Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה:

היי.. תקשיבו שניה אני בת 15 אז אין לי רכב חיחיחי אבל רציתי להוציא את הדלתות במכונית של אבא שלי ולהרכיב אותן מחדש ככה שהן ייפתחו כלפיי מעלה.. ראיתי את זה בתוכניות וזה ( אני לא מבינה בדברים כאלה אבל אני ממש ממש אוהבת מכוניות.. ) וזה היה ניראה ממש לא מסובך.. הבעיה היא שאני לא יודעת בידיוק מה צריך לעשות ולאיפה להרכיב ואיזה חלקים אני צריכה ואיך לעשות את זה בידיוק אז אם אתם במקרה מבינים בזה או שאתם מכירים מישו שמבין בזה ויכולים לעזור לי אז ממש ממש תודה.. smile.gif

עד כמה יכולות להיות בקשות הזויות?!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היא לא בת חיחיחי 15, היא בת 15!

ואין לה רכב חיחיחי!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הנה עוד תגובות שלה:

חיחי אוקי.. לגביי הצבע.. היא שחורה ואני ממש אוהבת את מה שכן אני רוזצה גם להעביר עליה פס לבן מאחורה לקדימה.. ( כאילו לא בצדדים.. ) אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב.. ולשים מיתחת למכונית אור לבן חיחי.. משו מזה יפהה או כחול או לבן או סגול.. ולהחליף את האורות הקידמיים שלו ללבן גם.. זה יהיה מזה יפה.. הריפודים העור אז חבל סתם להוצי אאותם הם יפים סה''כ.. ומזה גאנטים וכנף? חיחי כנף זה לא התוספת הזאתי לרכב מאחורה?? חיחי ממש תודה על העזרה..

עוד אחת:

חיחי אוקי.. לגביי הצבע.. היא שחורה ואני ממש אוהבת את מה שכן אני רוזצה גם להעביר עליה פס לבן מאחורה לקדימה.. ( כאילו לא בצדדים.. ) אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב.. ולשים מיתחת למכונית אור לבן חיחי.. משו מזה יפהה או כחול או לבן או סגול.. ולהחליף את האורות הקידמיים שלו ללבן גם.. זה יהיה מזה יפה.. הריפודים העור אז חבל סתם להוצי אאותם הם יפים סה''כ.. ומזה גאנטים וכנף? חיחי כנף זה לא התוספת הזאתי לרכב מאחורה?? חיחי ממש תודה על העזרה..

מוזר משהו, לא?

מה הקשר לדלתות שחף ולנסר? אם יש קשר, מישהו יכול לעזור לי להסביר לי אותו? כי לי לא נראה כרגע שיש קשר...

עריכה:

מטריקס: אם אתה רוצה, אתן לך את הקישור לת'רד בפרטי. בפורום עצמו רואים את ההיענות של האנשים (ההיענות הגיעה לכך שתוך חצי יממה יש כבר חמישה דפים...).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

נראה די ברור שההודעה הומוריסטית ולא ריאלית

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...