Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקנות פיג'ו 206 xt שנת 2002 אוטומטית 5 דלתות.

מבקש לקבל חוות דעת לגבי רכב זה. הרבה אומרים לי לא להתקרב, כי יש לו הרבה תקלות ואין לרכב שוק.

פורסם

אני לא יודע מי היועצים שלך אבל הם באמת צריכים "לייעץ" בתחומים אחרים.ה206 אחת ממכוניות הסופר מיני הנפוצות והמוצלחות שיש בארץ.הביקוש גבוה ואין בעיה למכור במיוחד את האוטומטים ואת ה1.6 ידנית.האמינות טובה מאד,שים לב שהרכב תוחזק ברמה טובה ואם כן תקבל תמורה מצויינת.

פורסם

ברכב שאני מעוניין לקנות יש בעיית שסתומים שצריך לטפל. האם ידוע לך אם זו בעיה נפוצה?

אתה מתבקש להתחיל להשתמש בסימני פיסוק לאלתר. שתי הודעותיך נערכו, אולם להבא הן פשוט תמחקנה.

נא קח זאת לתשומת לבך.

פורסם

אני מניח שאתם מדברים על השסתומים של הגיר ולא השסתומים של המנוע, נכון?

כי אז עלות התיקון גבוהה מ2000 ש"ח בצורה משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואלה. הנחתי שהוא מדבר על השסתומים בגיר - ואין בסיס להנחה הזו עד שיחדד את העניין.

אם אכן הכוונה היתה למנוע, הערכת המחיר שכתבתי חסרת רלוונטיות.

פורסם

פג'ו 206 ללא ספק אחת ההצלחות של פג'ו כחברה. זה אותו ממש טוב. היתה לי 206 8 שנים ולא היה לה כלום פשוט כלום.. היה צריך לחליף אגזוז וזהו.. אצלי אומנם היתה ידנית.

זה אוטו ללא ספק אחת הטובים לתמורה לכסף. מה שכן היתי מציע לך ללכת על ידני אם יש אפשרות.

אבל בכללי האוטו שממש שירת אותי לטובה ויש גם סוג של הנאה מנהגיה. השליטה פשוט מצויינת.

פורסם
וואלה. הנחתי שהוא מדבר על השסתומים בגיר - ואין בסיס להנחה הזו עד שיחדד את העניין.

אם אכן הכוונה היתה למנוע, הערכת המחיר שכתבתי חסרת רלוונטיות.

ארנון, אצל חבר טוב שלי בפג'ו 406 משנתון זהה, הייתה בעיה בשסתומי הגיר, ועלות התיקון הייתה סביב ה-2K.

האם ב-206 וב- 406 מותקן גיר מסוג AL4 "המפורסם", ויש בהם גם יחסי העברי זהים, למרות השוני בגדלים והספקים?

אשמח אם תוכל לפרט מה בדיוק קורה בגיר, ומה תפקיד השסתומים האלו, אולי יש דרך למנוע את התופעה?

תודה מראש

פורסם

בעיית שסתומים במנוע ממש לא נשמע הגיוני.אם מדובר בהחלפת 2 שסתומים חשמליים בגיר אז מדובר על עבודה של כשעה ן1500ש"ח כולל החלפת שמן.

פורסם
ארנון, אצל חבר טוב שלי בפג'ו 406 משנתון זהה, הייתה בעיה בשסתומי הגיר, ועלות התיקון הייתה סביב ה-2K.

האם ב-206 וב- 406 מותקן גיר מסוג AL4 "המפורסם", ויש בהם גם יחסי העברי זהים, למרות השוני בגדלים והספקים?

אשמח אם תוכל לפרט מה בדיוק קורה בגיר, ומה תפקיד השסתומים האלו, אולי יש דרך למנוע את התופעה?

תודה מראש

הדרך היחידה לנסות למנוע (אצלי זה לא עזר) היא להחליף שמן גיר פעם ב 3 שנים בערך.

ממה שהבנתי מאיציק מנהל הפורום, זה נגרם מלכלוך בשמן.

ב C3 של אשתי אחרי 6 שנים ו 60K ק"מ התפגר הגיר. הרכב יד I ואני שומר עליו יותר מהבריאות שלי. השארתי לפני חודש 2500 ש"ח בשרודר בבני ברק. אין לי הסבר איך אחרי קילומטראז כל כך נמוך זה קורה.

לעומת זאת הייתה לי 206 יד II שעברה במשפחה ועכשיו בת 8 (עדיין במפשחה) עם 100K ק"מ בלי שום בעיה בגיר.

וכן, זה אותו גיר של 406 / C5 / C4 / 407 / 307 / קסארה II , ו 306 דור אחרון. (אם לא שכחתי משהו).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מה בדיוק תפקידם של השסתומים האלה, ואיזו תופעה מורגשת הזמן השהם נדפקים?

כלומר, מה בדיוק קורה, הגיר מחליק?

לא סגור שאני יודע מה תפקידם, כי הרקע הטכני שלי די על הפנים, אבל אני בהחלט יודע מה קורה בזמן שהם נדפקים.

פעמיים באמצע נסיעה על כביש מהיר (90 - 100 קמ"ש) חטפתי בום מכיוון הגיר כאילו נפל על ידי סקאד.

מד המהירות התאפס ונורות שלג וספורט התחילו להבהב.

אם אני במקומך (אין חכם כבעל ניסיון) אני מחפש 206 XT ידנית. ככה אתה נהנה מכל העולמות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...