Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר את הסיפור שהיה ל YES במלחמת לבנון השניה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמעו זה ממש מוזר

אולי זה סתם צירוף מקרים מוזר

אבל באותו יום גם אני לא הצלחתי לפתוח את האוטו :shock:

לחצתי ולחצתי ולחצתי וו כלום.

ואני בכלל גר בפ"ת

פורסם

זה לא היה בלבנון, אלא אחרי שצה"ל תקף מתקן של כור גרעיני בתוך סוריה.

מה שקרה שם זה שצה"ל הפעיל מערכות לשיבוש מערכות המכ"ם הסוריים, ועל הדרך השתבשה הקליטה ב- YES.

זה נראה לכם הגיוני שמטוסי חיל האוויר הישראלי טסו בשמי סוריה והגיעו לגבול טורקיה, בלי שהצבא הסורי גילה אותם באמצעות המכ"ם?

לגבי מה שקורה עכשיו, זה רק בגלל שמטעני החמאס נשלטים ע"י שלט רחוק ואז צה"ל משבש להם את האותות. לא נראה לכם מוזר שכל עזה ממולכדת ואף מטען עדיין לא התפוצץ?

בקיצור, נטרלו את האזעקה באמצעות המפתח, ותנו לצה"ל לנצח.

פורסם

STIO,

כתבת וצדקת שצה"ל משתמש בלוחמה אלקטרונית, אבל קצת הגזמת כשחשבת שמטוסי צה"ל חדרו לסוריה והגיעו עד לגבול עם טורקיה בלי להתגלות,לא זה היה מסלול המטוסים,ותיהיה בטוח שאם המטוסים היו חודרים לסוריה מכיוון הגבול עם ישראל,עם או בלי שיבוש, הם לא היו מגיעים לגבול עם טורקיה בלי שיירו עליהם אש נ"מ (בין אם טילים או תותחים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז ש :brickwall:

מה אתה רוצה שיענו לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה לא היה בלבנון, אלא אחרי שצה"ל תקף מתקן של כור גרעיני בתוך סוריה.

מה שקרה שם זה שצה"ל הפעיל מערכות לשיבוש מערכות המכ"ם הסוריים, ועל הדרך השתבשה הקליטה ב- YES.

צואת שוורים

זה היה בלבנון וקרה בלי שום קשר לתקיפה בסוריה, זה נמשך מספר שבועות ולא מספר שעות. וזה לא היה צהל ששיבש.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

זה קרה באיזור צפון הארץ ואיזור דרום לבנון, אבל קרה לאחר התקיפה ההיא בסוריה.

צה"ל שיבש. למה זה נמשך 3 שבועות?

כנראה ספינות של יונפ"יל וצבא סוריה הפעילו בחזרה משבשים כדי לראות מי נגד מי, וזה נמשך כמה שבועות.

פורסם

stio - משהו כאן השתבש, וזה לא השלטים...

אתם באמת מנהלים ויכוח על יכולות צה"ל, בפורום פתוח? אולי גם תתנו שם, דרגה ושם יחידה כדי שנוכל לאמת את הידע שלכם?

ואם כבר - אני יכול לתרום לא מעט מידע. מישהו בחמאס שומע? הלו?

מעניין למה הם לא עונים. כנראה משבשים אותם.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בבניין שלי בפתח תקווה יש איזה 2 מכוניות שתמיד יש להם בעייה עם הפתיחה של הנעילה מרכזית מתי שהם בחנייה שלהם בבית (חונות אחת אחרי השנייה. לפניהם נמצא האוטו של אבא שלי, אז כנראה שיש יתרון לאין שלט בפולו החדשה)

ושמעתי על אנשים (שלא גרים פה אבל באים לחברים וכו') שמחנים ברחוב דווקא בשטח שלא ידוע כבעייתי ויש להם בעיות קבוע..

בקיצור צריכים להמציא שלטי בלוטוט'.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני מאשדוד ובאמת בימים האחרונים אני גם לא מצליח לפתוח את האוטו עם השלט רק שאני ממש קרוב.

(גלוף 2001)

וגם החברה התקשרה אתמול ולא הצליחה לפתוח את האוטו עם השלט אתמול והיום (פולו 02) באמת מוזר

פורסם

כן...

הייתי בחנות אביזרים הרכבתי את הבקליות השקופות האחרויות שלו לסיויק 07' שלו, יצא ממש יפה האמת, ממש לא של ערסים.

אבל לא משנה.

במשך הזמן הזה שהיינו שם (שעה לכל היותר ), באו קרוב ל-20 אנשים והתלוננו על השלט שלא נפתח להם והאזעקה שלא מתכבית.

הפיתרון הוא לכוון את השלט אל מתחת להגה, איפה שנמצא החיישן.

בג'יפ של אבא של חבר זה פעל, אם עדיין זה ממשיך, תנסו, אין לכם מה להפסיד. :)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...