Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי צבר 38 נקודות חובה על עבירות תנועה עד שנת 2005 דבר אשר יכול להוות עילה לשלילה אבל מה שמוזר זה שעד היום, כשהוא קיבל את המכתב הביתה, לא ביקשו ממנו לעשות כלום (ועברו כמעט 4 שנים מאז העבירה האחרונה) ובזמן הזה הוא גם הספיק לעשות נהיגה מונעת.

נראה לי קצת מוזר שאחרי כל כך הרבה זמן פתאום נזכרו,

הגיוני / לא?

מה אפשר לעשות?

בתודה מראש,

דרור

פורסם

למיטב ידעתי, אין שום דבר שאביך יכול לעשות כדי למחוק את הנקודות. בעבר היה אפשר לעשות קורס נהיגה מונעת שהיה חוסך לך כמה נקודות אבל כיום הקורס הזה הוא חובה לאוכלוסיית גיל/ותק מסויימת ללא קשר לעבר תאונות/עבירות שלהם.

מדובר באכיפה של חוק חדש שנכנס לתוקף, אני זוכר שלפני שנתיים כאשר עבדתי בעבודה שדרשה רישיון, פתאום רבע מהעובדים קבלו מכתבים שמתאריך X עד Y הם בשלילה בגלל צבירת של Z נקודות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זו בדיוק השאלה,

למה הן לא נמחקות אחרי שנתיים ואפילו 4 שנים בהן אין לו נקודות בכלל?

למה לא נמחקו לו חלק בנהיגה המונעת?

ואיך הם יכולים אחרי כל כך הרבה זמן פתאום להיזכר?

פורסם

בזמן האחרון המון נהגים מקבלים שלילה על נקודות.

לפחות איזה 4 אנשים אני מכיר שקיבלו שלילה על נקודות רק בחודש האחרון ועוד כמה וכמה בפורום.

יש איזה מבצע של רשות הרישוי?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
פשוט עבר שנתיים מאז כניסת תקנות חישוב הנקודות החדשות

מה התקנות החדשות אומרות?

איך זה מסתדר עם נקודות שנצברו לפני כניסת התקנות החדשות?

פורסם

מול מי ניתן לברר כמה נקודות צברתי עד כה?

אפשר לקבל מספר טלפון או אתר של משרד הרישוי שמפנה ישירות לכך?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...