Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחרונה אני לא יכול לשבת בחדרי ליד המחשב מבלי לשמוע את הקולות של 2 המזגנים של השכנים, שהותקנו מתחת לחלוני לפני כמה חודשים בודדים, כמובן ללא אישור. זה בלוק קומות אבל דירה גדולה (5 חדרים 131 מ"ר+ חדר ארונות וחדר כביסה, גינה 100 מ"ר ומרפסת 20 מ"ר+ מחסן וחנייה פרטית). מכל החדרים התקינו 2 מזגנים מתחת לחלון שלי!

רציתי לשאול לפני שאני עושה שטויות: האם מותר לי לשמוע מוסיקה בעוצמה גבוהה בשעות היום מבלי שיתלוננו עליי?

כלומר כמובן חוץ משעות 2-4.

כל הקיר שלי רועד מהמזגנים שלהם והמוח מתפוצץ, חשבתי להחזיר להם באותו המטבע.. (צרבתי דיסק מצויין). חשבתי לתבוע אותם אבל הם פרסמו את הדירה למכירה והם יעזבו לפני שיתחיל הדיון בכלל.

האם הם יכולים להתלונן על כך שאני שומע מוזיקה בעצמה גבוהה, או כל עוד זה לא בשעות האסורות מותר לי? האם אני יכול להוציא רמקול לחלון? איך זה הולך ע"פ החוק? אני לא מבין בזה שום דבר ואף פעם לא היו לי בעיות עם אף אחד.

נ"ב

אין לי מה לדבר עם השכן, אפילו נשלח אליו מכתב מהאגודה לתרבות הדיור, והוא בתגובה התקשר אליהם ואיים עליהם תוך צרחות בטלפון! הוא אמר לנציג שהוא "יראה לו מה זה" אם הוא ישלח אליו עוד מכתב, הנציג נבהל, בקיצור אנשים ברברים. כמו כן אני לא רוצה להתחיל להוציא להם גז מהמזגנים וכ', מילא שאין לי מושג איך עושים כזה דבר- זה גם לא חוקי.

תודה מראש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש רמת דציבלים שמעליה אסור. אני בספק אם מישהו ימדוד לך אבל אם ממש תעצבן אנשים יתכן ותגיע אליך ניידת.

אם השכן ברברי, מה ימנע ממנו להשיב לך חזרה על הדיסק המצויין שלך? אתה יודע יש לך רכב חדש בחניה...

חכה שיעברו דירה ודבר עם השכנים החדשים שיעבירו את המדחס למקום אחר. אם הקיר באמת רועד, נסה לטעון שזה יגרום לנזקים עתידיים בקיר (סדקים וכ"ו)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גז מזגנים טוב לעוד דברים חוץ מקירור (אבל זה לפורום אחר:shock:) מוזיקה אתה יכול לשמוע כל הזמן עד 23 בלילה תבדוק אם בעיר שלך יש חוק עזר עירוני לגבי 14-16 אם אין אז גם בשעות האלו אתה יכול.

מבחינה חוקית יש מגבלה של רעש שמותר לייצר יש גם נתונים מספריים בפועל כדי שמישהו יעשה לך משהו בנידון חייב ששוטר יבוא עם מכשיר למדידת רעש ושוטרים לא שמעו על המצאה כזאת . מי שיכול למדוד את הרעש זה מפקח של משרד איכות הסביבה שיבוא עם מיכשור מיוחד אך גם על קיומו של אדם כזה לא שמע אף אחד בכל מקרה לא על אחד שיבוא באופן פרטי.

יש גם גורמים פרטיים אך הם יקרים מאוד .

מבחינה חוקית אתה יכול להזמין בודק כזה ואם יסתבר שהרעש חורג תוכל הגשי תביעה בבית משפט ובכך בעצם לגרום לשכן להזיז את המזגנים.

כל זאת מבירורים מול עיריה ומשטרה לגבי שכן שגם היה שומע מוזיקה מרעישה (למזלנו הוא התבגר מהר והפסיק עם ההרגל המגונה לבד).

חומר לקריאה:

http://www.sviva.gov.il/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Zone&enDispWho=mazganim&enZone=mazganim#361

אם הבניין לא הסכים רשאי אתה לתבוע את השכן והוא יאלץ להסיר את המזגן

אישית היתי שוקל גם חבלות קלות כגון הורדת המפסק הראשי וכדומה, לא גורם נזק נראה לעין (חוץ מהעובדה שהמדחס ידפק מהר מאוד) .

פורסם

תודה על התשובה.

קודם כל אין מפסק ראשי. אלו דירות יחסית חדשות, כל המפסקים נמצאים בתוך הדירות ולא בחדר מדרגות כמו בבתים הישנים.

הקיר לא רועד ברמה שיתחילו להתפתח סדקים, אבל בכזו רמת שזה פשוט מעצבן ומרעיש.

המזגן שלי גם נמצא על אותו קיר, אבל הוא ליד החלון שלי ממש ובטח לא ליד חלונות של אחרים.

נניח מגיעה אליי ניידת אחרי שהשכן התקשר להזמין אותם- מה הם יכולים לעשות לי?

יש להם סמכות להחרים את המערכת או לנתק את החשמל לדירה? אולי לקחת אותי לתחנה? או שאם אין לו את המכשיר למדידה הוא לא יכול לעשות כלום?

בקשר לרכב, אומנם יש לי רכב חדש בחניה, אבל לעומת זאת הוא קיבל בסוף דצמבר את הטויוטה קאמרי שלו שעלתה לו כ- 260,000 ש"ח- אז אני מניח שהוא לא יעשה לי נזקים לרכב.

הוא כל היום מסתובב בגינה שלו עם השרשראות והצמידים שלו ובועט בחתולים מסכנים שנכנסו אליו לגינה כדי לחפש אוכל, אח"כ הם התחילו לבכות בקולי קולות (לא ליילל. לבכות!) חבל שלא צילמתי את זה. יותר ברברי מזה?

פורסם

תפעל מולו במישור המשפטי, אין לך ברירה אחרת, או שתחכה לשכנים החדשים,או לעשות קצת נזק עוקף לשכן

מה אני הייתי עושה במקרה כזה? הייתי עושה חגיגה מהעובדה שהם רוצים למכור ומבריח כל קונה פוטנציאלי ע"י כך שהייתי מראה לקונים איזה שכנים ברברים יהיו להם. היום הקונה בודק ב 10 עיניים ובודק את הסביבה ובעיקר שכנים ברגע שתראה את פרצופך האמיתי ותפחידם, ותגיד לשכן שכל עוד לא יזיז את המזגן הדירה לא תמכר. מצד שני שלא יתיעש ויחליט לא למכור ואז תתקע איתו.

לגבי חבלות אל תתחיל כי אי אפשר לדעת איפה ואיך זה יגמר.

ניידת לא תבוא אליך וזה מניסיון, וגם אם כן יבקשו ממך להנמיך ולא יותר מזה אי אפשר לתת לך דוח כל עוד לא מדדו ומצאו חריגה.

פורסם

לחברה של המשפחה היתה בעיה עם השכנה למעלה.

אחרי ריבים ושיחות וכלום לא עוזר.

הוחלט.

החברה הלכה לחופש של כמה ימים.

ואני הכנסתי מערכת הגברה. לדירה. (הכנסתי רק סאבים. 2 סאבים כפולים)

דיסק בריפיט. של מוזיקה עם הרבה בסים.

בין השעות 8 בבוקר ל1וחצי ובין 16.5 ל 10 בערב.

במשך כמה ימים.

הזמינו משטרה. וטענו על ווליום.

אבל אין ווליום יש רק רעידות.

בקיצור ככה כמה ימים.

ובסוף הם קיפלו את הזנב בין הרגלים.

ושינו התנהגות אחרי הסבר שאין לנו בעיה להמשיך כך חודשים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מניסיוני אצלי אישית בניין של דתיים וזקנים ועוד כמה אנשים מהסוג שהכל מציק להם והדירה צמודה לבית כנסת.

אני כל בוקר פותח עם ראובן המלאך ובמשך שעות היום והערב הרבה R&B על הכי הרבה שהמערכת מסוגלת לתת

כל יום כולל שבתות וחגים , כל יום ! ועדיין לא קיבלתי תלונה מאף אחד

שומר להם על 2-4 ולא אחרי 11 בלילה.

כמו כן יש לי שכן מתופף שיש לו להקה שמתארחים אצלו מידי פעם, לרוב הוא מתופף לבד ומשיחה איתו גם אף אחד לא התלונן במשך השנים

כניראה שאנשים מודעים לזה שאם לא הפרעת להם בשעות שלמעלה אז תלונה לא תעזור להם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי, תודה, היום אני אתחיל בניסוי הבאסים. אכן, זה דיסק עם מוסיקת באסים כדי לגרום לרעידות.

עוד שאלה קטנה ברשותכם:

אני גר בקומה 2, השכנים בקומה 1. אני צריך לשים את הרמקולים על הרצפה כדי לגרום לרעידות אצלהם, או שעל הכוננית זה בסדר? כי כל החדר שלי רועד מהמוסיקה הזאת.

מדובר במערכת של aiwa עם 2 רמקולים, כל רמקול מספק 75W לפי מה שרשום על המערכת.

לגבי הבאס רשום על הרמקול 2WAY BASS. אתם חושבים שזה מספיק? כי אצלי הכל רועד ואי אפשר להיות בחדר בכלל.

תודה מראש

פורסם

מה זה שיר בריפטים? אפשר לקבל דוגמא?

גיא אתה צריך פשוט להוציא להם את הרוח מהמפרשים או במילים אחרות את הגז מהמזגנים...

חוץ מזה אמרת שהם עוברים דירה, לא יודע וגם אתה לא מי יהיו השכנים החדשים, אך ביום שהם מגיעים להגיד להם שאתה מוכן להשתתף איתם להזיז את המזגנים למיקום אחר.

עדיין לא הבנתי אך הם התקינו מתחת לחלון שלך? גרים מעלייך מתחתיך?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני גר בקומה 2, הם בקומה 1 והתקינו את המזגנים מעל החלונות שלהם, למרות שהיה להם מקום מתחת.

בינתיים המערכת עובדת גם עכשיו... בשעה 16:00 אגביר משמעותית את הווליום.

פורסם

גיא, אני לא רוצה לבאס אותך או משהו כזה, אבל תגביר את המערכת עד הסוף !!

תצא החוצה לרחוב ותראה ששומעים את זה ממש חלש/לא שומעים בכלל.

בשביל ליצר את הרעשים שאתה רוצה, צריך מערכת הגברה של מועדונים/DJ, משהו בסגנון שאלי הכניס לבית.

קיצר אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלחכות בסבלנות, או להוציא להם את הגז, אם אתה רוצה אני יכול להסביר לך איך להוציא גז ושלא יראו את זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נשמע כמו מבצע רחב היקף, שעתיד להתרחב בשעה 16:00 בדיוק :-P

יש לי אחלה רמקולים במחסן, רמקולים של דיג'יי, אם תזדקק להרחבה בפעולה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הדרך החוקית היא לפנות לדיירים אשר התקינו את המזגנים בכתב עם העתק לאגודה לתרבות הדיור , שבו אתה מבקש את טיפולם בהשתקת המפגע , ולא תאלץ לפנות למפקחת על הבתים המשותפים על מנת לפרק את המפגע.

שים לב שאם אתם חברים באגודה לתרבות הדיור , אתה זכאי ליעוץ משפטי חינם, כדאי להשתמש בו, פעולה כוחנית רק תוביל להסלמה לפי דעתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אז תדרוש מהאגודה לתרבות הדיור שימשיכו את הטיפול - השלב הבא אמור להיות מכתב מעו"ד לפני פנייה להליכים משפטיים.

בשביל זה אתה משלם להם חברות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...