Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. רציתי לדעת האם מישהו יודע (אין לכך הסבר באתר של משרד הפנים): האם ילד יוכל לצאת את הארץ עם דרכון תקף, כאשר מופיעה בו תמונה שלו כתינוק בן שנה (אז נסע לראשונה)? אני מזכיר שהדרכון בתוקף מבחינה חוקית. תודה מראש.

פורסם

ציטוט מאתר משרד הפניםנתב"ג וגיליתם שדרכונכם אינו בתוקף?

לגשת לאחת מלשכות מנהל האוכלוסין.

דרכון לקטין )עד גיל 18 (

דרכון לקטין תקף ל 5- שנים בלבד. לא ניתן להאריכו

לאחר מועד זה ולא ניתן להוסיף תמונה. הנפקת דרכון

לקטין מחייבת נוכחות הילד + הורה )במידה שההורים

אינם נשואים זה לזו נדרשת נוכחות שני ההורים(,

תעודת זהות ההורה/הורים והקטין )אם הונפקה(,

2 תמונות זהות ועדכניות, 75 ש"ח.

כל הפרטים כאן http://www.moin.gov.il/Apps/PubWebSite/mainmenu.nsf/4DF815EA4AC4E503C2256BA6002EE732/A874F06488C06056C22572F000327AC8/$FILE/News.pdf

לפי מה שאני מבין אתה יכול לבקש להחליף דרכון אבל אין חובה אלא אם כן הדרכון פג תוקף לאחר 5 שנים.

פורסם

אין בעיה. נסעתי עם ילדה בת 4 שצולמה כתינוקת, עשו פרצוף וזהו.

בכל מקרה עדיף (אם יש זמן) להוציא חדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

והינה התשובה המדויקת:

לא ניתן להחליף תמונה בדרכון, הן לבגיר והן לקטין. במידה שתווי הפנים או חזות המבקש השתנו,ניתן להגיש בקשה לדרכון חדש.

שוב תודה לכולם.

פורסם

אי אפשר להחליף - אפשר להוסיף - לי מגיל 16 עד 18 היו שתי תמונות בדרכון - אחת מגיל 11 והשניה מגיל 16.

עכשיו כבר יש לי דרכון חדש.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אי אפשר להחליף - אפשר להוסיף - לי מגיל 16 עד 18 היו שתי תמונות בדרכון - אחת מגיל 11 והשניה מגיל 16.

האם זו הייתה חובה? מישהו אז דרש את זה ממך? או שהוספת במשרד הפנים תצלום מעודכן על דעת עצמך?

פורסם

התמונה התווספה כשהייתי צריכה להאריך תוקף בכל מקרה - כלומר, פג התוקף, באתי להאריך, אמרו לי להביא תמונה עדכנית, הלכתי לצטלם, ועשו לי את זה במקום.

הדרכון של הילדה שלך בתוקף?

פורסם

מניסיון, אין בעייה לטוס עם ערכון בו תמונה ישנה של הילדה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם הדרכון בתוקף - אתה יכול לטוס. הם יעקמו פרצוף - אבל אין להם יותר מדי מה לעשות.

זה מה שקורה כשנותנים דרכון ל-5 שנים לפעוט - הוא משנה מראה כל הזמן והם יודעים את זה.

אם אתה באמת רוצה להשקיע ולדעת - קפוץ לשלוחה הקרובה של משרד הפנים, ותשאל.

פורסם
אם הדרכון בתוקף - אתה יכול לטוס. הם יעקמו פרצוף - אבל אין להם יותר מדי מה לעשות.

זה מה שקורה כשנותנים דרכון ל-5 שנים לפעוט - הוא משנה מראה כל הזמן והם יודעים את זה.

אם אתה באמת רוצה להשקיע ולדעת - קפוץ לשלוחה הקרובה של משרד הפנים, ותשאל.

לא הייתי בודק את נחמדותם של שוטרי הגבול במדינה שאולי לא כל כך אוהבת את מה שאנחנו עושים בעזה.

ארז רונן

• תוכן חדש...