Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אתר WAP לפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אין אתר WAP.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בטוח? כששאלתי על חבילת גלישה בדור ה3, אמרו לי שאין אפשרות להיכנס לאתר שהוא לא תומך WAP "אם לא שינית את ההגדרות". בינתיים גלשתי וגלשתי ואם חייבו אותי, זה יהיה בעיה. מזל שהשיחות מוקלטות והכל רשום.

פורסם
בטוח? כששאלתי על חבילת גלישה בדור ה3, אמרו לי שאין אפשרות להיכנס לאתר שהוא לא תומך WAP "אם לא שינית את ההגדרות". בינתיים גלשתי וגלשתי ואם חייבו אותי, זה יהיה בעיה. מזל שהשיחות מוקלטות והכל רשום.

אני בטוח ב- 100% שאין אתר WAP לפורום.

איזה מכשיר ואיזה רשת?

אני למשל עם E71 באורנג' גולש באתרים רגילים דרך נקודת גישה 3g portal (נקודת גישה של WAP) ואין חיוב נוסף מעבר לחבילה הבסיסית שבכל מקרה קיימת.

סה"כ אין הרבה מקום לטעויות, אתר WAP נראה שונה לגמרי מאתר רגיל. ההתאמה לגודל המסך של הסלולרי והעיצוב הבסיסי מסגירים זאת מיד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תשלח את החשבון לפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני בטוח ב- 100% שאין אתר WAP לפורום.

איזה מכשיר ואיזה רשת?

אני למשל עם E71 באורנג' גולש באתרים רגילים דרך נקודת גישה 3g portal (נקודת גישה של WAP) ואין חיוב נוסף מעבר לחבילה הבסיסית שבכל מקרה קיימת.

סה"כ אין הרבה מקום לטעויות, אתר WAP נראה שונה לגמרי מאתר רגיל. ההתאמה לגודל המסך של הסלולרי והעיצוב הבסיסי מסגירים זאת מיד.

מדובר במכשיר N95 של אורנג'.

נכנסת לאתר הנוכחי דרך נקודת 3g portal ? ידוע לך אם זה חיוב שונה? האם יקחו לי על זה כסף?

לאיזה אתרים אתה נכנס באופן תדיר, שתף אותי אם תוכל.

בתודה,אלעד. :oops:

פורסם
מדובר במכשיר N95 של אורנג'.

נכנסת לאתר הנוכחי דרך נקודת 3g portal ? ידוע לך אם זה חיוב שונה? האם יקחו לי על זה כסף?

לאיזה אתרים אתה נכנס באופן תדיר, שתף אותי אם תוכל.

בתודה,אלעד. :oops:

אני נכנס לכל אתר רגיל דרך 3g Portal, הדפדפן (המתקדם יחסית לשאר הטלפונים) של המכשיר הזה מאפשר זאת.

בכל זאת כדאי לבדוק את מצב החשבון העדכני כל כמה ימים כדי לא לקבל את השטוזה בחשבונית.

פורסם

במכשירים של אורנג', כשאתה מתחבר לאינטרנט, יש לך 4 אפשרויות חיבור לאינטרנט:

3G portal

Internet 3G

MMS 3G

PTT

חלק מהתוכנות החיצוניות (כמו Agile messenger), לא יכולות להתחבר דרך 3G portal ויש צורך להתחבר דרך Internet 3G, במקרים כאלה, אתה תחוייב בסכום נוסף (אותי למשל פעם חייבו ב5 שקלים נוספים רק על הגלישה ושימוש מחוץ לתוכנית האינטרנט (בתוכנה הזאת).

בכל מקרה אחר, אתה בד"כ תתחבר דרך האופציה הראשונה - 3G Portal. ואז כל אתר שתיכנס אליו, יכלל בתוכנית שלך, גם אם זה לא אתר שקשור לפורטל עצמו של אורנג'.

אני משתמש בנוקיה 6120 קלאסיק, בשני דפדפנים שונים (אחד זה המקורי, וגם הורדתי מיני אופרה בשביל אתרים שלא נראים טוב בדפדפן שבא עם המכשיר), בשניהם אני מתחבר דרך 3G Portal ואני לא משלם שקל אחד יותר מהחבילה עצמה.

אין לך מה לפחד, תגלוש חופשי. :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

כבעלים של iphone

גם פחדתי שאולי אתחבר באמצעות חיבור data ולא 3g.

וגיליתי שאפשר פשוט לחסום את השירות כך שאתה יודע בוודאות שאתה לא מתחבר ל data

ומשלם הרבה.

תבדוק אולי גם באורנג' אפשר

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

שאלתי את זה כבר אצלהם. התשובה שלהם הייתה "אם לא נגעת בשום הגדרות, לא תחוייב בשום דבר אם לא חרגת."

עכשיו השאלה שלי היא כזו, מי יכול להבטיח לי?

ולסיכום:

אם אני גולש דרך לחצן 0 ארוך ונכנס ישירות לאתר של אורנג' ומכניס כתובת לדוגמא: www.nana10.co.il יחייבו אותי?

מי מבטיח לי שזה נשאר על 3G PORTAL . מדובר שוב בנוקיה N95 של אורנג'.

פורסם
שאלתי את זה כבר אצלהם. התשובה שלהם הייתה "אם לא נגעת בשום הגדרות, לא תחוייב בשום דבר אם לא חרגת."

עכשיו השאלה שלי היא כזו, מי יכול להבטיח לי?

ולסיכום:

אם אני גולש דרך לחצן 0 ארוך ונכנס ישירות לאתר של אורנג' ומכניס כתובת לדוגמא: www.nana10.co.il יחייבו אותי?

מי מבטיח לי שזה נשאר על 3G PORTAL . מדובר שוב בנוקיה N95 של אורנג'.

למה מישהו צריך להבטיח לך?

מה יקרה אם יהיה חיוב? תשלח אלינו חשבונית לגביה?

נו בחייך, הסבירו לך כמה אנשים מניסיון אישי שאין חיוב, למה אתה חופר?

המצלתי לך לבדוק את המצב חשבון עדכני כל כמה ימים למעקב למקרה שמשהו השתבש בהגדרות.

יאללה בנאדם, קח אחריות על החיים שלך.

• תוכן חדש...