Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3663190,00.html

נמאס כבר לשמוע על הדברים האלה, כל הזמן שומעים עבריין נסע ב130-140 מי ישמע איזה מהירות זאת בהתאם לתשתיות(ויש כמה שהן טובות מאוד כמו כביש 6 למשל) ובהתאם למכוניות החדישות יותר ולרמת הבטיחות הגבוהה יותר שהן מציעות בשנת 2009.

כמה עצוב שאנחנו עדיין נוסעים לפי החוקים שנקבעו עוד בימי המנדט!

בושה שהמשטרה קוראת למישהו כזה עבריין תנועה.

מזל שבחו"ל לא יודעים עברית כי אז היו צוחקים עלינו.

בכלל כל המדינה הזאת בלוף אחד גדול כולם עושים הכל בשביל כסף במקום לטפל במקרים החמורים באמת.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ממש מדבר שטויות.

רשום בשלט 110, אז אתה תנהג במהירות המצויינת בתמרור, לא טוב לך? תתלונן למשרד התחבורה (לא שזה ישנה משהו), אתה לא לוקח את החוק לידיים ועובר על החוק.

בכתבה גם מסופר על נהגים שנהגו במהירות של 170, זה שהרכב שלהם מסוגל להגיע למהירות הזו ובטיחותי אומר שמותר להם?

נ.ב

שמתי לב שערכת והוספת עוד כמה מילים.

הרשה לי לגחך, הבנאדם אכן עבריין תנועה, חוק זה חוק.

בנאדם שעובר על חוק כזה ומזלזל בו, כנראה שמזלזל בעוד חוקים.

ואתה אומר שהבנאדם בכתבה "כולה נסה ב140, והתשתית מאפשרת", הוא בדרך לנהיגה מונעת מן הסתם שיש לו עוד עבירות חוץ ממהירות מופרזת!

פורסם

תראה לא דיברתי דווקא על כביש 6 דיברתי בכלליות שיש בארץ כבישים שאין שום סיבה שלא יסעו בהם למשל 130 נגיד כבישים של3-4 נתיבים והדרדסים האלה עומדים שם כל הזמן בכוונה בשביל לעשות קופה.

נמאס כבר מהדברים האלה צריך איזשהו אירגון שיפעל נגד זה.

אין איזשהו אירגון נהגים משהו גדול ?

אם אין צריך להקים אחד כזה ולעשות משהו בנוגע לעניין זה כי נמאס כבר מהבדיחה הזאת שנקראת משטרת ישראל והחוקים המטומטמים במדינה הזאת.

כבר הגענו למצב שאין טעם להחזיק היום רכב מעל ל100 כ"ס,אפילו במזדה 3 מנועה 1600 חדשה אתה יכול בטעות בלי לשים לב להגיע ל130-140.

לא שאני מזלזל במאזדה 3 או משהו פשוט אני מביא דוגמא של רכב לא חזק שיכול בשקט להגיע למהירות כזאת בלי לשים לב.

הגענו למצב שבנאדם שיכול כלכלית לקנות רכב ספורט יעדיף לקנות סתם רכב בגלל כל הדברים האלה.

פורסם

אכן אני מסכים שיש כבישים שכדי להעלות את המהירות מ70-80 למהירות של כ100 קמ"ש, עד שזה לא יעשה באופן חוקי אני לא יעבור על החוק.

ומאזדה 3 או כל רכב "ליסינג" אחר מגיע למהירויות האלו, זה לא אומר שמותר לנסוע בכזו מהירות.

ועוד משהו, ציינת שבלי להשים לב אתה יכול להגיע למהירות הזו, באותו צורה אתה יכול "בלי להשים לב" לפגוע באיזה ילד או לסטות בלי איתות ולגרום תאונה.

פורסם
אכן אני מסכים שיש כבישים שכדי להעלות את המהירות מ70-80 למהירות של כ100 קמ"ש, עד שזה לא יעשה באופן חוקי אני לא יעבור על החוק.

ומאזדה 3 או כל רכב "ליסינג" אחר מגיע למהירויות האלו, זה לא אומר שמותר לנסוע בכזו מהירות.

ועוד משהו, ציינת שבלי להשים לב אתה יכול להגיע למהירות הזו, באותו צורה אתה יכול "בלי להשים לב" לפגוע באיזה ילד או לסטות בלי איתות ולגרום תאונה.

אני מבין שאתה המצטדק התורן...

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

ממש הגזמת עם הפגיעת ילד וכו'.

אבל הבנתם את מה שאני מנסה לומר.

מעצבן שאנשים מנסים להוציא את ההקשר ממה שאני מנסה לומר פה.

ואני בטוח שכל מי שמנסה להצטדק פה שהוא כביכול לא עובר את המהירות המותרת סתם משקר.

מעצבן אותי שיש אנשים שמבינים את מה שאני מנסה לומר אבל סתם משחקים אותה חכמים גדולים.

פורסם

אם היה מותר ליסוע 140 בכביש החוף אז כולם היו נוסעים 170.

זה למה זה ישאר תמיד 110 ובצדק.

רוצים ליסוע מהר? סעו 4 בלילה כמוני מתי שאין כחלחלים.

פורסם

אתה פלצן, תסלח לי על הביטוי, אני בטוח שאתה עצמך עברת את המהירות המותרת המון פעמים בחייך.

תפסיק לבלבל את המוח.

בכבישים בישראל (הבין עירוניים) יש סתם הגבלת מהירות נמוכה (מניסיון)

פורסם

זה שעוברים על המהירות המותרת עדיין לא אומר שמותר לעשות את זה.

בסופו של דבר זאת עבירה כמו כל עבירה אחרת. החוק אומר לך לעשות משהו אחד ואתה עושה את ההפך.

אם אתה עובר על המהירות כמו גבר לפחות קח את האחריות על זה באותה הצורה ואל תאשים את המשטרה שזכותה לבצע את התפקידה. אני עוד יכול להסכים על זה שבמקומות של 50 ואנשים נוסעים 70 זה עוד בסדר אבל אתה מדבר פה על 140-170 מה זה משנה שהאוטו יכול ושהתשתית מסוגלת אלה מהירויות גבוהות (שאגב כל אוטו כיום כמעט יכול להגיע אליהן ואתה עדיין לא רואה את כולם במהירויות האלה) אז למה הם כן יכולים ואתה לא? אתה מיוחד מהם?

לסיכום, יש חוק תציית לו.

פורסם
רוצים ליסוע מהר? סעו 4 בלילה כמוני מתי שאין כחלחלים.

ב-4 בלילה יש המון ניידות תנועה בכבישים, והסיכוי שלך להיתפס הוא הרבה יותר גדול כי הכביש פנוי והן מחכות רק לך כדי לעצור אותך...

פורסם

כל עוד רוב הנהגים נוהגים כמו שהם נוהגים, המהירות המירבית לא תשתנה. אני האחרון שיטיף לא לעבור את המהירות המותרת, אבל נשבר ה&%* מכל הילדים ש"שונאים משטרע ושהשוטר המנ&*ק דופק לי דו"ח ומעשיר את קופת המדינה במקום לטפל בפושעים".

או שתסע במהירות המותר ולא ייתפסו אותך, או שלא, ואז אם יתפוס אותך שוטר- סתום את הפה, קבל דו"ח כמו גבר ואל תבוא להתבכיין בפורום על השוטרים. :evil:

אל תשווה את המהירות לשום דבר פרט למהירות המותרת בחוק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לזה שנוסע ב4 בלילה.

הצעה שלי דווקא בשעות האלה אל תטוס בגלל שבשעות האלה הם יוצאים מהמאורות שלהם ומחפשים להם טרף.

תיזהר שלא תהיה הטרף.

וזה מצחיק בכלל דיברתי בהתחלה שצריך לעשות עם זה משהו לא על החוק וכמה שצריך לנסוע רשמתי שזה פשוט לא הגיוני שזה מה שאומר החוק ואם יש איזשהו אירגון(או שצריך לפתוח איזשהו ארגון שיפעל בשביל לשנות את הדברים האלה)

יש משהו אחד שבארץ לא שמים לב אליו הרוב תמיד משפיע וקובע תשימו לב איזה דברים עושים בחו"ל ובגלל זה הכל נראה שם כמו שצריך להיראות ולא כמו במדינה הזאת שהאזרח נדפק ונדפק מתבכיין אבל לא עושה עם זה כלום.

עזבו שעכשיו המחירים של הדלק בתחת אבל תחשבו שנגיד והמחירים היו 10 שקל לליטר והנהגים היו עושים מחאה ובאמת משהו כמו 60-70 אחוז מהנהגים בארץ ישראל היו משאירים את המכוניות בבית ואומרים זהו אנחנו 10-15 יום בחודש נוסעים בתחבורה ציבורית תחשבו כמה שהמחירים של הדלק היו יורדים,סתם זרקתי משהו שתבינו את העניין אני אומר שצריך לעשות משהו עם הנושא הזה.

ולשביט

אני לא באתי להתבכיין בפורום על משהו שקרה לי כי פשוט לא קרה לי משהו כזה בחיים לא נתפסתי על מהירות.

יותר דיברתי פה לאנשים שכן נתפסו על מהירות ועל החוסר ההגיון שיש בארץ עם החוקים הישנים האלה.

פורסם

ושלא נדבר על זה שאני יכול לעמוד ב2-3 בלילה באמצע צומת ופתאום יעברו 2 ניידות באדום בנסיעה מאוד איטית ואחרי 200 מטר שקיבלתי אור ירוק אני אראה אותם יושבים באיזה קיוסק.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני חושב שהמהירות הגיונית במקומות שיש בהם התקהלות מסויימת או באזורים סגורים או כבישים בין ערוניים שיש להם גישה להולכי רגל או כבישים מרובי צמתים(כבישים עירוניות ובינעירוניים)כי באמת מסוכן לנסוע מהר בכבישים כאלה.

אך אם מדברים על כביש מהיר,אם יעלו ל130 קמ"ש מהירות מרבית,כך שאם מישהו ייסע 10 קמ"ש מעל המותר,ז"ת 140 קמ"ש יהיה בסדר,כי היום באמת רוב המכוניות נוסעות במהירויות כאלה בלי להרגיש.

אפילו לפי דעתי זה יותר בטיחותי,נסיעת 100 קמ"ש היום בכביש מהיר,היא כמו סרט בslow motion ,ואפשר להתעייף ולישון בקלות,אך במהירות 130 או 140 הבן-אדם יהיה יותר עירני.

ואני לא מאמין שיהיה ילד קטן בכביש מהר,אלא שאם כן,אז צריך לעצור את ההורים שלו שבכלל מאשרים ללכת שם.

יום טוב.:-D

פורסם

לכל מי שרצה לדעת יצא לי פעם או פעמיים בחיים לעבור את המהירות המותרת, כמובן שבהיסח הדעת ולא בהגזמות של 170, משהו כמו 120-125, בחיים לא נסעתי מעל המהירות הזו.

וכמו שנאמר כאן בשירשור, תרבות הנהיגה בארץ לקויה, וגם אם תשים תמרור המורה לנהוג במהירות 170 יהיו אנשים שזה לא יספיק להם, דוגמא טובה היא מקרה האופנועינים שנסעו מעל 190.

וגם לא חסרים שירשורים פה בפורום על "נהגתי מעל המותר איך אני יוצא זכאי" וכאלה שירשורים, וכמו שנאמר בשירשור,

אם אתה גבר לעבור על החוק תהיה גבר וקבל את העונש המגיע לך.

• תוכן חדש...