Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.

בתאריך 3.11.08 רכשתי רכב ממיגרש מכוניות.

במכירה נמסר לי שיד הרכב היא שלישית מפרטי פרטי, בנוסף המוכר הציג בפני את רישון הרכב עם מספר היד 2.

את העברת הבעלות עשינו בדואר תוך כדי שהמוכר מציג יפוי כוח של המוכר.

בתאריך 23.1.09 קיבלתי בדואר את חידוש הרכב, בחידוש הרכב היה מצויין שאני יד 4 כלומר יש חמישית במקום רביעית בפועל.

ואז שמתי לב לתרמית, בכתב הבעלות כלל לא צויין הבעלים של רישוי הרכב שהוצג בפני, וכי הוצגו נתונים של אדם אחר.

מאז שרכשתי את הרכב ההשקעתי בו כ 5000 שקל על לקויים שונים.

יש לי הוכחה מוקלטת שהמוכר מציין שהרכב היה יד שלישית בעת המכירה וניראה לו מוזר שיש שגיאה.

האם אני יכול לדרוש את הכסף של יום המכירה בחזרה? האם כדאי להגיש תביעה במשטרה על הונאה?

מה לעשות במצב זה? אני מאוד רוצה להתפתר מהרכב בגלל מצבו השביר :(.

מבקש את עזרתם.

פורסם

לא הבנתי?

אמרו לך שהרכב יד שלישית וקיבלת את הרישיון על שמך וגילית שאתה יד רביעית? מה לא בסדר?

או שראית "בעלים קודמים: 04"?

ואז אתה באמת בפועל היד החמישית.

מה שקרה המוכר שמכר לך כנראה אין לו רישיון סוחר והעביר בעלות על שמו וככה באמת ראית את הרכב בטסט בתוקף אבל את שם הבעלים שמכר לסוחר, ואז הוא לא ציין בפניך שגם הוא יד בפועל וככה מוספה עוד יד.

או שהוא הראה לך רישיון של לפני זמן מה עם בעלים שונים מה שהביא לו את הרכב למגרש.

בעיקרון הרבה אין מה לעשות לצערי, יד נוספת זאת לא כזאת רמאות, הוא יכול לטעון שזה אכן טעות ולתת לך עוד 250 שקל על שקלול מחירון פחות יד.

פשוט רשום לנו את שם המגרש שנוכל להתחמק מהם

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

במכירה צויין במפורש את יד הרכב, וכי המוכר קיבל את מלו המחיר בגלל הנתונים שהציג בפני.

כלומר המוכר לא שיקף את הנתונים האמיתים של הרכב.

האם אני לא יכול לדרוש הפרת חוזה :(.

פורסם

למרות שהמליצו לך לציין את שם המגרש,

אני לא הייתי ממליץ,

אחרי שאותי ניסו גם לרמות (מה לעשות שוק הרכב בישראל).

ציינתי שמות וקיבלתי כל כך הרבה איומים הן משפטים והן שונים.

שאני ממליץ לך לפתור את הבעיה בלי להיכנס לבעיות נוספות למרות שאתה צודק, ולמרות שרק "אמת דיברת"

אחרי הכל אתה רק רוצה רכב טוב וחיים שקטים

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אחרי שאותי ניסו גם לרמות (מה לעשות שוק הרכב בישראל).

ציינתי שמות וקיבלתי כל כך הרבה איומים הן משפטים והן שונים.

איזה איומים קיבלת?

ממי?

דרך הפורום הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...