Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמו שחלקכם יודעים אני מתנייד ב106 ראלי דור 2, עד עכשיו הרבה היה מטופל בחברה (בידיים הקודמות),

טיפולים במחירים מופקעים (ראש מנוע עם קבלה על סך 7000 ש"ח) , אי עמידה בזמנים,

היו פעמים שהרכב עמד ימים שלמים במוסך בגלל תקלות "פשוטות" (אלטרנטור לדוג') .

אני מתלבט - האם להכניס את הרכב למוסך מורשה, או לעבור לטפל לבד אצל בעלי מקצוע שגם מקצועיים יותר, גם זולים יותר, גם זמינים יותר והכי הכי חשוב בשבילי - אמינים הרבה יותר.

אני אמשיך לשמור קבלות, גם מהם, אבל זה כבר לא יהיה "מורשה".

מה דעתכם?

"לבד" או "מורשה"

תודה, נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

ראש מנוע 7K וואוו

חריטה אטם ועבודה? או שעשיתה עוד דברים ?.

לפי המחירים האלה, תעבור לאנשיים פרטיים לפני שתצתרך למכור את הרכב.

היום יש בעלי מקצוע אם ידע וידיים מעולות, חלקם פה בפורום לא נראה לי שתצא מאוכזב.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בכל מה שקשור לטיפול ברכב, כסף לא צריך לשחק תפקיד וגם לא אם זה מורשה או לא.

אם בחברה מטפלים מצויין ברכב, הייתי ממשיך שם.

מכיוון שלא כך הדבר - והמחירים גם גבוהים, לא הייתי ממשיך שם.

המלצה שלי למוסך מעולה לטיפול בפיג'ו - מוסך ימית בת"א (יש שם ידע עצום בכל דגמי פיג'ו , כל הספרות הטכנית וציוד הדיאגנוזה, מכיוון שהיה מוסך מורשה והפסיק להיות מורשה לאחר שהחל לטפל בכל סוגי הרכבים).

לבעלים (2 בחורים) היו 106 ראלי לכל אחד מהם , כך שהם מכירים מצויין את הרכב בלי קשר.

אתה יכול לומר שהפנו אותך מהפורום, אתה יכול גם לומר את השם שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אני מסכים איתך שכסף לא משחק תפקיד .

אבל יש לפעמים שזה הופך להיות מוגזם.

בתור אחד שלא מתפשר על כלום ותמיד קונה את הטוב ביותר.

אבל ראש מנוע 7K, להעמיד את הרכב כמה ימים בשביל תקלה פשוטה באלטרנטור.

אני בטוח שלא חסר מוסכים לפג'ו.

פורסם

אני לא אומר שהמוסך המורשה לא מקצועי, ההפך, דווקא אין תלונות כרגע (לא אני טיפלתי במורשה אלא הידיים הקודמות), רק שלפי מה שהבנתי מבעל הרכב הקודם, לי זה לא מתאפשר להשאיר אוטו יומיים בגלל שטות כמו אלטרנטור, ועוד שמדובר במנוע כלכך נפוץ ברכבי פג'ו סיטרואן זה בכלל נשמע כמו שטות גמורה.

ועכשיו אחרי חצי שנה שוב בעיות באלטרנטור.

אמנם הראש עלה 7000 (אף יותר) אבל הוא כלל עבודה "ללא פשרות" אם זה מבחינת אטמים וכו'.

עדיין מחיר גבוה, אני מאמין שלא במורשה הייתי מסיים את זה בחצי.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

אני עשיתי ראש מנוע לרובר! במורשה, שכלל בנוסף טימיינג ומשאבת מים ויצאתי בנזק של 4K.

וגם עבודה ללא פשרות ואטם ראש מחוזק.

פורסם
בכל מה שקשור לטיפול ברכב, כסף לא צריך לשחק תפקיד וquote]

סליחה,אתה שומע את עצמך?מה זאת אומרת "כסף לא צריך לשחק תפקיד"?באיזה עולם אתה חי?

אמנם צריך לטפל בחלקים איכותיים,ובצורה מוסדרת,אבל להגיד שכסף לא משחק תפקיד זה דבר אבסורדי לומר.

פורסם
אני לא אומר שהמוסך המורשה לא מקצועי, ההפך, דווקא אין תלונות כרגע (לא אני טיפלתי במורשה אלא הידיים הקודמות), רק שלפי מה שהבנתי מבעל הרכב הקודם, לי זה לא מתאפשר להשאיר אוטו יומיים בגלל שטות כמו אלטרנטור, ועוד שמדובר במנוע כלכך נפוץ ברכבי פג'ו סיטרואן זה בכלל נשמע כמו שטות גמורה.

ועכשיו אחרי חצי שנה שוב בעיות באלטרנטור.

אמנם הראש עלה 7000 (אף יותר) אבל הוא כלל עבודה "ללא פשרות" אם זה מבחינת אטמים וכו'.

עדיין מחיר גבוה, אני מאמין שלא במורשה הייתי מסיים את זה בחצי.

עשיתי ראש לפני חודש, עבודה "ללא פשרות", אטמים איכותיים והכל באותו היום.

מחיר? 3500 ש"ח כולל מע"מ (כולל שמנים ונוזל קירור).

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

נאור, התשובה שלך נמצאת בפסקה השניה בראש הנושא שאתה כתבת. אתה מודע לכל הבעד ונגד.

הרי ידיים של אנשים עושות בסופו של דבר את העבודה, תמצא מישהו מקצועי מבחוץ ותביא חלקים מקוריים אם זה חשוב לך.

תעבור למוסך אחר.

פורסם

אז ברור שאתה מגיע למכור את הרכב אנשים מעדיפים שהרכב יטופל במוסך מורשה.

אבל....

המחירים שם גבוהים יותר (לרוב).

היתרונות:

המכונאים בחבברה מחזיקים את הציוד הטוב ביותר לטפל ברכב שלך.

יש לרוב את החלקים זמינים.

ברוב המקרים חלקים מקוריים עדיף מחלקים תחליפיים.

מצד שני:

מוסכים קטנים יותר לרוב זולים יותר, פנויים יותר לביצוע העבודה, מערבים אותך יותר בטיפול ברכב.

לדעתי מי שיש לו ידע בסיסי ויכולת לבחון את בעלי המקצוע יכול לבחור לפי התקלה איפה ברצונו לטפל ברכב.

מנסיוני חלק מהסיבה למחירים הגבוהים יותר במוסכים המורשים מכיוון שהם מחליפים את כל החלק הפגום, ולא משתמשים בתחליפי.

אתה יכול להמשיך באותה המדיניות גם במוסכים אחרים.

מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה.

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם
בכל מה שקשור לטיפול ברכב, כסף לא צריך לשחק תפקיד וquote]

סליחה,אתה שומע את עצמך?מה זאת אומרת "כסף לא צריך לשחק תפקיד"?באיזה עולם אתה חי?

אמנם צריך לטפל בחלקים איכותיים,ובצורה מוסדרת,אבל להגיד שכסף לא משחק תפקיד זה דבר אבסורדי לומר.

ברור שכסף לא משחק תפקיד עד גבול מסויים.

למשל: עשיתי לפני שבוע טיימינג קומפלט כולל משאבת מים במוסך רון ,במחיר X מסויים. (X זה כמה אלפי שקלים ב GTI )

קיבלתי הצעת מחיר במקום אחר יותר זולה משמעותית וקיבלתי הצעת מחיר בחברה במחיר קרוב מאוד ל X.

איפה ביצעתי בסוף? במקום שאני סומך עליו ביותר מבין כולם. הייתי יכול לחסוך ולטפל במוסך אחר,

הייתי יכול לשלם כמעט אותו כסף ולטפל בחברה (פחד אלוהים להשאיר שם רכב) והייתי גם יכול ללכת למקום השלישי, לשלם פחות כסף משמעותית ,אבל לא להיות רגוע בקשר לטיב הביצוע.

מכיוון שראש מנוע זה דבר חשוב וקריטי, אם חס וחלילה הייתי מגיע למצב כזה : הייתי מעדיף למשל לשלם 6K במקום שאני סומך עליו, על פני למשל 4.5K במקום שאני לא סומך עליו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...