/2 לפחות, כך שגם האזרחים מרווחים מזה - המתנה קצרה יותר לקבלת הדוח, אבל גם מפסידים, כי ככל שהשוטר רושם דוח בפחות זמן, כך הוא יוכל לחשוף יותר עבירות, אז סעו בזהירות!

Xbox12341

פורסם
לפי מה שאני הבנתי יהיו משפטים מוכנים מראש והשוטר יצטרך רק לבחור ולהשלים את החסר.

בסגנון משחק שנותנים לילדים קטנים שיתרגלו את האוצר מילים שלהם.

כן בטח גם ייתנו להם בתחתית הדף מחסן מילים מוכן.. שלא יצטרכו לחשוב יותר מדי:-)

CoupéF7R

• תוכן חדש...