Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום..

לפני כחצי שעה בעת צפייה ב"האח הגדול" דרך הוידיאו, נשמעו רעשי פיצוצים כשניסיתי להריץ קדימה, שלאחריהם הקלטת יצאה לבד מהמכשיר וכל הסרט נתקע בפנים. אם אני מושך הכל נקרע אז השארתי איך שזה, בקיצור התקלקל.

כשהתקלקלה לי הטלוויזיה לפני כמה חודשים ושניסיתי לחפש חדשה ביקרתי בהרבה חנויות, והתענינתי גם לגבי וידיאו (הוא הראה סימנים של התקלקלות עוד ממזמן), ובשום מקום אין למכירה וידאו, אלא מוכרים רק DVD.

מכשיר DVD לא יכול לעזור לי, כי אני משתמש בזה רק להקלטת תוכניות מהטלוויזיה בגלל שאני לומד לימודי ערב.

התקשרתי ל- yes כדי לנסות להשיג את ה- yes max והם חושבים שאני מיליונר (לא מספיק להם 215 ש"ח בחודש?!)

ביקרתי באתר "זאפ" ובקושי יש מכשירים למכירה, וגם זה רק וידיאו של LG שמוכרים אותו באיזור ת"א.

מה שיש לי כרגע זה וידיאו של "טושיבה" 2 ראשים, אצלי כבר 10 שנים. אני יודע שיש פה כאלה שמבינים באלקטרוניקה, אז מישהו אולי יודע איזה חלק התקלקל שתוקע לי את הסרט בפנים כל הזמן?

אם אני פותח את המכסה העליון ומצליח להוציא את הסרט, האם שאני אכניס קלטת אחרת זה לא יהרוס אותה? איך המנגנון הזה בכלל בנוי?

מניסיוני כבר עם המחשב והפלאפון הבנתי שלא כדאי לתקן מכשירים בני 10 שהתקלקלו, אבל אין להשיג חדש.

האם כדאי לאיים בהתנתקות על yes? הבנתי שזה עוזר כדי לחלוב מהם דברים, אבל אני לא רוצה באמת להתנתק! מה יקרה אם יגיע טכנאי לנתק אותי פתאום?

אני לא רוצה לרכוש מכשירי וידיאו יד 2, אני לא יודע כמה הם יחזיקו וחבל על הכסף והזמן.

תודה מראש.

נ"ב

אם יש צורך בתמונות של המכשיר עם הסרט תקוע אני אעלה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כחצי שעה בעת צפייה ב"האח הגדול" דרך הוידיאו, נשמעו רעשי פיצוצים כשניסיתי להריץ קדימה, שלאחריהם הקלטת יצאה לבד מהמכשיר וכל הסרט נתקע בפנים

אפילו הוידיאו נגעל מזה... :lol:

וברצינות, חפש טכנאי טלוויזיות רוסי מבוגר, או שתקנה מכשיר וידיאו/DVD משולב, עולה משהו כמו 600 ש"ח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין פה טכנאי מבוגר, ליתר דיוק אין פה טכנאים בכלל אלא רק בחיפה, ורק הדלק לשם יהיה יותר ממה ששווה הוידיאו הזה, שלא נדבר על עלות התיקון.

הכיוון שלי היה לזרוק את הוידיאו בדיוק כמו שעשיתי עם הטלוויזיה, המיקרוגל ועוד מעט אני אעשה עם הסלולרי, ולהתקדם ליס מקס מכיוון שגם איכות הצפייה טובה משמעותית, אבל yes רוצים 45 ש"ח בחודש לתמיד על המכשיר! זה יוצא 540 ש"ח בשנה רק על המכשיר המסכן הזה, מה הם השתגעו?! גם ככה אני משלם להם 215 ש"ח בחודש שזה יוצא 2580 ש"ח בשנה, ואני עוד לקוח ותיק, אפילו יש לי את השלטים השחורים הישנים של פעם.

לגבי המכשיר המשולב אני לא חשבתי על זה, אבל אין לי צורך ב- DVD, חוץ מזה שבוידיאו הישן שלי הייתי יכול להגדיר שהוא יידלק בשעה X ויתחיל להקליט, ויתכבה בשעה Y ואני לא יודע אם יש כזה דבר במכשירים אחרים.

פורסם

לי יש קופסת טלויזיה למחשב.

מחובר לממיר דיגיטלי של HOT מצד אחד ול USB במחשב בצד השני.

הקופסא מאפשרת לראות טלויזיה על מסך המחשב.

מגיעה עם שלט נפרד ששולט על הקופסא (כיבוי והדלקה, עוצמת קול, מסך קטן/מלא וכו).

אחד הפיצ'רים של הקופסא הוא שניתן להקליט שידורים למחשב גם בחי וגם לפי תיכנות זמנים מראש.

פיתרון נחמד בשביל צורך של הקלטה ומבחינתי מאפשר להשתמש במסך של המחשב כתחליף לטלויזיה בחדר השינה.

עריכה:

בכל עיר נורמלית יש כמה חנויות של תיקוני טלויזיה ומכשירי חשמל ואלקטרוניקה. גם אם לא ניתן לתקן את המכשיר שלך ניתן בדרך כלל למצוא שם מכשירים יד שנייה אחרי תיקון במחירי ריצפה.

אסף

פורסם
מכשירי וידאו, בזאפ. יש 5 דגמים.

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-VCR&DB44683=44685

תוכל לקנות מכשיר DVD מקליט סביר בעלות של היס מקס לשנתיים.

כמו כן אתה יכול לרכוש כרטיס טלוויזיה ולהקליט דרך המחשב.

P.S ניתן להוריד כל תוכנית טלוויזיה מהרשת.

בזאפ זה נראה יותר מידי טוב, יש שם מכשירים של LG ושארפ במחירי רצפה (400 ש"ח) אבל אין בחנויות עצמם.

ומה זה DVD מקליט? איך אפשר להקליט על דיסקים?

אני מכיר את השרשור הזה, אבל לyes אין שום בעיה לנתק אותי!

אני לא יודע איך אייל השיג את מה שהשיג.

שאלתי אותם מה קורה אם אני מתנתק, והם אמרו נחזור אליך עם מועד ניתוק, ממש לא מזיז להם.

גם עברת מאונו לפביה, גם כל הרשימה הזו... אתה מזכיר לי מישהו.

בניגוד לאונו שהיתה תקינה לחלוטין בעת המכירה, פה אני מחליף דברים רק מתי שהם מתקלקלים. :-)

פורסם

מכשירי הווידאו ה"חדשים" נניח ששלך הוא משנת 98 הם מאוד מאוד פשוטים,

יש לך בד"כ 4 ברגים בצד אתה פותח את המכסה ויש לך גם גישה נוחה להוציא את הסרט (ממה שאני זוכר מהצבא).

אם אתה מחפש מישהו שיתקן את זה אז סביר להניח שזה לא עד כדי כך ענתיקה (רק לידע כללי שתיקנו לי מכשיר ווידאו שהוא מלפני כמעט 30 שנה).

הכל תלוי אם הוא מוכן לתקן , אם אתה מוכן לשלם כסף , והכי חשוב אם יש לו אפשרות להזמין לך חלקים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
בוידיאו הישן שלי הייתי יכול להגדיר שהוא יידלק בשעה X ויתחיל להקליט, ויתכבה בשעה Y ואני לא יודע אם יש כזה דבר במכשירים אחרים.

יש לי פנסוניק משנת 92 עם 4 ראשים, שיש בו אפשרות כזאת.

הוא עדיין לא למכירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם אפשרי לחבר את המחשב מהכרטיס טלויזיה ישירות לשקע בקיר או חובה לחבר לממיר של יס?

ואם אפשר לחבר לקיר, יש כרטיס שנותן צפיה של HD?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

:D

סטיו, תגיד להם שאתה רוצה להתנתק, תוך כ27 שניות הם מתייעצים עם אחראי ומורידים את זה ל24.90 לחודש.

אפשר גם להוריד את זה , את דמי ההתקנה , ולהוריד את ההתחייבות אבל בשביל זה באמת צריך כבר סבלנות.

הרבה שינויים בשנה אחת , מה יקרה הלאה?

אני מהמר על טוסטר שברשותכם כבר כ17 שנה שיפתח עליו שרשור נפרד. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...