Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :)

יש לי קנגו שנת 2000, כמובן דיזל 1900..

לפני שבוע בערך, פתאום יום בהיר אחד האור הפנימי של הנוסעים, בתקרה של הרכב, הפסיק לעבוד לי.

עכשיו זה לא שהוא הפסיק לגמרי,

רק האופציה שהאור שנדלק ונכבה כשפותחים את הדלתות וסוגרים, לא עובדת.

כשאני מזיז את הכפתור ידני למצב של אור קבוע, האור דולק! (המנורה לא שרופה)

חפשתי, ולא מצאתי שום פיוז שרוף.

ועוד משהו: כל הכפתורים של הדלתות תקינים, כשאני פותח את אחד הדלתות זה מסמן לי בלוח שעונים שיש דלת פתוחה.

מה יכולה להיות הבעיה?? משהו נתקל בדבר כזה?

תודה רבה לכל העוזרים,

מוטי.

פורסם

היתכן שבוצעה התקנה חדשה (של אזעקה למשל) באותו יום בהיר?

בכל מקרה, נראה שהתנתק לך קו המינוס הראשי בין המנורה לפיצול שלו לדלתות.

תתחיל לעקוב אחריו- החל מאחורי המנורה, המשך במפסק (זה החוט שמחובר למפסק לצד המצב ה"אוטומטי") ועד למחלק שלו בצמה.

לא מצאת? הכי קל לסלול קו חדש מהמפצל.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה.. אני אבדוק את זה כבר מחר!

אם יש למשהו עוד רעיון.. התקבל בברכה.

שוב תודה,

מוטי.

פורסם

אם המתג לא מקולקל (בדוק אם מגיע מינוס אחרי המתג בזמן שאתה פותח דלת בעזרת רב-מודד), אז יכול להיות שברנו זה כמו בפז'ו, ומתג הדלקת האור הפנימי הוא נפרד מהמתג של חיווי הדלתות (אם כן, הוא נמצא בתוך מנגנון הסגירה של הדלת).

פורסם

התקלקל המתג בכל ארבע הדלתות באותו זמן? קצת לא סביר, אינך חושב?

איני מכיר את הקנגו (כשהייתי בעניינים הפיק-אפ ה"חדיש" ביותר של רנו היה האקספרס. עם השוס:דלת צד אחת!) אולם מה שאתה אומר לגבי מתג נפרד סביר ביותר בלי שום קשר לרכב משנתון מתקדם (בטיחותי יותר-הוא מתריע על דלת פתוחה גם כשהאור בסלון כבר כבוי, מאחר ונק' הניתוק שלו היא רק כשמנגנון הנעילה הופעל באופן מושלם)

ברכבי הפרטי, אחרי תקלה דומה חיווטתי מחדש צמה שלמה לכל הדלתות ועד למנורה. כמעט יום עבודה שלם כולל פירוק והרכבה של פלסטיקה,מדרכות ושטיחים. עובד כבר חמש שנים מאז...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המתג לא עושה את הבעיה. מדובר ביחידה בקרה שמפעילה גם את הנעילות וגם את התאורה הפנימית שכנראה נדפקה. או שיעשו לך חיבור ישיר לאור פנימי מהמתגים כמו שיש ברכבים אחרים או שיחליפו/יתקנו את היחידת הבקרה.

• תוכן חדש...