Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגעים קטנים של אושר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא מאוחר מהבית, משהו לא הסתדר בלו"ז של הבוקר...

נתקע בפקק הרגיל בהרצליה, משתדל לא להתעצבן מהישראלי המצוי שחותך את כל הפקק ממש לפני הרמזור ועוד לפניך..."אלק" טעה בדרך והבין ברגע האחרון שהוא צריך לפנות.

מגיע לקראת הירידה לאיילון דרום במחלף שבעות הכוכבים...עומד ברמזור.

לא יצא לי הרבה זמן להיות ראשון ברמזור...Pole Position של הישראלים...

שיר שאני אוהב בסטריאו, עזבו איזה שיר...זה לא תואם את האשכנזיות שלי.

הרמזור הופך לירוק, אני צריך להשיג רק אם הקטנוע הזה שמאיץ חזק.

השגתי אותו...עכשיו זה רק אני והפניה, הכל ריק ושומם כמו ביום כיפור.

משתיק את הסטריאו.

כניסה לסיבוב, 270 ברדיוס קבוע, אספלט חלק יחסית עם שיפוע חיובי בתחילת הפניה שהופך אח"כ לשיפוע שלילי, כל הכבוד למע"צ!

נכנס מהר יחסית,

העברת משקל חריפה ע"י עזיבת גז וקצת הגה פנימה, הזנב יוצא מהר וחזק יחסית, כמעט נעילה נגדית עם ההגה ואפילו בלי גז הקליאו מתיישרת.

יש עוד הרבה סיבוב, אפשר עוד פעם!

חוזק לדוושת התאוצה, עכשיו כבר לא צריך פרובוקציה עם הגה, השיפוע השלילי מסייע פה.

הקליאו נכנס לסחיפה ארוכה עם קצת היגוי יתר, שום דבר שקצת גז לא יכול לשמר בטווח הבטוח...

אני יוצא מהר מה- 270 מעלות של מיני גן עדן.

זאת לא היתה הדרך המהירה ביותר לצלוח את הסיבוב הזה, אבל היא לבטח המהנה יותר.

גמיעת החלק בין שבעת הכוכבים לגלילות במהירות "נאה".

הגענו לפקק, סאמק!

לא נותר לי אלא להודות לרגעים הקטנים של אושר שהחיים מארגנים...

זה היה הבוקר שלי.

זהו, הוצאתי את זה...

עכשיו אתם, נגנו עכשיו...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או! שלום!

זה -ה-סיבוב.

רק צריך להזהר מהגבשושית בנתיב השמאלי.

בזמנו הסיבוב הזה עורר הרבה מאוד עיניין בפורום מטופש אחר.

אכן, אחד הסיבובים היותר חביבים, רק צריך להזהר בלילה כשנכנסים אליו על 85-90 ומגלים שהכביש לח.:lol:

עוד סיבוב אחד מגניב לגמרי, זה העליה מכביש 5 לאיילון דרום, סיבוב יותר גדול וסלחני, עליה, כביש אוחז, הוא בהחלט מגניב! ומה שעוד יותר נחמד, זה ביציאה ממנו קצת לפני ההשתלבות עצמה לאיילון, בנתיב השמאלי יש כמו במפר מגניב לאללה שתמיד מעלה לי חיוך, במיוחד במהירות הרבה יותר גבוהה ב120

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

מדובר על הירידה במחלף הסירה לאיילון?

אחלה של ירידה... עוד יותר עם הנעה אחורית חזקה ושמנה (סדרה 5) :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קמתי בבוקר . הנעתי את הגומעת , יצאתי מהחניה , לקחתי ימינה , קר לי , הרכב קר עדיין לא התחמם , נסעתי 10 מטר וזחלתי בפקק עד העבודה.

:neutral:

:-D אז זה לא קורה רק לי?

פורסם

הסיבוב הזה חביב אבל לא יותר, יש שם תפר באספלט ממש בכניסה לסיבוב, אני לא יודע על מה אתם נוהגים כנראה שאת הפרובוקציות שלכם אתם משאירים לאיפשהוא שם בתוך הסיבוב, אם לא מכירים את הסיבוב היטב אפשר למצוא את עצמכם כבר בתחילת הסיבוב בתוך הגדר. זהירות!

אני זוכר את אחת הפעמים שנכנסתי לסיבוב הזה עם ה106 שתחייה :lol: וכנראה מתישהוא במהלך אותו היום שכחתי על מה אני נוהג כי נכנסתי לסיבוב מינימום 20 קמ"ש יותר ממה שאני בד"כ. זה נגמר בספין די מביש :oops: ומילימטרים ספורים מהגדר (בסוף הסיבוב אגב).

יצא לי גם להיות שם במקרה לגמרי מאחורי M3 ישנה שהראתה לי פעם אחת ולתמיד איך באמת מסתובבים שם.

אבי.

פורסם

:shock2: שיו איך הצלחת לעשות שם ספין בלי להוריד איזו גדר?

החרא הזה צפוף! סחטיין, חבל שאחרי הספין לא רצת למלא לוטו :lol:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אתם חיים טוב.

בגילי, רגעים קטנים של אושר בבוקר, אומר ללכת לשירותים ולהיות מסוגל להשתין בלי שהפרוסטטה לוחצת :roll:.

פורסם

לא חסרים התרסקויות בסיבוב הזה, רובן אגב דווקא מתרחשות באייפקס איפה שהשיפוע מתחלף ולא בכניסה לסיבוב כי הרוב באמת לא מכירים את הסיבוב ונכנסים יחסית לאט ואז מגבירים, טעות מרה:roll:

יש גם את הירידה בפתח תקווה לכביש 5 כבר לא זוכר את הצומת בדיוק, זה גם 270 נחמד קצת יותר מרווח והשיפוע יותר מתון.

סיבוב שנותן יותר בטחון לטעמי וגם האספלט שם משמעותית יותר טוב.

וזה באמת די משעשע לפעמים אני הייתי מוצא את עצמי יורד בהילוכים כדי להכנס לשם ראשון:lol:(הייתי גר בהרצליה ומשרת בגלילות = כל יום הסיבוב הזה ב7:40).

היום אני יותר מתון והדרך שלי לעבודה היא פחות מקילומטר אחד אז הוואגינה לא מספיקה אפילו להתחמם.

אבי.

פורסם

המחלף המדובר מפתח תקווה לכביש 5 הוא אחד מהמחלפים הכיפיים ביותר בנמצא בארץ. רחב, מבודד, המון מקום לתיקונים, שיפוע חיובי. הבעיה שצריך להגיע לפתח תקווה קודם :|.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
רק צריך להזהר מהגבשושית בנתיב השמאלי.

טו-אוב!

בזמנו כמעט עפתי מהחבר בתמונה בגלל אותה גבשושית :-D

פחד אלוהים לעלות על זה באמצע 'השכבה', עם כזה חרגול ענק.

לפותח השרשור - סחתיין עליך, אכן אותם רגעים קטנים של אושר.

פורסם
יש גם את הירידה בפתח תקווה לכביש 5 כבר לא זוכר את הצומת בדיוק, זה גם 270 נחמד קצת יותר מרווח והשיפוע יותר מתון.

סיבוב שנותן יותר בטחון לטעמי וגם האספלט שם משמעותית יותר טוב.

סיבוב מזעזע!

אולי הדוגמא הכי טובה בישראל לסיבוב עם רדיוס לא אחיד ומסוכן...ותעיד על כך גדר הבטיחות החיצונית שם שהיא תמיד חדשה או לא קיימת...היא לא מספיקה להזדקן בכבוד!

והשרשור הוא לא על מחלפים, השרשור הוא על החוויה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...