Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסא ילדים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הבת שלי עוברת לקידומת 01:-).

הגיע הזמן לרכוש לה כיסא נורמלי לרכב במקום הסלקל שבו היא נמצאת היום וכבר לא נוח לה.

כמובן שעוד אעשה סקר ואבדוק את הנושא לעומק אולם אשמח לקבל המלצה לכיסאות שיש לכם(אלו בעלי הילדים כמובן) ואתם מרוצים מהם ועוד יותר חשוב הילד מרוצה.

לפי מיטב הבנתי הכסא שארכוש ישמש אותנו לפחות שנתיים שלוש עד למעבר לבוסטר פשוט ולכן המחיר לא מהווה שיקול בנושא.

תודה.

פורסם

לי יש אלפא אומגה עלית שהוא כיסא נוח מאוד, בטיחותי והופך אח"כ לבוסטר.

בין היתרונות שלו תמצא אבזם שנפתח ע"י לחיצה על כפתור ולא משיכה (את אלה שמושכים הפושעת שלי למדה לפתוח לבד כבר בגיל שנה וחצי) וכל אחת מהחגורות מתחברת לאבזם באופן עצמאי (הרבה יותר נוח לסגור).

החיסרון שלו הוא הגודל שלו אבל אם אין לך עוד 2 כיסאות להכניס זו לא בעייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ניתן להטות אותו אבל מניסיון הראש לא נופל בגלל המבנה שלו.

חוץ מזה ילדים הרבה יותר גמישים מאיתנו וגם כשהם ישנים ונראים כאילו מישהו גנב להם את עמוד השדרה זה לא מפריע להם.

פורסם

אני מאמין גדול במבחני ריסוק מדעיים.

אין בעיני שום משמעות למראה בחנות - כי אין שום דרך לנחש איך הדבר הזה מתנהג בתאונה.

רובם המכריע של הכסאות הנמכרים בארץ הם זבלים סיניים שאינם מספקים שום הגנה מפגיעה צדית, ואני בספק גדול לגבי ההגנה בהתנגשות חזיתית.

מגזין Which? הבריטי מקיים מדי שנה מבחני ריסוק ובדרך כלל הכסאות של Maxi-Cosi משיגים ציונים גבוהים.

לנו יש Maxi-Cosi Tobi (מומלץ ע"י Which? הבריטי) וברכב השני Evenflo Triumph V (מומלץ Consumer reports האמריקאי).

אני יכול להגיד באופן חד משמעי שהמקסי-קוזי טוב יותר. מבחני הריסוק האמריקאים מקיפים פחות ומותאמים גם למכוניות עם חגורות 2-נקודות עיגון בלבד. המקסי-קוזי (שמחייב חגורה עם עיגון בשלוש נקודות) מעוגן לאוטו בצורה מושלמת. אין תזוזה מינימלית לצדדים ובוודאי לא לפנים ולאחור.

פורסם

לנו יש Cosco Summit.

אם אני זוכר נכון, הוא שונה מה elite בזה שהוא לא יכול להיות מורכב בניגוד לכיוון הנסיעה.

הוא מאוד נוח לתפעול, וגם הבן שלי מרוצה ( לפחות ככה הוא אומר בגיל שנתיים )

החסרון שלו זה הגודל - הרוחב

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

את המושב של רקארו אתה מכיר?

34000MM99_sm.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא שכל מבחן ריסוק מתבצע בצורה אחרת ולכן קשה מאוד להשוות.

פורסם
הבעיה היא שכל מבחן ריסוק מתבצע בצורה אחרת ולכן קשה מאוד להשוות.
אני מסכים. עדיין, עדיף כסא שעבר מבחן ריסוק רשמי ובלתי תלוי על פני כיסא שכל מה שאתה יודע עליו הוא מחירו.
http://www.youtube.com/watch?v=mEXdCvz-nMs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

זה ברור ובכלל אני ממליץ בבטיחות לא לחסוך.

אחרי שעברתי את התאונה התעקשתי שאת הכיסא של הילדה שהיה באוטו (ולמזלי היא לא היתה בכיסא) ישברו לרסיסים כדי שאף אחד לא ישתמש בו בטעות למרות שהוא נראה שלם.

שום סכום שבעולם לא שווה שתצטרך לשבת ליד הילד שלך בבית החולים ולחשוב שאולי עם כיסא אחר בוא היה עכשיו משחק בחצר במקם לשכב פצוע.

פורסם
את המושב של רקארו אתה מכיר?

עם כל הכבוד התמחור של 2500 ש"ח לכיסא לא ריאלי,ואני לא חושב שכסא ב 1000 ש"ח פחות בטיחותי.

וכן יש לי ילדה והיא לא בכיסא שעולה אפילו חצי מהאובייקט הנ"ל.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

זכותו של כל אחד לחשוב שכל הכסאות בטיחותיים באותה מידה, ושכסא X הוא בוודאי לא פחות בטוח מכסא Y.

אין לי מושג לגבי הכסא הספציפי של רקארו, אבל אם תקליק על הקישור שלמטה ותצפה בקטעי הוידאו, תבין שאין לך שום יכולת לצפות כיצד כסא מתנהג בתאונת דרכים.

זאת ועוד - התקינה האירופאית הנוכחית בודקת כסאות בהתנגשות חזיתית בלבד ולא בהתנגשות צד.

בקטע הוידאו המצורף תוכל לראות מה קורה לראשו של ילד בכסא שאינו מספק הגנת צד טובה.

http://www.which.co.uk/reviews/child-car-seats/page/how-we-test/

פורסם

לנו יש שני Triuph advance אחד DLX (הדגם החדש שלו) והשני LX (גם הדגם החדש).

הכיסא מותאם מגיל 0 עד 23 ק"ג, יש לו בהפניה קדימה שתי אופציות השכבה למרות שהוא מאוד נוח גם ככה, שיחרור והידוק מאוד נוח של הרצועות, יש לו חיבור עם חגורות בטיחות ו/או LATCH (הגירסה האמריקאית לISOFIX) והוא מאוד מומלץ מבחינת מבחני ריסוק שבוצעו לו.

קטן הוא לא, אבל אצלנו גם בקסרה וגם במזדה הוא יושב כרגע באמצע ואישתי וגם אני ששנינו לא קטנים יכולים לשבת לידו.

פורסם

של מי?

של התקן האירופאי או האמריקאי או האוסטרלי או היפני או של Which או של Consumer Reoprt (שהכשילו בעבר את ה-Evenflo Discovery בגלל טעות בביצוע) או של מגזינים אחרים...

צריך גם לזכור שמגזינים רבים בודקים גם קלות התקנה ועוד פרמטרים מעבר למבחן ריסוק, המשוקללים במדד הבטיחות שלהם.

גם קשה לדעת מה עדיף, כסא רב תכליתי שהופך לבוסטר, כמו האלפא אומגה עלית או כסא ייעודי לכל תקופה/טווח משקל.

בקיצור, קשה לדעת כי קשה להצליב מידע ולהשוות תפוחים עם תפוחים, כמאמר הפתגם.

וכעיקרון אני ממליץ על שימוש ב-LATCH או ISOFIX היכן שניתן, כי התקנה נכונה חשובה לא פחות מכסא טוב.

וכלל אצבע אחרון - אני לא יודע אםיש הצדקה לשלם 2.5K ש"ח, אבל כעיקרון זול לא יכול להיות משובח, אז יש להשקיע בסביבות האלפייה לכסא מובחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...