Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי האזעקות ביפר למינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון השלט לא פותח סוגר דלתות אבל בלחיצה עושה רושם שהוא מנסה לשדר לאנטנה ברכב

בנגיעה ברכב האנטנה דווקא מצליחה לשלוח סימן לשלט - אז פה אני שולל את האפשרות של בעיה ב"מוח" של האזעקה

בפורום VAG חברה מדברים על אותה בעיה גם אצלהם בדיוק עכשיו

מה יכולה להיות הבעיה? לעוד מישהו זה קרה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרום פתח תקווה? :lol:

בדרום הארץ יש את הבעיה הזאת כבר כמה ימים, אפילו הראו בחדשות, סביר להניח שזה משהו שצהל סידר שם

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אז זה לא רק אצלי

עכשיו אני רגוע - חשבתי הלך השלט

פשיטת רגל השלט הזה 400 שקל.

רק שהאזעקה לא תתחיל לפתוח לבד את הדלתות באמצע הלילה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

חשבתי שסתם השלטים שלי איבדו את התיאום בינם לבין המוח.

מה שאתם מדברים עליו, נשמע כמו איזה משהו מסרט מרגלים או מדע בדיוני.

אבל טוב לדעת שאני לא משוגע.

פורסם

אזור נתניה,

גם אצלי זה קרה שהשלט רואים שהוא משדר אבל אין קליטה במוח .אז אין שום תגובה מהשלט למערכת.

ובשלט הרגיל של הביפר החד כיווני הוא עובד.

רק בשלט דו כיווני לא עובד

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

ואללה :shock:

היום הייתי עם חבר בת"א, וגם הוא לא הבין מדוע שלט הביפר שלו הפסיק לעבוד למרות שהסוללה הוחלפה לא מזמן.

חוץ מזה, באמת שמתי לב לאחרונה שהשלט של החניה משום מה כמעט לא מגיב. בהתחלה חשבתי שזה משהו דפוק בשלט שלי, אבל אחרי שראיתי שגם השלט של אבא שלי לא ממש מצליח לתפקד, חשבתי שהמחסום פשוט דפוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ביום שני גם כן, שלט איתוראן לא עובד בראשל"צ + איתוראן לא מצליחים לאתר את הרכב.

(איפה ההוא שמפעיל שעונים שצריך אותו, שיעשה אחת...שתיים...עבוד!!!)

פורסם

איזה קטע הזוי.. אצלי אותה הבעיה בשני הרכבים (שניהם עם ביפר). התופעה התחילה היום בבוקר בלוד.אחר כך הייתי עם רכב אחד בתל אביב וגם שם הייתה התופעה, ובאור יהודה משום מה לא.

LEON אדומה

GOLF כחולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...