Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה RS 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מעוניין בייעוץ לגביי אוקטביה rs 2002 צהובה מאזור אשדוד.

לאחר בירור קצר שערכתי הבנתי שהרכב היה שייך במקור ליחצ"ן צ'מפיון , רוני אקרמן, כמו כן הוא שימש בין היתר להדגמות וכתבות שנערכו בזמנו ב"אוטו" ו"הגה" וניתן לראות את הרכב הספציפי מככב במספר כתבות.

הרכב מוצע למכירה מזה כ -3 שבועות ביד 2 , כיום עם כ 107k.

המחיר הנדרש הוא 54 אלף ש"ח. מחירון 2003 הוא 50 אלף , כש ל2002 אין מחירון.

1.אשמח לקבל כל מידע כלשהוא מאדם שמכיר, ראה ,או בדק את הרכב הספציפי הזה.

2. מהו לדעתכם המחיר הריאלי לרכב זה ?

3. האם הרכב חייב להיות מתודלק ב 98 ?

תודה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1 לא מכיר .

2 מחיר בסביבות 46K.

3 שום דבר לא חייב, אבל רצוי לתדלק 98.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

1. ראיתי את הרכב עשרות פעמים - מחוץ לאולם התצוגה הראשי של שקודה.

2. מדובר ברכב נדיר להחריד בארץ - בודדות האוקטביות vRS (משני הדורות - MK1 ו-MK2) שיש בארצנו.

במידה והרכב שמור ומטופל כיאות - הייתי משלם מחירון, אפילו מחירון פלוס.

3. אפשרי 95. מומלץ 98.

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים עם אוראל- הרכב נדיר במחוזותינו. כנראה ותידרש לשלם מחירון פלוס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נדיר שמנדיר.

הרכב עבר קילומטרז' רב בתנאים מהקשים ביותר שרכב יכול לעבור. נהגו עליו עשרות ידיים שביקשו לבדוק "איך הוא מתנהג".

מצטער, לא מחירון ולא מעל המחירון. הרבה מתחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

107K ק"מ ב7 שנים זה נמוך לכל הדעות.

אם תוחזק כיאות וחלקי בלאי הראשיים הוחלפו (קלאץ' וכו') אין שום סיבה למכור אותו מתחת למחיר המחירון המצחיק מאוד שלו.

עידן

פורסם

איתמר, כל עוד היא מטופלת כראוי, הכל תקין והיא שמורה - זה משנה לך שבחנו אותה ב"הגה" וב"אוטו"?

קח לבדיקה - במידה והכל תקין - לא רואה סיבה מדוע לא לקנות אותה.

נדירה להחריד...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תגדיר שמורה. אוטו שהתחרעו עליו נקרא שמור? לא בלקסיקון שלי.

מסכים שהמחירון שלו מגוחך, באותו הסכום ניתן לרכוש קורולה מאותו שנתון, אבל לא הייתי שם 50,000 ש"ח על רכב שחוט שמי יודע מה עבר עליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ומכונית ספורטיבית אחרת שנמכרה ל"חוליגן" בין 18 ונמכרה במהלך כמה שנים לעוד "נהגים מצטיינים".

כל רכב ספורטיבי עובר "התעללות" כזו או אחרת.

במקרה דנן מדובר ברכב שלפחות מבחינת נסועה לא נקרע (ק"מ נמוך), אם טופל רק במוסכים מורשים וניתן לראות את היסטוריית הטיפול המלאה שלו וכן נמצא תקין בבדיקה, אינני רואה את הבעיה כאן.

אפילו ישנו יתרון קטן שמדובר ברכב סלב.

עידן

פורסם

איזו יד היא? אולי היד האחרונה הייתה ילד בן 18? מי מבטיח שהרכב באמת מטופל?

שוב, מסכים עם זה שמדובר באוטו מצויין, ספורטיבי, חזק, הכל אחלה ועדיין מדובר ב"אוטו זונה" שעבר חיים לא קלים בכלל.

טוב, הויכוח הזה יכול להימשך שנים. אני לא הייתי נוגע ברכב הזה.

איתמר.

פורסם

נראה לי שהתבלבלנו קצת.

בבעלותו (או אולי פשוט תחת חסותו) של אקרמן היו לאורך השנים vRS סטיישן ו-RS משופרת.

את מודעות המכירה שלהן ניתן לראות כאן וכאן. יתכן והרכב במודעה השניה הוא הרכב המדובר.

להשלמת התמונה, מומלץ להעיף מבט גם כאן, בהודעה מס' 6.

אוקטביה RS היא לא רכב נדיר או מיוחד. היא לא נפוצה כמו אחיותיה, אבל נמכרה באולמות התצוגה

תקופה די ממושכת. הרכב הצהוב שנבחן הוא נוצ'בק (נראה כמו מונית), לא סטיישן. עדיין לא הבנתי

מהתיאור כמה ידיים היא עברה בסה"כ.

איך שלא יהיה, רכב מבחן דינו כרכב השכרה, עם כל ההפחתות המקובלות לפי לוי יצחק או כל מחירון

אחר שעליו מתבססים. בנושא הזה, אני מסכים עם איתמר.

יחד עם זאת, חוקי ההיצע והביקוש מכתיבים לעיתים מציאות אחרת מזו הנובעת ממחירונים או מסמכים

רשמיים. אם קליאו ספורט או 106 רעלי היו נמכרות בצמוד לערכן לפי לוי יצחק, היקום כבר היה נחרב.

השאלה אם כך, היא מה הערך של הרכב בעיני הקונה. אני לא הייתי ממהר לשלם מעל המחירון עבור

האוקטביה הספציפית הזאת. בלי קשר, אני מאמין שכמה אחוזים מעל המחירון הם תוספת מוצדקת אם

הרכב מטופל ומתועד.

ההחלטה היא שלך. קיבלת את כל העובדות, כעת אתה צריך לעשות חושבין.

פורסם

יצא לי לראות את הרכב מספר פעמים באשדוד, ועד כמה שזכור לי נהגה עליו אישה. לפחות חיצונית הרכב במצב נראה מצויין.

פורסם
שימו לב למודעה בתחתית השירשור הזה.

באמת תשימו לב למודעה למטה

הרכב משופר 217כ"ס אני בטוח שהרכב מושקע אבל אחרי הכל עברו כמעט 3 שנים מהמודעה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...