Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי נסיון עם סקיילוק, אבל בין איתוראן לפוינטר - רק איתוראן.

דבר ראשון, התשלום החודשי זול יותר (באיתוראן אנחנו משלמים ~50, בפוינטר אנחנו משלמים ~65).

דבר שני, המערכת של פוינטר פשוט מעצבנת.

בין אם זה כל נעילה של האוטו ישר מפעילה אותה, גם אם נעלת את האוטו לחצי דקה בשביל להוציא כסף מהכספומט,

בין אם היא מחייבת הקלדת קוד בכל ניטרול של מערכת הנעילה המרכזית, גם אם פתחת את האוטו רק בשביל להוציא את המשקפי שמש/מעיל,

ובין אם זה שהיא נדרכת תוך שניות ופעילה את האזעקה של הרכב כי חס ושלום לא הקלדת את הקוד תוך 10 שניות מרגע פתיחת האזעקה עם השלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקו, תלוי איזו מערכת מותקנת ברכבך.

אני מכיר מערכות של פויינטר שנותנות לך לפתוח דלת, אחרי דקה נותנות 2 צפצופים,

ואחרי 2 דקות נותנות סדרה של צפצופים, ורק אח"כ מפעילות את האזעקה אם לא הקשת קוד...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בלנסר, מותקן פוינטר,

הקרצייה הזה לא ייתן לך את השקט הנפשי לשכב באוטו וחייב להציק לך כל 2 דקות בציפצופים ואזעקות,

אלא אם הסטרטר+מפתח במצב ON.

----

פורסם

גם אצלי הפויינטר קרציה חבל על הזמן.

רעש וצלצולים.

חפיף

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דיסקו, תלוי איזו מערכת מותקנת ברכבך.

אני מכיר מערכות של פויינטר שנותנות לך לפתוח דלת, אחרי דקה נותנות 2 צפצופים

הנסיון שלי מוגבל לפוינטר ב2 רכבים (איסוזו ומיצובישי) - ובשניהם הסיוט זהה.

איתוראן על כמה עשרות רכבים (אודי, פולקסווגן, פורד, טויוטה) - בכולם המערכת עדיפה על זו שלא איתוראן איתה התנסיתי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...