Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד מתנ"א תתפוס גם אותך (אותי היא כבר תפסה מספיק) אז לפחות שנדע כיצד להתנהג.

מקרה ישן משנת 2001 שמלמד כיצד להתמודד עם ידידנו השוטרים ושלל התובעים שבשירותה, גם היום.

לשתוק זה גם משהו שצריך ללמוד.

חי

המנהלים מוזמנים להעיף אם כבר דובר בנושא.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

שמחה ניר הוא כמובן כלי רציני בתחום. בשנות ה90 הייתי קורא בקביעות את הטור שלו "דין התנועה" בירחון אוטו, כבר אז השתלח במשטרה בסוגיות כגון הממל"ז ודומותיה.

פורסם

חזק! אהבתי! אף פעם לא יוצא למשטרה ח'יר מלתבוע אזרחים. התובעים שלה הם פשוט חמורים!

הייתי בבימ"ש השלום בי-ם לפני כמה שבועות, והיה משפט של אחד שנחשד בפריצה לרכב. המשיב היה עובד עירייה שהכין את הפחים העירוננים לבואן של המשאיות, שתרוקן אותן. הוא הסתובב ליד סובארו ישנה (כך הגדיר אותה התובע המשטרתי), וסיור שעבר במקום עצר שעה לפני זה, באותו מקום, פורץ, שגנב מרכב רדיו דיסק.

למשיב היה בתיק מכשיר VCR, שמצא בזבל, בזמן שהכין את הפחים. השוטר חשב שהוא פרץ לרכב, ולא היה מוכן להאמין, ועצר אותו. כמה שעות לאחר מכן, העצור (מסדר הפחים) עלה למשפט, והסניגור והשופט של העצור עשו מהתובע סביבון. השאלות שהשופט שאל, ושהסניגור שאלו - התקילו אותו! על כל שאלה שניה הוא ענה "לא אדוני" או "אין לי מושג אדוני" או "זה לא מופיע בחומר החקירה" או כל תשובה מפגרת אחרת.

מדהים כמה התובעים של המשטרה לא מסוגלים להרים תביעה כמו שצריך...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם כבר על תביעות והגנות במשטרה אנחנו מדברים, שימו לב להגנה של המשטרה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3652815,00.html

מעניין אותי הכי הרבה מה ייצא בבדיקת מעבדה של הינשוף ואם יש פה באמת תקדים לכל אמצעי האכיפה של משטרת ישראל.

שימו לב לתגובה מספר 1.

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...